Azt mi sem értettük, ez egyértelmű hiba volt. Védekezni értelemszerűen nem tud megfelelően, ha meg igen akkor kipontozódik. De mondom, ez a konfliktuskerülő, még csak ne is reklamáljunk hozzáállás is nagyon gáz volt. Egy döntőben így nem lehet.
Úgy emlékszem és ha lehet hinni Jenőnek, be is mutatta az időkérést, aztán vissza is vonta. Biztos megvolt rá az oka ott és akkor. Utólag valószínű rossz döntés volt, ez van.
Ne mosd össze a dolgokat. Nem én arany pálmáztam, hanem a szolnoki B-közép (idézetem Őket). Cakarun nem egy szezonos játékos. Ha Cakarun lefejeli Váradit, az meglátszik. Nem látszik, tehát nem fejelte le. Sok mindent lehet mondani, sok nevet adhatsz az esetnek a fejelés továbbra is erős rá. A mozdulat miatt kiállíthatták és ki is állították. Természetesen Szalay elintézte, hogy tegnap játszhasson. (ahogy jövendölted) Attól még szurkolhatok a nemzeti csapatnak, hogy neked nem tetszik és attól is, hogy a hátraesős libbelle, ha Olaj játékos csinálja patkányság, ha Falcós, akkor csibészség.
Cakarun és Subotic kemény legények. Remélem Te is azt tanítod nekik amit láttál. Ha baj van minimum, hogy kiállsz magadért, vagy dobsz egy hátast, mint Beni, majd a következő meccsen egy csíkot.
Amúgy meg higgadj le. Te írtad. Ez a Szolnok a döntőben 3x nem veri meg a Falcot. Én nyugodt vagyok azóta, úgyse nyerünk mi mocskok.
Egyet aludva a meccsre sem tudom megérteni, ha az ellenfél kulcsjátékosának a 3.negyedben már 4 faultja van, akkor miért nem törekszünk arra, hogy rajta egy-egyezzünk? Ziccer vagy fault.
Az első meccsen a Badzimmal volt ez ... meg is nyerte a végén a meccset nekik, tegnap pedig ugyanígy volt a Suboticcal.
A másik ... egy félidő alatt kibrusztolt 8 pontos előnyt 1.5 perc alatt leadni bűn. Főleg a vezetőedző bűne ez, akár tetszik akár nem.
Ha így kezdődik egy negyed, már az ellenfél második kosaránál gyors időt kérek, hogy megtörjem a lendületüket. Ő meg csak nézte a 9-0-ás rohamot.
Ezt a bajnoki címet tulajdonkeppen azzal tettük nehézzé magunknak, hogy buktuk az alapszakasz győzelmet. Aztán ne felejtsük el, hogy milyen traumákat él/t át a csapatunk magyar magja. Plussz idén nem volt egy olyan hét sem amikor mind a 4 légiósunk egészséges lett volna és mi mégis elhittük a más szurkolók által tolt nagy kamut, hogy mi vagyunk a toronymagas esélyesek mert a költségvetés így úgy stb. Pedig Okorn valószínű nem taktikai okokból mondta, hogy nem mi vagyunk az esélyesek. Valószínű ő látja a csapat belső dolgait is, amit nem tereget ki. Egyébként meg azt ne felejtsük el, hogy a sebzett oroszlán mindig veszélyes. Most megsebeztek minket, nyertek egy csatát, de a háborúnak még nincs vége! Remélem Benedek megmutatja mindenkinek, hogy miért ő magyarország legjobb irányítója! Tegnap kicsit meghaltam, ma viszont újra hiszek a csodában! Innen szép nyerni! Hajrá Fiúk. SOHA NE ADD FEL!!!!
Kellett volna időt kérni a 3.negyedben, nem anélkül lehozni..:/ Potocnik tegnap lemeccselte Okornt sajnos... minimum 7-0nál, a félidő után időt kellett volna kérni aztgondolom! Hatalmas hibának vélem ezt..
Vannak bent jó meglátások és biztosan született pár rossz döntés a szezon során, de még mindig eltörpül azon magasságok mellett, ahová ez a klub jutott az edzősége alatt. Nincs még vége a szezonnak, pár nap múlva majd lehet higgadtan értékelni, várjunk még ezzel.
A hétfőit be kell húzni, ha ez meglenne, a tét már nem minket nyom.
Visszaolvasva a tegnap esti kommentemet tényleg félreérthető volt, de egy percig nem jutott eszembe, hogy Benit támadjam.
