Köszi a tippet! Ami azt illeti Bereczkiék közel laknak hozzám, és jó ismerősömék. Nem is gondoltam ,hogy tőlük kérjek tanácsot! Jó ötlet! A vicc, hogy pont 3 nappal ezelőtt jártam nálluk!
Ez így igaz. Csak az a baj, hogy ennek az esélye erősen konvergál a 0 felé. Én anno 1.650-ért vettem és azt mondhatom, hogy kurva nagy szerencsém volt, hogy nem volt komoly baja (kopp-kopp-kopp...)
Az igazság ott van, amikor a bubi megjelent. Ha a pumpedli csere előtt, akkor val.szeg h.fej, ha csere után akkor lehet légtelenítési gond. Szerelés előtt volt bubi, avagy nem volt bubi?
Van 2db is az egyik a vízé másik az izzításé.Az egyik az 5000ohm-os tuti(realoem)de a tartományát nem tudom pontosan!Az izzításét már én is bűvöltem,hogy állandó izzításom legyen...:)
A hőgombát azt én is kétlem,de ha fogdosd végig a csöveket és ha az utastérbe bemenők közül csak az egyik meleg akkor tuti a csap vagy az azt működtetőakár mechanikus akár elektromos egység.
Törvényszéki szakértői memóriámnak köszönhetően, Minden szavadra emlékszem. "Álló autó alatt tenyérnyi fagyálló,kb a motor elejéről,fűtés nuku+melegszik." De a vízpumpát már kicserélted, így az nem kérdés tovább. Mi van a bubikkal? Amíg bubi van, addig se fűtés, se hűtés. Csak kockázat vállalás.
Janek 83!
Van infód rólla, hogy mekkora ellenállás értékkel jó a vízhőgomba?
Túl sok hiba lenne ez egyszerre,persze megeshet,szerintem egy valami csinálja az egészet.Ha csapig töltöm a tágulásit a motor üzemmeleg és nincs fűtés .az új viszkó sem hűti vissza ha terhelésen melegszik, ez mi?
Aknán nézted már h kb honnan jöhet?Jó lenne kimérni azt a hőmérséklet érzékelőt is,helyes ellenállás értéket ad e be,nah meg a fűtésre a fcsap:) csere neked is segít.Szomszédnak bejött :)Ha megy be melegvíz a radiátorhoz akkor vagy az nem adja le a hőt,vagy el sem jut hozzá...
Küld te is Kecelre vagy keresd meg ott nálatok Bereczkiéket akik a hengerfejezéssel foglalkoznak és ők segítenek ebben.Én egyébként Mátészalkai vagyok és imégis a Kecelieket választom.Postával vagy akárhogyan is megfordul 3-4nap alatt a cucc...
Egy korábbi helyrajzi számodból: "Akkor megnyugszom,hogy hfejes lett a tds mert egyfolytában jön a bubi." Sajnos ez a tünet nem múlik el a vízpumpa cserével.
Én miskolci vagyok. Ha tudod nélkülözni az autót én tudok egy megbízható srácot aki megcsinálja neked a kocsit. Digit órával méri be a csúcsokat, neked csak meg kell venni. Ha érdekel a történet és 1-2 napra tudod nélkülözni a kocsit tudok megoldást.