Keresés

Részletes keresés

Langels Creative Commons License 2021.05.23 -1 3 2889

Ennyi. Én ezért nem fogok problémázni, ha kikapunk, gratulálok a győztesnek, ennyi. Ez az egész sérüléscirkusz csak azért van porondon, mert az ellenünk veszítő csapatok szerint majdhogynem vissza kellene adnunk a bajnoki címet, csak mert volt náluk sérült. Csak ugye ez vice versa.. Most meg nálunk van nem egy sérült. De én egyet értek ezzel, amelyik csapat megnyeri a döntőt az a bajnok és kész. De légyszíves, azt engedjétek már meg nekünk, hogy egymást közt megbeszélhessük a vereségünk okait. Köszi!

Egy lényeg, holnap hajrá Falco! Én bízom a srácokban, szerintem nem kell feladni ezt ilyen könnyen. Talán végre Anderson is megékezett. Két gyakorlatilag egál meccsen kaptunk ki Szolnokon.. Nehogy már feladjuk! Ha holnap összejön a győzelem, simán alakulhat úgy az utolsó meccsen, hogy nekünk jön ki a lépés, csak legyen tűz...

Előzmény: Bandre (2888)
Bandre Creative Commons License 2021.05.23 -13 2 2888

:D Azért ezt már ne :D

Mindig vannak esélyesek, minden szezon előtt, ez az egyik fő játéka a fórumoknak, nem tudtad? De nem mindig az esélyes lesz a bajnok, szerencsére, mert különben a fórumok alapján előre ki lehetne osztani az érmeket és játszani sem kellene. Azt, hogy a Falco a legesélyesebb, az mindenki számára egyértelmű volt szezon előtt is, közben is. És lehet, hogy még most is.

Nem kell azon pörögni, hogy mennyi sérültetek van, mivel ti sem szoktatok túlságosan megértőek lenni más csapatok ilyen problémáival kapcsolatban. Érdekelt benneteket, hogy két éve a Szolnok milyen példátlan sérüléshullámmal küzdötte végig a szezont? Vagy az, hogy a Körmend elveszítette a kezdő centerét? Vagy a tavalyi szezonnal kapcsolatban hányan kijelentettétek, hogy elvettek tőletek egy bajnoki és/vagy kupagyőzelmet? Akkor ki lehetett előre jelenteni, hogy ti vagytok a legjobbak? Most nem? (A tavalyi egyébként egyáltalán nem lett volna lefutott, az a Körmend kurva jó volt és egyre jobb, kár, hogy pont a szombathelyi meccs előtt fújták le a szezont. És abban pedig egyetértek veletek, hogy korábban Delas-szal sem vertünk volna meg titeket a döntőben. - De ez is mind ESÉLYlatolgatás, ki tudja, mi lett volna?)

Ahhoz, hogy valaki nyerjen, másnak veszítenie kell. Nem a szezon előtti jóslások miatt, hanem a költségvetés, a keretek erőssége, a (szerintetek) sztáredző Okorn, és a mutatott játék miatt, igenis, kudarc lesz, ha nem húzzátok be a bajnoki címet. Mint ahogy - ha bekövetkezik - annak is fogjátok megélni. Ha már a Falco Magyarország egyik meghatározó csapata, akkor igenis, annak megfelelően a szurkolók is bírják elviselni az esélyesség terhét. Ezért is sokkal szimpatikusabb nekem pl. Zizou hozzáállása, és szerintem is, még mindig legalább 50% esélyetek van a végső győzelemre.

De ez a szerecsenmozsdatás előre, ez szerintem kurva gáz. (Főleg tőled, aki iszonyú elfogult szokott lenni a csapatával...)

Előzmény: falco Man (2885)
fibonacci011235 Creative Commons License 2021.05.23 -14 2 2887

Azeet meg, hogy sulykolod a hulyeseget nem valik valosagga.