Újrafogalmazva a gondolatot, az, hogy Beni ennyit tudott hozzátenni tegnap azok után, hogy ilyen formában játszott eddig nagyban befolyásolhatta, hogy a feleségét és családját is betalálhatták szolnoki szurkolók és ezt nem tudta fejben feldolgozni Beni.
Visszakerdezek... Varadi kedden mocsok allat, sokan kozuletek a halott edesanyjat is a szajukra vettek de Subotic egy csupasziv es profi jatekos. Tudod mindenkinek a sajatja fele hajlik a szive epp ezert nem is ertem mit akarsz elerni ezekkel a kommentjeiddel ezen a forumon.
Aranypalmazol kozben egy sort nem tudtal leirni arrol, hogy az egyszezonos horvat centeretek sportpalyara nem illo mozdulatot tett egy magyar valogatott jatekossal szemben. De gondolom az eb-n meg ria riazol majd ezerrel.
Mérges vagyok, nagy sanszunk volt, amivel nem éltünk. A szolnoki védekezésváltásra nem reagáltunk, és a Cakarun-balhéból mi jöttünk ki rosszul. Innen már nem nekünk áll a zászló...
Hétfőn, hazai pályán nyerni kell, aztán meglátjuk, egy 5. meccsen bármi előfordulhat. Ott már nem mi leszünk az esélyesek.
Azt az egyet nagyon remélem, hogy nincs olyan böszme köztünk, aki egy ilyen szezon végén egy (egyébként tényleg) gyenge meccs után megtalálja Benit! Össze kell zárni, hétfőn egy óriásit szurkolni, hogy legyen esély szerdán!
Gasper Potocnik: – Elsőként köszönetet szeretnék mondani a szurkolóinknak, hogy támogattak minket a nehéz pillanatokban. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, nemcsak a mostani mérkőzésért, hanem az egész idénybeli teljesítményért. Akkor sem adták fel a srácok, amikor bajban voltunk, és sokan most a meccs előtt sem hittek bennünk. Megmutatták, hogy nagy a szívük, küzdöttek, és bizonyították elkötelezettségüket a klub színei iránt. Nagy elismerés jár nekik, nagyszerű karaktert mutattak, ám ez csak egy meccs volt, el kell gyorsan felejtenünk, és készülnünk a következőre. Gasper Okorn: – A harmadik negyed döntötte el a meccset, a nagyszünet után nem reagáltunk megfelelően a Szolnok nagyon-nagyon agresszív védekezésére. Támadásban rossz döntésekkel és vállalásokkal dolgoztunk, eladtuk a labdákat, ez volt a legfőbb oka a vereségnek. Emellett üres dobásokat hibáztunk, és keménységben sem tudtuk felvenni a versenyt az ellenféllel.
Lehet, hogy Ti máshogy gondoljátok majd és nem lesz népszerű a véleményem, de ha ezt a döntőt elbukjuk én nem hosszabbíttatnék Okornnal. A két év alatt nem sikerült alapszakaszt nyernünk, úgy, hogy mindkétszer mi voltunk rá a legesélyesebbek. Az első kupadöntőn egy kulcsjátékosait nélkülöző 6 emberes Olaj szabályosan megalázott minket. A rájátszást menetrendszerűen behúztuk(a döntőig konkrétan ifi csapatok ellen kellett játszanunk), a bajnokság leghosszabb padjával, legerősebb légiós kontigensével és magyar magjával, egy nem teljes csapattal, betegségekkel ritkított Körmend ellen. Idén szintén nem sikerült az alapszakaszt nyernünk, a kupadöntőt borzasztó játékkal sikerült éppen csak behúzni egy 10%(!!!)-kal triplázó Debrecen ellen. Lehet, hogy jól felkészülünk az ellenfélből a mérkőzés előtt, de ha nem a tervezett módon alakul a meccs, egyáltalán nincs semmi ráhatása a mérkőzésre. Egyszerűen nem képes közben változtatni, a félidőkben rendre beragad a csapat. A kritikus találkozókon folyamatosan lemeccseltek minket a harmadik negyedekben, beragadtunk az időkérésekkel is. Ezekre a szituációkra csupán annyi a reakciónk, hogy amikor már ránkvertek 10+ pontot beküldi Zolit bármilyen koncepció nélkül és rá van bízva, hogy majd ő megoldja valahogy. A mérkőzések előtti