bőrkabát mesés!
Tényleg kihagytam, bocs. Sok a meló, meg nem túl gyorsan megy a Starcraft-ban a hódítás :)
De most aztán:
Környezetrombolás Ne döntsed a fát is romba,
bezárlak az áristomba.
Az ellenfél halálos fenyegetése egy hátvédnek, aki ígéri, hogy az utolsó pillanatban saját kapujába lő Ha túl lesz az időn öngól,
kapufánkon, Ödön, ingol.
Keleti utazók szégyellik, hogy szeretik a tejbegrízt Eltakarja azt a képet a paraván,
hog hogyan eszik pépet a karaván.
Azért sebes szülőm karja, mert ráesett a spanyolfal Rádőlt a paraván,
azért van var apán.
Vadnyugati hadüzenet Körülvettek a csapatok,
Adjátok fel, t. apacsok!
Elfeledett mitológiai jelenet A kör közepén Páris áll,
És mindenkire rápisáll.
Buszos propaganda Ne utazzon többé lován,
Mert önnek is itt a Volán!
Svájci nacionalista még a hazai légyre is büszke Habár mindenfelé igen-igen figyelek,
Legjobbak mégis a hazai, genfi legyek!
Hiába kerítették el a veszélyes nőt, az továbbra is fenyegetőzött a vágószerszámmal Bár körbevették kerítéssel,
Hadonászott Teri késsel.
Szerencsés török felár nélkül vett építőanyagot júniusban Fillérekért, anyagáron
Vett téglát az aga nyáron.
Az angol csatár szerencsétlen lövése miatt vesztett csapata a döntőben Gólt nem lőtt, csak kapufát,
Nem is nyertek FA-kupát
Hát ilyen részegek vagytok, hogy még a sajt alakját sem tudjátok megmondani, Hogyhogy milyen ez a sajt, ti?!! Kerek!
Hogy lehettek ily tajtsikerek?
A BVSC ukrán légiósa szerint a híres magyar dixieland-zenész nem épp szép Azt mondja a Bondarenkó,
Igen-igen ronda Benkó.
A skandináv légtornászcsoport hibázott a szabadtéri előadáson, minek következtében egyikük lábbelije a habokban landolt Baki volt a dán szaltóban,
Így landolt a szandál tóban.
és, végül, mai kedvencem:
Az utolsó leosztásnál ellenfelemnél volt az dámája, amivel elnyerte az utolsó ruhadarabomat is. Gazdát cserélt a bőrkabát,
Amikor kipengette a kőr babát.
A magas fűtésszámlákat nyögő lakó radikálisan új megoldáson töri a fejét A gáz vagy havi ötezer, a szén tíz is…
jobb lenne talán a fotoszintézis?
A MIÉP szerint kormányra kerülésükkor semmilyen okmány nem mentesíti majd egyes nem preferált népcsoportok tagjait a kitelepítés alól Nem segít majd a sokéves származástan
sem ott, ahol kétes származás van!…
Egyetemista lány családja botrányosnak tartja, hogy ő egy török diákkal jár Akkor kezdődött e kalamajka,
amikor hozzám ért a Kemal ajka…
földrajzi rímek:
Turista hasonló úticélú társával találkozik a Szaharában Hát te hova? Niger? Szia:
ez aztán a szinergia!
László királyt földije állandóan kvízkérdésekkel zaklatja Folyton azzal mar e kun:
tudom-e, hol van Kamerun…
Közeledik az utazás napja Egy kicsit fél Adrika:
milyen lesz Dél-Afrika?
A haspók ács végre 1* telezabálta magát a közkedvelt vendéglőben, ettől — no meg azért is, mert a megrendelő jó minőségű anyaggal látta el — úgy belehúz a munkába, hogy ihaj!
Jóllakva megy el a kispipából a falánk
Gyorsan készül a száraz fából a palánk
Bár szintén győztes hármasugró testvére egy tehénlepényen ért talajt, a gátfutóbajnok úgy érzi, mindkettőjük aranyérme az atléták védőszentjéhez való buzgó fohászkodásának köszönhető Az imám nem veszett kárba: kösz, szent!
Bár a tesóm az imént szárba szökkent…
Sokféle állat épít ki horgászhelyet magának a befagyott erdei tavon, de csak a birka tartja tisztán a sajátját Ha nincs otthagyott ürülék,
akkor az biztos az ürü-lék!
A szimfonikus zenekar turnéján kemény fegyelem uralkodik Vacsorára nem jut karaj annak,
aki nem fogad szót Karajannak.
Egy eldobott számítástechnikai kiegészítő majdnem a sportkutya életébe kerül a versenyen A nyúlhajszoló fürge agár létét
veszélyeztette egy egéralátét.
