Keresés

Részletes keresés

Bloodflower Creative Commons License 2001.07.03 0 0 1979
ne is mondd... 4kor értem haza, szétesik a fejem, holnap le kell adnom egy dogát, aztán tényleg vége már, csak most dolgozom a felvételiken, így minden reggel 6kor kelek:-(

de holnap elvileg itthon leszek 2től, mondom 2TŐL!! de ezt már úgysem olvasod, majd rádcsörgök, ha hazaértem:-)

Előzmény: Viveca (1978)
Viveca Creative Commons License 2001.07.03 0 0 1978
Halihó!

Virág, hívtalak, sajna csak kora délután jött össze, fél kettő körül, de nem sikerült elérjelek... No majd holnap is próbálkozom.

Libi, akkor egy Susperia és egy Magnitude rendel! A WASP igazán jó lett - az előzőekhez képest...
A Warrior nekem nem nagyon jött be, de azért ha kell, természetesen átveszem. Szerintem a jövő hét egyik napját kiszemelhetjük találkának!

Előzmény: Libertine (1977)
Libertine Creative Commons License 2001.07.02 0 0 1977
Ja, én is otthon vettem észre, hogy sehol sincs a grévvorm CD :), de most megvagyok nélküle, mert van mit hallgatni. Köszönöm a CD-ket! Így elsőre a Kamelot jobban tetszett (slágeresebb) , mint a Lost Horizon. Közben az új Cradle of Filth-et is hallgatom, hát az elég idegtépő :). Végignéztem a listát is, igazából vagy 10 CD érdekelne, de így első körben azért a Susperia-t és a Magnitude 9-et szeretném kérni (aztán meg a Wasp-ot, a Warrior-t, a Symphony X-et, a Zonata-t, az Angel Dust-ot meg a meg a ....). Köszi mindent,puszi

a libertine

Előzmény: Viveca (1975)
Bloodflower Creative Commons License 2001.07.02 0 0 1976
én is remélem...:-)
Előzmény: Viveca (1975)
Viveca Creative Commons License 2001.07.02 0 0 1975
Hűűű, Libi, én ANNYIRA RESTELLEM! PLÍZ, NE HARAGUDJ! Tényleg olyan féleszű vagyok! Még jó, hogy 2 CD-t vittem és csak egyet hagytam itthon! Amikor kinyitottam itthon a szekrény ajtaját, hát nem a Graveworm röhögött rám odabentről?! Szörnyen sajnálom és tényleg, nem is tudom, mikor adhatnám vissza... Talán írd meg, melyik kettőt vegyem még át és akkor azokkal együtt visszanyomom a markodba. Iszonyat, milyen lüke vagyok! Bocsi!
Belehallgattam a Hades-be, hát ez nem egy melody-központú zene! Azt hittem, dallamosabb! Az Annihilator csak később jön, mert közben becsusszant egy kis Rammstein koncert Kansas City-ből... Szóval mea klumpa, mea szandál, amit akarsz és írd meg, mit kérsz!

Virág, az jó, ha holnap csörgök? Bár a választ úgysem fogom látni, hát majd próbálkozom! Remélem, ezúttal összejön! Vagyis összejövünk!

Előzmény: Viveca (1974)
Viveca Creative Commons License 2001.06.28 0 0 1974
Ilyen Hádész nevű nekem nincsen. Csörögjél!
Pussz!
Előzmény: Libertine (1973)
Libertine Creative Commons License 2001.06.27 0 0 1973
Vivi, a Hades "Damnation" lemeze megvan Neked? Ha nincs, nehogy beszerezd! :) Telefonálok. Pussz,

a libertine

Előzmény: Viveca (1972)
Viveca Creative Commons License 2001.06.25 0 0 1972
Semmi gáz, nekem a jövő hét is jó, szinte minden nap, talán csak a kedd kivétel, olyankor anyámék szoktak jönni macskanézőbe, ugyibár... Talán a csütörtök vagy péntek lenne a legideálisabb, de nyugodtan választhatsz más napot is!
Előzmény: Bloodflower (1971)
Bloodflower Creative Commons License 2001.06.24 0 0 1971
Szia Viveca!