felkészülés pedig ha jól tudom sokkal inkább köszönhető Konakovnak, mint Gaspernek. Ahogy azt is tudta és jelezte is mindenki, hogy kevesen vagyunk, mégis rommá nyert meccseken is játszattuk a kulcsjátékosainkat. A dacból nem játszatott fiatalok játékpercei igenis sokat értek volna a bajnokság végére(lásd Szolnok), de nem, inkább kifacsartuk év közben is akár 35 percet egyes játékosokból amikor már 20 ponttal vezettünk az utolsó negyedben. Majd ha három napra rá vesztettünk mentek a sejtelmes nyilatkozatok, hogy a fiatalszabály így meg úgy. Doktor Petit mindenre használtuk, csak arra nem amire a leginkább tehettük volna, piócaként az őrületbe kergetni az ellenfél legjobb játékosát, vagy a szoros védekezéséből fakadó faltokkal megakasztani az ellenfelet. Kovács Benedeket teljesen érthetetlen módon szinte teljesen mellőzte a szezon végére, ennél ő sokkal hasznosabb játékosunk lehetett volna, majd talán máshol megkapja a lehetőséget. Sajnos igazat kell adnom azok véleményeknek is akik szerint többet foglalkozik a játékvezetőkkel mint a mérkőzéssel, nincs szinte olyan támadás amikor ne magyarázna végig a bíróknak, pedig akadna dolga közben bőven. A már említett, ritka alacsony győzelmi százalékú(23%) szoros mérkőzéseken pedig szinte mindig csak Zoli betörések voltak, nem is próbáltunk mást játszani. Nem tudom megszámolni sem, hány olyan mérkőzést buktunk el idén amikor az ellenfél legjobb játékosa 15+ percet játszott le 4 faulttal és eszünk ágában nem volt arra játszani, hogy faultot harcoljunk ki rajta vagy könnyű kosarakat dobjunk róla. Ellenünk számtalanszor csinálták ezt. A centereinket szinte csak pickekre használtuk, ha leválásból nem tudnak pontot szerezni, lehetett akármilyen mismatch vagy fault probléma, semmi játék nem jött rájuk.
Ami egyébként furcsa, mert a BL-ben meg pont, hogy mást mutattunk, volt olyan mérkőzés tavaly amikor egyetlen meccsen többször játszottunk ki játékot Reddicre, mint a bajnokságban 10 meccsen összesen. De egyelőre úgy néz ki, jövőre nem kell ilyenektől tartanunk. Ha pedig a játékosainkat nem tudja kezelni az itthoni mérkőzéseken, akkor olyan személyt kell keresni a csapat élére aki ezen képesség birtokában van.
Sziasztok.Én nem szoktam hozzászólni e fórumon,de most megteszem.Előre azért azt leírom,mikor még a Sugár úton játszotta a Faco meccseket (Krivacsevics..sorolhatnám.)akkor én már ott voltam.Röviden annyit szeretnék leírni,ha ez a Keller gyerek ennyit tud,amit a döntő eddigi 3meccsén művelt,akkor vonuljon vissza.Értékelhetetlen amit csinált eddig.Ezt a Baracot pedig kosárlabdapálya környékére nem szabadna engedni,nem a Falcoba.
Azt gondlom mindenki látja a legiósválasztás szó szerint katasztrófálisra sikeredett a szezonban. Az edző is hibákat hibára halmoz. Tegnap pl az amerikai Anderson,aki végre jól játszott,a 3.negyedben 1perc játékot sem kapott.Ott abban a negyedben fordított is az Olaj. A 3. negyedben Perl Zolit 8pontos előnynél kispadoztatta,mikor véleményem szerint ha akkor pályára teszi a 8 pontból,lehetett volna megnyugtató 15 pont is! Aztán leültethette volna.Szóval szerintem ez az ember nem tud meccselni. De ez az én magánvéleményem.
Nézd, ezeket azért tudni kell a helyén kezelni. Először is nincs még törvénybe iktatva, hogy minden sportolónak FB, meg Insta profilt kell fenntartani. Ha zavarja két kattintással letiltható a hozzászólás, vagy akár felfüggeszthető, törölhető az egész profil. Vagy csak szimplán le kell szarni az egészet, ha lezajlott a döntő, utána már úgysem fog ezzel szórakozni az a sok idióta sem.
