Az emberi butaság határtalan. Felőlem jöhetnének megint a lépcsőházba, jobban félnek ők tőlünk, mintsem a mama konyhájának rémei legyenek. A "Macskafogó" c. filmet láttad?
Egyébként nem sokan látják át, milyen hasznosak. Egy jópár denevércsalád Békásmegyeren beköltözött a panelek közé a kihullott szigetelés réseibe, a nép meg ki akarja ôket irtani, mer mi lesz, ha belészállnak a mama kontyába.
Nem tudom melyik fajta tartoztak, de Pedróék mellett nem volt sem szúnyok se más...
Egyszer a kisebbet a kezembe is vettem, mert balesetes volt... Rendbe jött, valszeg tőlem függetlenül, de olyan döbbenetes volt a kis bundás teste, meg az ahhoz képest hatalmas fesztávú szárnyai...
Nos, hogy neki miért jó azt nem tudom, de nekem tetszik, mert a madaraknál ösztönként aposztrofált utánzási-tanulási hajlama ellenére a szaporodásban nem a látott mintát követi...
Egyedülálló, különleges. Egyébként kevés madárral szimpatizálok...
El sem tudod képzelni, hogy festenék én, mint kakukk.
Valamint azt az akusztikai kinyilatkoztatást sem, amelyet az én kesztyűbe dudálásom jelentene megtévedt tollaid számára.
Te idefigyi, Szunya! Fogom az egyik hekker-havert és kinyomoztatom, hogy honnan kakukkolsz! 'oszt meglepünk a csobival és kiszórunk törött szárnyakkal az ablakon! :-)))