Meglepő családszerkezet csángóéknál Fordított világ Gyimesen:
Erzsi bányász, Imi GYES-en.
Bocs, asszem, már túl későn állítottam le a gépet, és alküldtem ezt egyszer. A második rím első sorában volt egy hiba, ezért megy most újra. Azért az egész, mert hátha nem ment el az első...
változat a megyére:
Az elöljáróság azt hiszi, hogy az esőzésekkor kizárólag az én szőlődomat érte a csapadék Úgy hiszi a megyeháza,
Hogy csakis az én hegyem áza.
A góré rendszeresen hidegre teszi a légkondit, ezért hősünknek már igen melege van Vagy tucat masinát vágott agyon főnöke,
Ezért szegény fiúnak már nagyon fő töke.
Hát nem érted: fura téli szexpartnerem lesz az oka bizonyos testrészem elhalásának. Fagyni azért fog a tököm le
Mert mindíg a hóembert lököm, te!
Az elöljáróság azt hiszi, hogy az esőzésekkor kizárólag az én szőlődomat érte a csapadék Úgy hiszi a megyeháza,
Hogy csakis az én hegyem áza.
A góré rendszeresen hidegre teszi a légkondit, ezért hősünknek már igen melege van Vagy tucat masinát vágott agyon főköke,
Ezért szegény fiúnak már nagyon fő töke.
Hát nem érted: fura téli szexpartnerem lesz az oka bizonyos testrészem elhalásának. Fagyni azért fog a tököm le
Mert mindíg a hóembert lököm, te!
Hahó, hát vagytok még? :)
Rég voltam ugyan, de sokat tettem az Ügyért! Rendszereztem, javítgattam és összefésültem az összes rigmust az első 159 hozzászólásból!
Két fájl lett, az egyi csak kecske, a másik az egyéb. Most valami honlapféleséget akarok gyártani a .doc fájlokból, de nem tudom, mivel kéne, a Word ugyanis elég béna. Tudtok adni tanácsot?
Kéritek a .doc fájlokat?
És a legújabb termés:
Brutális házastárs -Miért lett Mari néni térde kalácsa pót?
-Mert férje semmit se kérdett, alácsapott.
Kőműves a kólával Akkot már hat a mentolos Coke,
ha a vödörről kérdem, nem colostok-e?
Toborzó Márton paraszttal
párton marasztal.
Vízbe esett a gyógyszer Tavi hab lett a
havi tabletta.
A király várat ostromol Ha válik rommá bástya,
nem csalódsz Mátyásba'.
Ne hajbókolj a doktornak, jó a vakcina Nem kell e szar alázat,
leviszi a szer a lázat.
Bonyolult kifejezést pont megtanultam idegen nyelven "Lépni tudó marabu":
épp ni, tudom, arabul!
A cég házőrzője már nem nemibeteg Meggyógyult a firma kutája,
sikerült a fitymakúrája.
Időjós megjárta a békával, de más befektetéssel jól kereshet Nem gondol most már a meteorológus unkára,
reméli, megtérül a remete urulóguson kára.
Jövök még!!!
Ja, GZ addig (első 159) több mint 100 szabályosat írt, én a második vagyok kb. 80-nal, utána lemaradva atöbbiek, de mostanra már szerintem ses, tarkus, evad és ván Pásztörperc is feljött... Majd ha időm lesz.
vurugya
Szerintem nem csak úgy jó...
Mindegy, csak utálok mindenféle preskriptivizmust.
Azért lett rossz a torta, mert a góré hazavitt pár belevaló dolgot (ékezetek, oh...)
Íztelen lett sajna a csokitorta
Mert az aromákat az igazgató kicsórta.
Takarítónő új kolléganőjéhez, akinek az igazgatói fürdőszobát kellene kitakarítania, de véletlenül rossz helyre nyit be: Ne légy ilyen sete-suta:
az a helyettese tusa!
A munkájába végzetesen beleunt női szabót már a gyerekműsorok sem vidítják fel Megúnt életébe már nem visz színt a matiné,
s lassan már a szar szaga is jobb, mint a szatiné.
Az újdonsült férj összetöri a családi kisteherautót, a menyasszony apjának nászandékát Az új ARO karambolos:
szegény ara - barom Kolos!
Vívómeccs az utolsó pillanatban bevitt találaton dől el Védés után Zsiga vág:
Pálnak ott a vigaszág.
(Nem tökéletes nyelvtanilag, de talán elmegy:)
Kistestvér harci akciója kizökkenti a tanuló diáklányt Úgy eltalálta a keksz Ilonát,
hogy elejtette a lexikonát.