Én meg megnéztem tegnap a RockAmRinges HIM koncertet, és elég nagy csalódás volt...
Kicsit átszervezték a számokat, és olyan Bon Jovi-s lett az összes, a vokálok Zoli hangja nélük borzalmasak, az új szintis egy nagyképű ááálllat.. a Join Me volt az utcsó, és a végén Burton még variált valamit, majd miután mindenki lement, még kiállt előre, és megtapsoltatta magát.. minhta lenne akármi köze is a sikerhez...

az új számok jók de kicsit egy kaptafára készültek, szóval azok is ilyen Bon Jovisak...

egyébként bocs, de úgy néz ki, hogy a jövő péntek elúszik... viszont az utána levő héten már tényleg bármelyik nap jó, mondd meg te, melyik legyen!

pussz,
vérvirÁg

Előzmény: Viveca (1970)
Viveca Creative Commons License 2001.06.24 0 0 1970
Köszi, megvolt, Libi!
Edguy-Amorphis-Rhapsody alatt végig az első sorban! Ráadásul ingyér, ez aztán a móka! Kicsit elhasznált vagyok ma, de azért semmi komoly, még csak a fejemre se másztak a tisztelt rajongótársak, totál nyugi volt.
Előzmény: Libertine (1969)
Libertine Creative Commons License 2001.06.23 0 0 1969
Na azér' a szigetig nem várunk :). Jó számmerrokkolást, Vivi!

a libertine

Előzmény: Viveca (1968)
Viveca Creative Commons License 2001.06.22 0 0 1968
Szija Virág!

Hát igen, szédítő egy darab, az már biztos! A jövő péntek szerintem teljesen jó lesz, de előtte 2-3 nappal azért odacsörgök!

Libi, nem sürgős a dolog egyáltalán - legalábbis nekem... Majd ha alkalmas lesz! Nekem az is jó, ha a Szigeten összefutunk!...

Előzmény: Bloodflower (1966)
Libertine Creative Commons License 2001.06.21 0 0 1967
Bocsi Viveca, hogy a héten nem hívlak, de ez maga a halál, több nap vidéki munka, aztán itt is jól megszórtak...k***ra elegem van, fáradt vagyok! :-(

a libertine

Előzmény: Viveca (1965)
Bloodflower Creative Commons License 2001.06.18 0 0 1966
Szia VIveca!

Én is láttam ma, a felvételt elb***tam:-((
Kicsit beleszédültem a klippbe!:-)))

Jövő péntek jó? Másnap legalább nem dolgozol:-))

Előzmény: Viveca (1965)
Viveca Creative Commons License 2001.06.17 0 0 1965
Szia, Virág

Sajna én sem voltam, ugyanis egyedül nem volt kedvem elmenni... ez a szomorúság.

Ami viszont épp az ellentettje, a nagy-nagy hepiség: MEGVAN A PRETENDING!!!!!!!!!!! Most vettem fel a Viváról!!!! Ville gyönyörű a hosszú hajával! Alig várom, hogy Te is láthasd!!!!! Ahogy néztem a videnyót, visszajöttek az emlékek és azon kaptam magam, hogy vigyorgok, mint a tök... Totál véletlenül kapcsoltam oda, új klipeket adtak, erre hallom, hogy a műsorvezető a HIM-ről pampog valamit, már nyomtam is a felvétel gombot... Ez a nap fénypontja!
28-án Megadeth koncert lesz, sajnos ez nem jó nekem, de utána bármikor!

Előzmény: Bloodflower (1964)
Bloodflower Creative Commons License 2001.06.16 0 0 1964
Vivecám!