Előzmény: Törölt nick (2884)
splity24 Creative Commons License 2021.05.23 -1 2 2886

Mar 3x elolvastam amit irtal de nem nagyon tudom ertelmezni. 

Irhattad volna... ezt komolyan gondolod? 

Vannak dolgok melyek utan megerti az ember mina kulonbseg nyugat es kelet kozott! Te ebben egy reklamarc vagy!

Előzmény: Welsi22 (2883)
falco Man Creative Commons License 2021.05.22 0 6 2885

Aki szerint egy ilyen szezon előtt van egyértelmű és toronymagas bajnok esélyes csapat, az egyszeruen nem ert a sporthoz. Az a vicces, hogy a szezon elején szinte minden csapat, kosárlabda vezető boldog volt azert, hogy egyáltalán lesz szezon, most meg ott tartunk, hogyha a Falco nem lesz bajnok akkor egy bohóc csapat.

Kozben az igazság az, hogy nálunk volt/van a legtöbb sérült az egész szezonban, 2 légióst cseréltünk, az első számúnak szánt játékosunk kidőlt 2 hónapra, előtte már több mérkőzést is kihagyott apróbbak  miatt és akkor a BL-rol ne is beszéljünk, utazások és ugye a felesleges Novgorod utani karantén. 

Lehetségés, hogy nem leszünk idén bajnokok, és ha így lesz a Szolnok maximálisan meg fogja érdemelni a győzelmet, ez nem vita tárgya. Ahogy az sem, hogy nálunk is voltak természetesen hibák, rossz döntések, amiket kell majd a szezon végén értékelni, fogunk is, de a fentebb leírtakat figyelembe véve kötelező a Falco bajnoki cím elgondolás nagy butaság.

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.22 -2 9 2884

Bajnokság előtt így is volt de ki tudta hogy a Bundesliga játékos ekkora bust lesz ill a cserecenterunk visszafejlodik

a négy gyoztes meccsetek meg barmennyire hisztizel rajta tenyek, nSerult volt Bruinsma ha jól emlekszem majd megserult Anderson is aztán kaptatok a Subotic kamut

alapszakasz kamu sportszerutlen és ezzel meg nyertetek az alapszakaszt, a rajatszas első meccse ismert. Tegnapit nem vitatom egy percig sem.megnezve milyen hisztit toltatok a jogos Cakarun kiallitasnal sztem tudjuk mi lenne ha fordítottan alakulnak a dolgok a fujasban...

Egy ketes ítélet volt már a masodedzotok a facebookon sírt, az edzotok meccs kozben és után hisztizett

aztan beszélhetünk mi a komolytalan... továbbra is tartom ha megnyeritek teljesen jogosan és gratulálni fogok sőt meg is tapsolom a Szolnokot csak ez az elnyomott kiseger duma nem kell Serie A, Bajnokok ligájat megjart legiosokkal. Kurva jó csapatotok van Nektek is nekunk is ezert vagyunk mi ketten a dontoben. Ti eloadjatok kb hogy a Lakers játszik a vmi varosi csapattal.

kivanom legyen ötödik meccs ennek a szériának az kellene, csak hagyjatok abba a Titeket mindig bántanak a csúnya Falcosok dumát

Amugy a fentiek miatt nem ertem

hogy miért nem jatszunk meg keményebben ellenetek mert lathatoan minden nem befújt ütközést reklamáltok mi meg elmentunk jó fiúnak Szolnokra tegnap és lettunk szimpatikus balfaszok... ez egy háború úgy kellene vennunk

Előzmény: fibonacci011235 (2882)
Welsi22 Creative Commons License 2021.05.22 -19 3 2883

Nem olvastam, mert ritkán szoktam. Olyankor leginkább, amikor Szolnok-Falco érintettség van.

