Király a géped! Szívesen látnék róla egy videót hogy milyen hangja van a gagyirezóval. Hogy oldottad meg a felfogatását? Ezzel a karbival mennyi a fogyasztása?
Sziasztok! Mi ujság veletek?Itt egy kép a Mustangomról.Azóta annyit változott a dolog hogy csináltam hűtőfuratokat a fékekre,átalakítottam a váltókart,csináltam másfajta láncfeszítőt,és egy réz szívótölcsért készítettem.Most akarom felrakni a tranzisztoros gyújtást,ami akksiról megy majd.Töltés nélkül.A kipufogóban nincs benne a középső lemez,a tompítója le és szétszedhető.Ja,és készült rá egy fordulatszámmérő is,amire magam készítettem számlapot Jawa emblémával.A karbi egy K60-as,ezzel szép alapjárata van,szinte csak pöfög.
Ahha, jó kis játék, valamint még fent vagyok a virtualtuningcar.hu-n, birkafarm.hu-n, ladanevelde.uw.hu-n és a trabinevelde.hu-n. Nézzétek meg ezt is és legalább regeljetek:D
Egyébként meg a karbi szerintem nem alumínium, hanem spiáter ami ugyan tartalmaz alumíniumot, de attól még nem alumínium. A spiáter: alu, réz, magnézium a fő elemek, de tartalmazhat ólmot, ónt, kadmiumot, vasat esetleg szilíciumot és nikkelt is. Ilyen bonyolult ötvözetnél már a franc tudja mi mivel lép reakcióba, ráadásul a benzinben is van egy rakás adalék. Majd alkalomadtán nézd meg a saját karbid úszóházát, valószínűleg az is tele lesz kráterrel belül.
Nem tudom, hogy a benzin oldja-e vagy valami adalék vagy hogy egyáltalán milyen kémiai reakció megy végbe, de az biztos, hogy nem volt lyukas, most meg az úszóház alján van vagy 3 mély kráter belülről, és az egyik át is lyukadt.
hát én a schwalbet tavaly nyáron úgy kotortam ki a garázsból,h 2 évet állt benzinnel, azonnal indult, gyönyörűen ment, viszont az úszóházban is volt, és az úszó sztem télen nem igazán csipázta, szal a karbiból sztem engedd le a benzint, de a tankban lehet nyugodtan hagyni, sőt, javasolják, mert addig nem rozsdásodik
Tavasszal talán még jó lesz, de valóban a benzin egy idő után megpusztul, főleg ha keverékkel együtt áll. Ilyen hígító szaga lesz, és a motor nem megy vele.
hát én a multkor úgy jártam,h ezeresből tankolok, csoda,h volt papirpénzem, dehát egyszer mindenkinek kijár :D aztán túlszaladtam 80 ft-al, na azt meg a ruhám összes zsebéből kapartam össze főleg 5ftosokból, kb. fél óra alatt :D
hát igen van egy két olyan ahol kinézik az ilyet nekem is volt már párszor ,de nagyrészt probálom papir pénzből meg oldani de általában én egy 1000 re tankolok az elég egy darabig :)