Szerintem kurvára látszott a csapaton, hogy utasításba kapták, hogy minden konfliktust kerülni kell. Ez elsőre jó ötletnek tűnhet, de láthatjuk az eredményét. Nem szabad mindent annyiban hagyni, mégha technikai is lesz belőle, mert különben benne marad a játékosban és ezen forrong, nem tud annyira koncentrálni. A reklamálások is javarészt szerintem ezért vannak a sportpályákon, hogy kiadja magából a játékos, nem pedig azért, hogy a bíró megváltoztassa az ítéletet (tudja mindenki, hogy soha nem történik meg).
Így nem szabad egy döntőhöz hozzáállni!
Okorn meg abszolút nem volt a csúcson, hogy finoman fogalmazzak.
A szívem azt mondja hogy meg lehet még ez, de az eszem sajnos azt, hogy ezt jól elbasztuk.
Amúgy meg rendesen félreértették itt páran, hogy mire gondoltam.
Mivel Beni felesége szolnoki, a különböző médiákban olvasható megnyilvánulások alapján nehéz elhinni, hogy a hölgyet és családját nem találták meg szolnoki szurkolók.
Sajnos Beni nem tudta ezt a helyzetet kezelni. Lehetett olvasni milyen kommentek szulettek facen, kosarportalokon es ki tudja neki mikent uzengettek ezek a mocskok.
Sajna ezt Gaspernek eszre kellett volna vennie. Nagyon sajnalom Benit mert egy szenzacios szezon van mogotte es amikor a koronat fel lehetett volna tenni akkor tortenik egy ilyen eset.
Es igen, ma Beni jateka hianyzott. Nem tudta osszefogni a csapatot nem tudott vezer lenni. Hianyoztak a passzok, a kosarak es az a magabiztossag ami sugarzott belole. Helyette fal feher volt, a ziccert kihagyta es latszott, hogy nincs ott fejben. De ezt latnia kellett volna Gaspernak is es nem eroltetni.
Bizom Benibem, hogy hetfon felmossa veluk a padlot. Egyebkent Subotic is nagy patkany volt mert probokalta de ugye neki nem adtak semmit.
Viszont ez a mai teljesitmenyunk alapjan nem erdemlunk bajnoki cimet! Ma volt ugy, hogy Kovacs, Zsiros, Juhos, Badzim es Pongo volt a palyan egyszerre. Nem tudtunk mit kezdeni veluk es ez mindent elarul.
Csak erre azt mondom, hogy van egy olyan személy a csapatban, akit edzőnek hívnak. 3 éve ismeri Gasper már Benit, biztosan tudta és látta rajta, hogy valami nem okes, megváltozott vagy csak más. Legkesobb a merkozesen észre kellett volna vennie, de igazabol nem csinált semmit és jatszatta úgy, ahogy szokta.
Valaki írta előttem, hogy Okorn szakmailag extra de mint pedagógus nem és ez maximálisan igaz. Ezt neki menedzselnie kellett volna, vagy legalább Konakovnak.
Na kivételesen simán, jó szervezéssel, autókárosodás nélkül kitudtunk jutni Szolnokról! Ennek is örülni kell arrafelé...😅
Meccsről nem szeretnék írni, vagy jót vagy semmit...most ezt az elvet követem és nem megyek bele! A két félidő, mint ha két teljesen más mérkőzés lett volna, mind a pályán,mind a fejekben!
Mondjatok nekem valamit, Zozou vagy bárki, miben bízzak, ha a hétfői itthon meg is lesz, mi az amibe tudok kapaszkodni, hogy szerdán azzal megtudjuk őket verni a Ligetben és mi leszünk a párharc végén a bajnokok? Nekem egyelőre nem sikerül racionális érvet találnom erre..😑
Sajnos utólag könnyű okosnak lenni, de ezekben a meccsekBen van közös kiinduló pont. A sérülések, egyik meccsen sem voltunk teljes kerettel.
Az idei csapatunk és játékunk teljesen más lett volna ha a csapatot nem eszik meg a sérülések és a Covid helyzet. Searcyvel,Miloseviccel egy teljes szezont vegigjatszo Andersonnal, Benkevel, Evannel és meg lehetne sorolni. Nem mondom, hogy feltétlen jobb vagy rosszabb, de teljesen más.
Ezen kívül pedig a szörnyű családi tragédiákról meg nem is beszéltünk. De erről lesz idő beszélni és értékelni a szezon végén. Ha innen bajnokok leszünk, akkor egy valamiben biztos vagyok, mégpedig, hogy ez lesz a legértékesebb bajnoki cím. Legalábbis nekem, ugyanis ilyen nehezített pályán célba érni is dicséretes.