Ez a szöveg a tipikus blablabla. Amit írtál egyrészt nem volt régen másrészt az, hogy történnek dolgok (sérülés, eltiltás, formahanyatlás) mindig benne van a pakliban. Írhattad volna azt is, hogy abban az esetben, ha ideálisan tört3nik minden akkor... Nem írtad. Kijelentetted, ahogy azt is, hogy a háttérben már megy az ügyeskedés, hogy Cakarun játszon. Nem játszott, szinte két meccsen (80perc). Most pihent lesz. Örülök neki, hogy nem mondod a gyerekeidnek, hogy ilyen keményen fejeljék szét az ellenfelet (csík lett a következmény), de azért azt se mond nekik, hogy ilyen esetben Váradizzanak, mert megüthetik a hátukat.

Egy dologban viszont igazad volt. Szolnokról 4postagalambot indítottak Szombathelyre, hogy megfélemlítség Váradit. Mind a négyben fekete boszorkányos nyomda volt.

Akkor itt most eltűntem, mert látom zavarom a nagy szombathelyi egyetértést. Cseszegessétek ti Váradit, ahogy tettétek. Nem keresem vissza a hsz-t. 

Szép estét mindenkinek.

Hétfőn pedig nem bak, ha a rosszabb nyer, de az mi legyünk

Előzmény: splity24 (2879)
fibonacci011235 Creative Commons License 2021.05.22 -5 3 2882

Igen hat persze. A bajnoksag legnagyobb varomanyosai voltatok es a vagytok meg mindig, egytalan nem ego bukni ilyen helyzetben. Ateltem mar ilyet szolnokikent nehez egy ilyet feldolgozni. Persze ha bagatelizalsz es birozol ugy biztos konnyebb. Hat meccset jatszottunk iden ellenetek, negyszer gyoztunk ketszer kikaptunk. Mind a negy gyozelmet vitatod, ez teljesen komolytalanna tesz.

Előzmény: Törölt nick (2876)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.22 -1 3 2881

Ezen felröhögtem 😂😂😂😂🤣

Nagyon ült

Előzmény: Ryland (2878)
Langels Creative Commons License 2021.05.22 -1 4 2880

Igen.. Alig várjuk, hogy olvashassuk tőled, hogy a játékosunk legalja, bezzeg a tieitek.. A problémáink semmik a tieitekhez képest, sőt nem is léteznek.. A bírók pedig igazából nekünk fújtak tegnap is. Köszi, nem tudom mi lenne itt velünk nélküled. (De amúgy ehhez elég olvasnunk a bb1-et, nem kell ide beírnod.. aki érdekel, ott is el tudja ezeket olvasni.)

Előzmény: Welsi22 (2877)
splity24 Creative Commons License 2021.05.22 -2 6 2879

Mivel tobbet toltesz itt nalunk mint sajat csapatod foruman ezert kimondhatjuk, hogy ko kemeny provokator vagy semmi tobb. 

Mivel naponta tobbszor megjelensz igy biztos olvastad amikor par napja leirtam, hogy az alapszakaszbeli fealallassal es teljes csapattal tovabbra is tartottam volna, hogy ez a Szolnok nem ver meg minket 3x a dontobe. De azota tortentek dolgok! Ket jatekosunkat csaladi tragedia erte! Lake kidolt a sorbol ez altal csokkent a rotacios lehetosegunk. Nalatok jott egy 5.legios. Serulesek hatraltatnak minket! Tudom, erre is lesz valami frappans valaszod de semmi baj kezdunk hozzaszokni az okoskodasodhoz. 

En a gyerekeimnek nem tanitok ilyet hogy fejelo mozdulatot tegyenek az ellenfel jatekosa fele. Baj volt? Hol volt baj? Ment a trash talk! Ennyi! Ezt hivod bajnak? 😃💪

Előzmény: Welsi22 (2856)
Ryland Creative Commons License 2021.05.22 -2 8 2878

Persze, nyugodtan...

