Valóban jó ez a webárúház, csak van ami nincs neki, vagy csak használt, és majdnem olyan drágán adja, mintha új lenne. A használt meg ugye eléggé zsákbamacska. Persze nem mondom, hogy nem adnak jót ettől függetlenül! Ezen a helyen pedig csak új márkás cső van, és mindenféle ami a hammondhoz kell. A pénztárcádhoz igazíthatod, hogy adott csövet milyen minőségűt veszel. Válogatottat (gold) vagy válogatás nélkülit. Persze itt az ár, akár a kétszerese is lehet, de valószínű, hogy azzal a csővel nem fogsz rosszul járni.
Ma voltam egy ismerősömnél, és kaptam két marék csövet. 6au6 -osat, és 6x4 -et egy pár darabot. 6c4 -re vadászok (ec90) és 12bh7 (ecc99) re. Szivesen cserélnék csövet, ha van valakinek olyan felesleges ami nekem nincs, és olyan kellene neki ami nekem van. Hmmm.... ezt jól leírtam:-))
Hétfőn lehet, hogy én is lenézek az Alcatrazba, ha nincs más dolgom. Egyébként lesz novemberben John Scofield koncert Bécsben, ha valakit érdekel, mi valszeg megyünk. (Van új lemez is).
ui. nagyon rossz így orgona nélkül. Misi bácsi szépen rátette a kezét a gépezetre, és most nem ereszti :) Viszont utána már a bassz pedálokat is fogom tudni nyúzni!!!
Most hallgatom Lonnie Smith Hendrixes lemezét, nagyon nagy rockos groovolás!!
Hiába! Mindíg tanul az ember:-) Látom, hogy akkor járok a legjobban, ha mindenkit a nick nevén szólítok, és abból nem lehet elírás. Elnézést kérek én is a neved elírása miatt.
Köszönöm a kisfilmet, nagyon értékelhető! Most már a zongora része is meg van. Már csak az orgona részét kellene egy pár helyen pontosítani, és akkor lehet itthon nyomni két hangszeren. Erősen gondolkodom, hogy öreg napjaimra megtanulok zongorázni, mert ez a gyerekkoromban valahogy kimaradt a szüleim miatt:-(
szerénységem tiltotta csak, hogy a www.vintagekeys.hu oldalt promotáljam, de ha tűri a Nagybecsű Fórumozó Közönség.... :-)
Ezen az oldalon keresztül adunk választ arra a kérdésre, hogy az élő koncertekről miért kellene hiányoznia a Fender Rhodes, a Hohner Clavinet D6, a Hammond M2 és egyéb billentyűs hangszereknek...? Miért is...?!
Blue Monday Blues & Roots Club az Alcatrazban minden hétfőn. Október 15. Enrico Crivellaro - Raphael Wressnig Trio km. Scott Steen (I-A-USA) klasszikus Hammond blues-jazz á la Jimmy Smith és társai.
Ha rám gondoltál, nekem Bőze Tamás a becsületes nevem. Egyébként írhatsz nekem is, ha ritkán is, de előfordulok a fórumon. Ha a Lazy-t szólóstul le lehet kagylózni, hát ezt a számot feltétlenül. Érdemesebb, mint egy-két, a neten található teljesen rosszul lekottázott nótával vesződni. Még a highwaystar.com-on is előfordulnak totál hibás kották.
Zita királylány az uj honlapoddal nem is dicsekedtél
http://www.vintagekeys.hu
üdv netudki007
Más procol harum orgonistája m100-on játszotta eredetileg ezt a müvet, és hangzást tekintve tipuson belül is igen nagy a szórás, mivel azért csak egy elektro-mechanikus szerkezetről beszélünk, ugyhogy ezek a beállitások inkább csak támpontok ,amit Bösze úr, és Szabó ur itt leirtak. Tipusok közötti hangzás különbségről már nem is beszélek.
Szia! A Procol Harum nótájának drawbar beállítását a 688600000-588500000 közelíti meg a legjobban, próbáld ki. Aztán a refrénben jól pörögjön a laci!!!
Még kb. 20 cm-t kellene emeljek a Motion Sound Pro-145-ön és tökéletes fejmagasságba kerülne. :) Sokkal de sokkal jobban szól ilyen magasból... Közben szól a hangja az aktív ládán keresztül is ~ dupla élvezet. :o)
tehtube-nak köszönöm a (még anno) javaslatot! Tényleg, minél magasabban van annál jobban szól a lezli'.
Nem baj, hogy tanít! Viszont a lemeze nagyon érdekelne! Próbáltam a videót a dán oldalról leszedni. De valamiért mindíg lefagyott a dolog. De majd, ha jobb lesz a netem leszedem, és megírom dvd-re.
Tudom, hogy elsősorban izlés dolga, de ha valaki lenne olyan jó, és megosztana velem egy pár drawbar beállítást, és a kapcsolók beállításának is -amin jól szól a hammond- nagyon örülnénk a fiammal:-) Lehet jazz, blues, rock, mindegy. De, ha valaki tudná a Procol harum: A Whiter sade of pale című szám beállítását az lenne a király!