Keresés

Részletes keresés

Kyra** Creative Commons License 2020.08.28 0 0 2123

Mondom én, hogy semmi sem biztos.

Németországban legkorábban 2021-ig nem látogathatóak a sportrendezvények a koronavírus-járvány miatt – tudta meg az AFP hírügynökség
Kivételt képezhetnek azok a régiók, ahol az eseményt megelőző egy hétben százezer főre legfeljebb tizenöt fertőzött beteg jut, s akkor is csak a helyiek vehetnek részt a rendezvényen.

Decemberben Köln???

Gozo Creative Commons License 2020.08.22 0 0 2122

De az tuti

Vagy mégsem?

:)

Előzmény: Kyra** (2121)
Kyra** Creative Commons License 2020.08.22 0 0 2121

Ahogy látom, itt már csak az biztos, hogy semmi sem biztos.

Gozo Creative Commons License 2020.08.21 0 0 2120

És ezek szerint a mester is elégedetlen:

"David Davis: Meg kell mutatnunk a meccseken, amiket edzéseken gyakorolunk, és meccsről meccsre jobbnak kellene lennünk. Az első félidő nagyjából rendben volt, de ugyanazok a hibák fordultak elő, mint a Balatonfüred ellen. Ezeket ki kell javítanunk. Még többet kell dolgozunk, hiszen tisztán látszik, hogy amit csinálunk, az nem működik, legalább is nem úgy, ahogyan azt mi szeretnénk. Milliónyi tiszta helyzetünk volt, de ma nem akart bemenni a labda a kapuba."

Előzmény: Gozo (2119)
Gozo Creative Commons License 2020.08.21 0 0 2119

Írta itt valaki hogybbaj, hogy kikaptunk?

Nem. Inkább a mutatott játékkal van a gond. De azt meg Davisnek kell tudnia hol kellene tartaniuk. Én úgy gondolom ennél előbbre, de lehet a mester elégedett a látottakkal.

Előzmény: Hulk24 (2116)
Gozo Creative Commons License 2020.08.21 0 0 2118

Ha én lettem volna Dusi helyében én is így kevertem volna a kártyákat, a végèn a legerősebb ellenfél ellen jàtszattam volna a teljes csapatot. És ez így is történt...

Thor. Creative Commons License 2020.08.21 0 0 2117

Az utolsó mondatodra reflektálva; Davis a mérkőzés végén pedig sajnos kimondta, amit mi nem szeretnénk hallani, nem tudták megvalósítani amit edzésen gyakoroltak.

Ami kellemetlen, az a támadó koncepció hiánya, ami ettől is rosszabb, pályára sem kerülő játékosok sora, pályára kerülő friss igazolások, akik látványosan nem tesznek hozzá semmit az eredmények alakulásához. Csak imádkozhatunk, hogy mind a 3 fronton beinduljanak a bajnokságok, mert ekkora keretet lehetetlenség lesz csak 1 vagy 2 sorozatban egészségesen meccsben tartani.

Másik, Mátét mindenki szidja a fb-on, én nem láttam őt ma rossznak, sőt Nenadic sokkal gyengébben játszott hozzá képest! Szerintetek?

Blagi védekezésben nekem tetszett.

Hulk24 Creative Commons License 2020.08.21 0 0 2116

Igazad van, de nem ezt kérdezted és nem erre reagáltam.

Azt kérdezted, ránk tartalékoltak-e. Kimaradó persze h volt, sérülés miatt is(Karacic pl.) és a meccsre nevezhető 16-os limit miatt is. Előre eltervezi mely sorokat meddig játszatja,  páros kapcsolatokat próbálnak, csak ők tudják mit próbálnak. De ezek az eredménytől függetlenek, nem nyúlnak bele az eredmény miatt. 

A lényeg,  annyit akartam sugallni, hogy már ideje korán komoly következtetéseket levonni felesleges. Hajlamosak vagyunk túlgondolni a dolgokat. :)  Gondolom nem gondolja senki h a Tbánya európai topcsapat lesz egy csapásra, pedig a Kielce ászai ellenében verték meg őket. 

Danyi mester pl ki merte mondani, amit nem szeretnek hallani a szurkolók: az eredmény másodlagos, az a fontos h meg tudjuk-e valósítani, amit edzéseken gyakoroltunk. 