27.én lesz az utcsó vizsgám. 28.án, csütörtökön rámérsz?

Milyen volt az Apocalyptica? hülye vizsgák miatt ezt is ki kell hagynom:-(

Viveca Creative Commons License 2001.06.16 0 0 1963
Rendben, akkor várom a teflonyt, mikor is egy igen konszolidált úri hang bemondja: Csókolom, én a Libertine vagyok, hörgős zenék szakavatott ösmerője s rajongója!
Előzmény: Libertine (1962)
Libertine Creative Commons License 2001.06.14 0 0 1962
Hát még véletlenül se, mert nem vagyok egy Apocalyptica-rajongó. Na most már ideje lesz beraknom valami keményebb zenét így 1/2 12 körül, mondjuk Dissection: The Somberlein-t, hadd örüljenek a szomszédok :) na jó, nem leszek bunkó, majd halkan megy. Találka jövő hétközben OK, beszéljük meg. Within Temptation CD-nek még utánanézek, hátha pár hónap késéssel itt is lehet kapni...

a libertine

Előzmény: Viveca (1961)
Viveca Creative Commons License 2001.06.14 0 0 1961
Mán megmonnnntam, hogy legközelebb, amikor beülünk a Plaza egyik üzletébe, hogy kipiáljuk őket a vagyonukból, viszek egy aktuális CD listát. A kérdés csupán az, mikor érsz rá legközelebb????? Nem jössz véletlenül Apocalypticára szombaton?
Előzmény: Libertine (1960)
Libertine Creative Commons License 2001.06.13 0 0 1960
Vivi, ha vannak még ilyen titkos aduászaid, mint az Edenbridge, akkor légyszíves tedd közzé a nevüket, mer' különben olyanra költöm a pénzem, amire felesleges. Tehát: a séf ajánlata?

a libertine

Előzmény: Viveca (1959)
Viveca Creative Commons License 2001.06.11 0 0 1959
Az a bécsi bulit én is kinéztem magamnak, de ki ám!!! Remélem, szerencsésebb leszel, mint én. Ma hazafelé jövet majdnem elbőgtem magam, amikor a holnapra gondoltam. Ezek után elképzelhető, milyen állapotban leszek kedden. Asszem, jobb, ha holnap senki nem szól hozzám, különben ütök!

Libi! Az Edenbridge ezer éve megvan. Hányszor mondjam még, hogy kérdezz előbb és akkor nem kerül pénzbe. Maximum egy üres CD árába... Dehát beszélhet neked az ember! Ajánlani ajánlom épp a Susperiát is, mert az inkább a keményebb edge, ugyibár...

Előzmény: Bloodflower (1958)
Bloodflower Creative Commons License 2001.06.10 0 0 1958
sajnálom, hogy nem jött össze Prága, tudom, milyen szar érzés az...
idén egyedül Wiesenbe készülök, de csak ha lesz ingyenjegy. MeraLuna esetleg, ha tudok nyáron dolgozni (nem jellemző), és nyár végén lesz még Wiesenben Manson, oda.
És ősszel ugye Bécs...köhöm... HIM:-)

ne mondd, hogy messze van július!!! mindjárt itt van, uuugyeee???:-))))

Előzmény: Viveca (1956)
Libertine Creative Commons License 2001.06.10 0 0 1957
Szia!

Biza' Grévvorm jó. Nade vettem egy Edenbridge "Sunrise in Eden" kazettát, igen kellemes, olyan Nightwish-szerű, de finomabb zene. Elég slágeres, hallgattatja magát, kellemes meglepetést okozott (a Rock Hard interjú szerint a Massacre kiadó debütáló lemezből még sose adott el ennyit).
Lost Horizon - Kamelot párost köszönöm! Mi az amit még ajánlanál (Wasp? Strato? Susperia?)
Puszi,

a libertine

Előzmény: Viveca (1956)
Viveca Creative Commons License 2001.06.10 0 0 1956
Láttam, hogy megint WDR túltengés lesz, meg persze csupa olyan csatorna (német MTV), ami nekem véletlenül sincs... Szelaví. Július még jó messze van, de egyszer csak eljön, nem igaz? Végül is milyen külföldi bulikra mész a nyár folyamán? Nekem kedden lett volna Prága, de ez ugrott. Most totál depi vagyok miatta (nem vicc, annyira szerettem volna újra látni a srácokat...).

