off
Szia!
nem kizárt, hogy tevedek,
de
egy rádióműsorban a szomszédnő (szinte szó szerint) azt mondta, "Kékesi indulni akart éppen (a nő szokásjog helyéről), mert a kislánya ott ült az autóban..."
Lehet, hogy 2 gyerek elött folyt a cirkusz?
Annál szomorúbb!
on
Javaslom neked, hogy szavazz magadra, a "a biblia legújabb szövetsége jelenik meg a Fidesz.hu honlapon" tétel hívőjeként, vagy azért, mert a másik fél megkérdezése nélkül megítélsz embereket.
Eme korlevelet azert inditom, hogy minden joezresu magyar polgar alairasaval tehessen az elburjanzo kommunista eroszak ellen. Kerem a jelenlevoket, ezt a korlevelet terjesszek minnel nagyobb publicitasra, elektronikus, es hagyomanyos nyomdai uton.
E korlevelet, es az alairasokat tartalmazo mellekleteket 2004. februar 31-en pontban deli tizenkettokor, a harangszo hangjara helyezzuk el a parlament fobejarata elott:
Alairasommal hozzajarulok az MSZP azonnali betiltasahoz, kepviseloinek azonnali orizetbevetelehez, hogy ne verhessek tovabb anyainkat, felesegeinket, leanygyermekeinket!
Azért adj egy tízest Ostapnak, hogy ki tudja fizetni a díjamat. :-)
Amúgy meg: karatézott a lelkem még nem is olyan rég. Lehet, hogy csak azért hívna, hogy jogkövető magatartása eredményét elfuvarozzam az első kötözőhelyre.
nezd oda lehet azt is almodni, hogy lekopte a joasszony, es a kepebe orditotta, hogy pl:
"inkabb vetelt volna el a kurva anyad, minthogy egy ilyen kommunista patkanyt szuljon a vilagra"...
Ugye akkor benned is megmozdulna valami nem?
Persze ez is csak fikcio, csak azert irom, hogy ramutassak, ez az egesz topic a targyilagos tenyfeltarasig egy nagy humbug :)))))))))))))))))))))
Az MSZP posztkommunista pártban egyre több nő magas vezetőségi tisztet tőlt be, ez egyes férfi MSZP-s képviselőkben lelki traumát okoz, és kisebbségi érzésük egyik megnyilvánulása a nők iránti agresszivitás, ezért történhetett egy hét alatt két eset.A megvadult MSZP-s férfi tagokra javaslok szájkosarat, mert a végén még harapni is fognak.
Remélem van az MSZP pártban sintér tagozat.
OFF
Drága, forrón szeretett Eftársam, qncogi Harcostársam!
Magunk között vagyunk, így elmondom, a mozgalmi nevem nem azt takarja, akire Te gondolsz.
Sokunknak 32 vagy annál is több neve van, de én nem vagyok, voltam és nem is leszek Palkó.
Tiszteltetem Palkó Eftársat is meg téged is.
Tehát ha - feltéve, de meg nem engedve - egy kopasz gyermekekkel rendelkező (a szigetre tán nem térek ki, mert az hülyeség, olyan nincs) anya alkoholista, netán esténként a férje lakótelepen üzemeltetett kocsmájában dajdajozik, az feljogosítja az MSZP országgyűlési képviselőcsoportjának bármely tagját, hogy az utcán üvöltve lekurvázza, ráncigálja, lökdösse.
Én meg Magda Sándort ismerem. Képességeit és habitusát is. El is tudom képzelni róla, hogy ő erre feljogosítva érzi magát. :-(((
Pistám elfelejtetted a forrást megjelölni.:D Te ilyen mondatot képtelen vagy ám leírni magadtól.:D
Segítek:
Gábor Róbert: Az igazi szociáldemokrácia. Küzdelem a kommunizmus és a fasizmus ellen 1944-1948. Századvég, Budapest, 1998.)
Látjátok, Eftársak, amitől féltünk, bekövetkezett.
Pedig csak két nőt vertek meg emeszpés képviselők az utóbbi egy héten az utcán, de az embereket hiszterizálta az ellenséges sajtó.
kivetelesen ismerem a holgyet.
meg hogy tisztessegben nevelt embereket?
tobbszor fegyelmit kapott mert matareszegen ment be dolgozni. O is, meg e freje is erosen szeretik a jobfele kannas botrt, fokepp hogy a ferjenek kimerese van, ahol fel ejszakan at gajdolnak a helyi poogari koros csocs-elekek. No persze, hogy a rendorseg szerintuk maga a komcsi maffia, amikor minden masnap vendeg a garazsbolt elott, mert a lakok csendhaboritasert rajukhivjak oket.
Az eletveszelyesen megfenyegetett gyerekei is jo firmak, a nagyobb az egyik szervezoje a naciszigetnek, a masik meg csak siman kopasz.
En meg mast nem hallottam a fajoslabu szegeny neniketol, csak hogy rohadt kommunistak, hogy dogolne meg az anyad, avos rohadek, stb stb.
Ezek utan el tudom kepzelni a tortenetet....
...ennyi a fikcio. Nem igaz az egeszbol semmi, a holgyet sosem lattam, hallani se hallottam rola.
De ismerjuk el, ugye IGY is lehetne. csak persze a tecs fele dolgozati konstrukcio nyerobb :)))))))))))