Előzmény: Gozo (2110)
Törölt nick Creative Commons License 2020.08.21 0 0 2115

Az egyetlen irányító akit kedvel Davis az Nenadic. Ezt pedig a másik kettő megérzi, és Máté önbizalmán látszik is ez sajnos. Pedig Nenadic legalább ugyanannyit hibázik. Korai szakasz ez még, de

kevesek vagyunk most!

Előzmény: Gozo (2114)
Gozo Creative Commons License 2020.08.21 0 1 2114

Az emberfogás nem veszett ki csak rangon alulinak tartják az elvonalbeli edzők...

Sajnos ha Máté van a pályán támadásban is rengeteg a hiba. Mahét nem kellene ennyire taccsra tenni. Az az érzésem Davis nem igazán szimpatizál vele. Kár mert az egyetlen olyan irányítónk aki nem gólt akar lőni, hanem irányítani, gólt lövetni.

Előzmény: tusek80 (2113)
tusek80 Creative Commons License 2020.08.21 0 0 2113

hiába, ugyanazok a hibák két szezon óta:

- felesleges két percek

- nem tudunk beállók ellen hatékonyan védekezni

- egy embertől függ az ellenfél támadójátéka mégsem tudjuk megoldani (az emberfogás tényleg ennyire kiveszett ebből a sportból)

Előzmény: Gozo (2112)
Gozo Creative Commons License 2020.08.21 0 0 2112

Hát van min javítani.

Első körben a védekezést javasolnám.

Gozo Creative Commons License 2020.08.21 0 0 2111

És ahogy gondoltam tegnap jópár kulcsemberét pihentette Dusi, ez hangzott el a Sport1-en...

Előzmény: Hulk24 (2109)
Gozo Creative Commons License 2020.08.21 0 0 2110

Ha 3 nap alatt 3 meccset játszanak, akkor szokás elosztani a meccsek terhelését. Használ mindenkit de nem egyforma mértékben.

Ha nem tenné már a felkészülés során túlterheli és sérülésveszélynek teszi ki a csapatát.

Előzmény: Hulk24 (2109)
Hulk24 Creative Commons License 2020.08.21 0 0 2109

Szerintem nincs ilyen még felkészüléskor, hogy tartalékolnak. Ha abban gondolkodnak, akkor a Tatabanya és Csurgó ellen sem égnek.. Sima felkészülési meccsek, a játékosok összeszokjanak.. Még csak presztízsről sem lehet beszélni. Nem jegyzik ezeket a meccseket sehol. Persze nyílván átlag élsportoló, ha porondra lép, nyerni akar. 

Ha Wolff nem húzza le a rolót, 4-gyel nyerünk! De csak a "játék" kedvéért, itt még nincs értelme esélyeket latolgatni. 

Előzmény: Gozo (2107)
Csehov doktor Creative Commons License 2020.08.21 0 0 2108

Őszintén, fogalmam sincs, ez is benne lehet... kíváncsian várom őket is, bár elsősorban persze a magunk játéka érdekel. Védekezésben szeretnék ugrásszerű fejlődést látni

Előzmény: Gozo (2107)
Gozo Creative Commons License 2020.08.21 0 0 2107

Az nem lehet hogy pont azért értek el gyengébb eredményeket mert ránk tartalékoltak?

Előzmény: Csehov doktor (2106)
Csehov doktor Creative Commons License 2020.08.21 0 0 2106

A Kielce az egymást követő harmadik napon a harmadik meccsét játssza majd ma ellenünk. Szerdán Tatabányán kikaptak, tegnap Csurgón épp csak nyertek egy időntúli hetessel. Bizonyára most már fáradnak, hogy ilyen sorozatterhelést kapnak, kíváncsi vagyok, ellenünk mennyire szívják fel magukat. Ez lehetne az első igazi erőfelmérőnk, de mivel a lengyelek folyamatosan játszanak és utaznak a napokban, nem tudom, mennyire fogják vagy mennyire tudják az igazi arcukat mutatni a fáradtság miatt. Ti mit vártok a mai meccstől?

dobcsab66 Creative Commons License 2020.08.17 0 0 2105

Teljesen igazad van.

Bár én is megvettem már a bérleteket, de fogadni mernék rá, hogy max. szeptemberben lesz egy két meccs, aztán lefújják az egészet. 

