Vasvár felől érkezel Zalaegerszegre a körforgalomnál a JET kút felé mész ki és nem az elkerülő felé,onnan irány a belváros a templomnál jobbra kell menned aztán onnan egyszerre ballra tehát arra az útra ami a kórház felé visz (Kossuth Lajos u. egyirányú,itt találod a Postát a Dísz tért,stb.). Az út végén nem egyenesen mész a kórház felé el hanem elkanyarodsz jobbra így ráérsz a Göcseji útra ott lesz egy nagy lámpás kerszteződés(a 3. kereszteződés, ennél a kereszteződésnél van valami benzinkút és egy élelmiszerbolt is) itt még egyenesen mész tovább de az ezt követő útkereszteződés jobbra már a Déryné u.
Sajna igazad van de ha beleolvasol a Porsche topikba valószínű ott más a vélemény:). Egy korai 911 ( még elektronika nélkül ) szerintem az egyik legkirályabb elérhető árú klasszikus formájú sport gép amely bírja a használatot is.
Állitolag egymindenfélét gyűjtő vette meg aki szíve csücskeként kezeli. Tályékozodott Jani bá mielött odaadta. Nem nagyon van mit rendbehozni rajta, mikor én láttam jó állapotban volt. Szinte minden héten lehetett látni a forgalomban.
Vitéz uram: Sajna a porsche tehet mert a köcsögöknek kezdett autót gyártani :-)))) Viszont valószínűleg kihalt volna mint a TATRA ha nem ezt teszi. Akkor meg viszont így jobb. Azért van egy-két tipus ami nagyon ott van! A 911-esekből a turbók nagyon jók meg a boxter főleg ha az ember a saját szájaízére tovább építi :-)))))
De erről legkevésbbé a Porsche tehet! Én magam is szívesen elfurikáznék egy 911 Targával. (A turbót és - a nem léghűtéses terepjárót - viszont valóban magam is mókusvakításnak érzem)