Libi! Ez a Graveworm jó! Egy kicsit COF-szerű nekem a károgás miatt, de amúgy teccik!

Előzmény: Bloodflower (1955)
Bloodflower Creative Commons License 2001.06.09 0 0 1955
azt hiszem július másodk hete, a nap nekem MINDEGY!!!:-)))))))
de jó, örüülök, remélem most tényleg összejön:-))

amúgy addig le lesz adva ez a Rock Am Ringes HIM, meg a macska is fel lesz mászva a fára:-)

Előzmény: Viveca (1954)
Viveca Creative Commons License 2001.06.09 0 0 1954
Ezennel meg vagy híva, Virág! Hidd el, nekem is hiányzik már a megszokott kis toroköntözés és a régi emlékeken való rágcsálódás! Írd meg, mikortól lesz konkrétan aktuális és akkor majd hívlak! Addig is kitartás! Gondolj a Szigetre!
Előzmény: Bloodflower (1953)
Bloodflower Creative Commons License 2001.06.08 0 0 1953
milyen az élet???
megmondom őszintén Viveca, annyit gondolok arra, hogy ezután a rohadt vizsgaidőszak után úgy sezretnék iszogatni egyet nálad:-))) most épp meghivatom magam!:-))))

szóval éjszaka azért neteztem mostanában, emrt nappal tanultam/olvastam a vizsgákra, éjszaka emg a házidolgozatokat írom, mert gép előtt kevésbé alszik el az ember, mint a könyv fölött... most épp nem kell majd dogát írnom, szóval net is minimális lesz. de asszem már csak 2 hét. És ha minden igaz, 1 hét alatt zajlik majd le MINDEN vizsgám. Kicsit sűrű hét lesz, meg valszín az átlagom sem lesz a szokásos, de idén megpróbálok nem erre hajtani, csak túlélésre:-)))

pussz,
vérivrÁg

Előzmény: Viveca (1952)
Viveca Creative Commons License 2001.06.08 0 0 1952
Hát ezért naggggyon köszi, Virág! Láttam a majmos képet is, az se rossz...
Voltaképp ez az egyetlen megoldás, amit tehet, nem gondolod? Végül is a hosszú haj takarja el leginkább, ha valakinek ritkul a rőzséje... Vagy a sapi, de jó, hogy ezt abbahagyta! Még egyszer köszi és ha vannak valahol új képek, légyszi, szólj!
Amúgy milyen az élet? Mesélj már valamit!

Libi! A hatvankilenc szemek nem egy nagy szám, de azért kellemes. Akkor Kamelot, Lost Horizon rendel!

Előzmény: Bloodflower (1951)
Bloodflower Creative Commons License 2001.06.07 0 0 1951
Bloodflower Creative Commons License 2001.06.06 0 0 1950
na jó, megadom magam:-)
Főleg mivel Freudról írok dolgoozatot, és már szivesen prezentálnék a doktor úrnak egy megfejtendő álmot, hogy aztán legyen miről írnom...
értsd: baromi álmos vagyok, tetőtől talpig, hétfőtől péntekig:-) meg a hétvégén is...

Viveca ha van időd nézd meg a www.rockpalast.de Rovk Am Ring oldalát, ott a hétvégi setlist, meg egy friss kép RÓLA meg a majmáról:-) És megint hosszú a haja!!!!! ccsoddáss:-))

Előzmény: Viveca (1949)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!