A Kiel már lenyilatkozta, hogy nem teszik ki a játékosokat, ennek a veszélynek. Többek között menniük kellene Brestbe. 

Marad nekik a bundás az úgyis fontosabb. 

Előzmény: kezdőlépés (2104)
kezdőlépés Creative Commons License 2020.08.17 0 0 2104

Nem lesz itt semmilyen kézi meglássátok, pláne lefertőződös buli augusztus végén a Kiellel, azoknak több eszük van. Bl sem lesz meg semmilyen formábalendülés, érzik ezt a játékosok belülről, azért is ilyen fos az eleje is.

Törölt nick Creative Commons License 2020.08.16 0 0 2103

Szerintem sajnos semmilyen BL meccs nem lesz ősszel, és decemberben sem. Teljesen kizárt, hogy a csapatok utazgassanak Európában. 

Előzmény: Bembi86 (2102)
Bembi86 Creative Commons License 2020.08.16 0 0 2102

nekem az a legnagyobb kérdés, hogy lehet-e egy idényben kétszer is csúcsformára kihegyezni a csapatot.

mert ugye decemberben FF, és nyilván májusban is oda akarunk jutni.

ha először a decemberire koncentrálunk, akkor leghamarabb november közepén fogunk már nagyon jól játszani.

viszont 1 hónap indul a BL, ahol azért nem kellene túl sok pontot hullajtani, mert akkor tavasszal minden fontos kieséses meccsünk visszavágója idegenben lesz.

Kyra** Creative Commons License 2020.08.16 0 0 2101

Pontosan. De hát ezt a játékot (meg az előző kettőt) mindennek lehet nevezni, csak meggyőzőnek nem.

21.-én a Kielce ellen fel lehet mérni, hol tartunk.

Legyünk optimisták, én bízom Davisban és a játékosokban is.

Előzmény: Gozo (2100)
Gozo Creative Commons License 2020.08.16 0 0 2100

Nem az eredmény miatt kellene aggódni hanem a játék miatt. Azt meg csak Davis tudja hol kellene tartania a csapatnak.

Majd ha tét meccseken ér el a csapat ilyen eredményeket akkor aggódjunk.

Előzmény: Kyra** (2099)
Kyra** Creative Commons License 2020.08.16 0 1 2099

Veszprém- Balatonfüred = 26:26

A Szeged meg öregurasan agyonverte az Orosházát.

Bembi86 Creative Commons License 2020.08.14 0 0 2098
plüss Creative Commons License 2020.08.13 0 0 2097

Van egy szavazás az EHF oldalán, hogy "Melyik Aréna a kézilabdázás temploma?"

Jelenleg eléggé le vagyunk maradva........

plüss Creative Commons License 2020.08.12 0 0 2096

Ha nem váltod ki őszi bérleted......  Ha kérdés volt, akkor a válasz IGEN

Előzmény: kezdőlépés (2095)
kezdőlépés Creative Commons License 2020.08.12 0 0 2095

Ki fog itt meccsre járni? Az öregek, maszkban?

Ha nem váltod ki őszi bérleted mert nem mennél a covid miatt, repül a bérletes helyed? Jó lesz az mindenkinek!

dobcsab66 Creative Commons License 2020.08.07 -1 0 2094

Nagyjából én is így látom, az irányító posztot. Szerintem egy jó Mahé ra óriási szükségünk van. Néha nagyon rossz volt látni azt a labdatolgatást ide oda amit az előző szezonban műveltünk. Mahé első évében mutatott játékára lenne szükség. Sajnos akkor Ilic és NL már túl lassúak voltak hozzá képest. Kicsit akkor Chema t idézte, gyorsan támadta a falat, jól játszott be a beállónak, és jól is készített elő, csak a lövőink rendre lekéstek.

Nenadicot amennyire nem szerettem amikor Ide került, mintha kicserélték volna, szerencsére, de Ő szerintem továbbra is inkább b2 ben játszik eredményesen. A keze mindenesetre zseniális. A mentalitása példaértékű. Mátéról mindent leírtál szerintem. 

Laugét én simán hoznám középre, így is marad potenciál b2 ben. Hagynám őket bizonyítani. 

Előzmény: Gozo (2089)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!