Történetesen azért issza meg a levét, mert éccaka melleted fexik az ágyban, és nem tud aludni a fogcsikorgatástól. De én ezt mán, ha jól tévedek, írtam valahol ennek az összenőtt topicnak az elején. (Vagy másutt.)
Vagy kérdésed netalán az éber fogcsikorgatásra vonatkozik?
Értékes meglátás. A fogcsikorgatás is csak ideiglenes, elmúlik, aztán jön a következő, de akkor is csak ideiglenes.
Fogcsikorgatás: az ideiglenesség mindörökkévalósága.
Ps: Bocs, most maszturbációról ne többet, mert mehetek az itteni, hogyishívják-szex fórumba, hö. És ha mégegyszer ilyen hülyeséget leírok a minörökkévalóságról, akkor meg a Filozófiá-ba, hö.
Mint Öreg Magányosan Beszélő, neked csak azt mondhatom: a fogcsikorgatás nem a jobb, és nem a bal ügye. Egymáson mozgó fogsorok vannak. Zománc sikít zománcon. Bal fogsor és jobb együtt, alsó és felső. Nekem nincs 32 nevem. Én 32 foggal csikorgatok, oda, vissza. Nem tudom, te hogyan vagy ezzel.
Ps: Psssszt, figya, figyelmeztetlek, ez egy Törzsasztal, nem Politika, hö... :)
Legjobb üldözési jelenet, csak fordítva: a Betörés című filmben.Sharif üldözi Belmondót a fél városon keresztül, mennek ezerrel, harmonikára gyűrődött motorháztetővel, lépcsőn le, lépcsőn fel, aztán Belmondo leáll. Sharif kiszáll a kocsijából, megkérdezi, nem volt-e ez gyorsabb, mint a megengedett. A válasz: talán negyven, talán ötven?
Sharif (hang nélkül) csikorgatja a fogát, közben morzsolja kezében az olvasót, hö.