Nekünk Szombathelyen úgysincs tradíciónk, nem is tudtuk méltósággal viselni a tavalyelőtti bajnoki címünket. Köszönjük, hogy itt vagytok, és példát mutattok!

Előzmény: Welsi22 (2877)
Welsi22 Creative Commons License 2021.05.22 -4 2 2877

Megnéztem a meccset. Most ráérnék, ha adnál engedélyt egy nyílt fórumon való részvételre?

Plíííz

Előzmény: Langels (2874)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.22 -2 4 2876

milyen égést? Ha Ti nyeritek a bajnokságot nem lesz eges nekünk hidd el, egy iszonyatosan erős csapatotok van. 5 nagyon jó légiós 2 válogatott jatekos plusz Rudner és Taiwo. Jó keret és jól is van használva szóval akármennyire akarjátok beállítani azert nem a Lakerst veritek meg. A papirforma már a Ti sikereteket mutatja (az oddsok is) vagyis ha innen buktuk eges lesz,nekünk meg bravúr :-))

Előzmény: fibonacci011235 (2875)
fibonacci011235 Creative Commons License 2021.05.22 -3 2 2875

En ugy erzem, hogy magyarazod az egest. Ez eleg szanalmas igy.

Előzmény: Törölt nick (2872)
Langels Creative Commons License 2021.05.22 0 2 2874

Na végre... tedd azt! 

Előzmény: Welsi22 (2870)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.22 -1 3 2873

A harmadik meccsen nem játszott csak. mivel addigra már eldolt... a rajatszast meg a kozepszakaszban Váradi győztes kosara miatt buktatok el amikor meg volt Andric is,

http://hunbasket.hu/merkozes/x1819/hun_2phu/hun_2phu_35

De par hét és Cakarun eltiltasa ellenére nyertek bajnokságot, tudjuk :-)

Előzmény: Nane72 (2871)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.22 -4 6 2872

a játékvezetés szar volt olyan védekezést engedtek Nektek ami a világ minden palyajan faultok tömkelege lene, de pofatlansag lenne erre fogni, aki semleges volt kb mindenki azt mondta hogy hazai palya volt, de nem ok dobtak ilyen szarul

Előzmény: Welsi22 (2870)
Nane72 Creative Commons License 2021.05.22 -4 0 2871

Tóth Ádám nem játszott az elődöntőben, nem volt még: Milosevic, Kovács, Andric, Benke és Rowsey.

Előzmény: Törölt nick (2867)
Welsi22 Creative Commons License 2021.05.22 -7 3 2870

A szurkolók nagy része a tegnapit jó játékvezetésnek minősítette.

Rengeteg szombathelyi is. Ez a brutális hazasi pálya, nevetséges. Inkább nézem a tegnapi meccset. Most zsákolta át Warner Baracot.

Szép napot

Előzmény: Törölt nick (2869)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.22 -3 4 2869

Első szhelyi meccs Subotic négy faulttal támadót helyett faultot harcol ki amivel Benke kimegy

masodik hiba Váradi sportszerutlen Badzimon, harmadik rajatszas 1. meccs Warner támadó és a lepeshiba

tegnapi brutális hazai palya szóra sem érdemes ennél sokkal kisebb miatt Potocnik agybajt kap hétfőn majd 

Előzmény: Welsi22 (2868)
Welsi22 Creative Commons License 2021.05.22 -3 0 2868

Leírod a bírói hibát?

Előzmény: Törölt nick (2867)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.22 -3 3 2867

mi nem fogjuk a sérülésekre csak Ti arról a szezonrol már úgy beszeltek mintha ifikkel jatszottatok volna ellenunk az elodontoben, kozben játszott vojvoda Toth Ádám és Airington is. Milosevic helyett igazoltatok légiost is. Nyilván iszonyat balszerencsés szezonotok volt, de kb úgy megy a duma hogy nálunk minden rendben miközben serult a fel csapat meg volt két családi tragédia is.

Senki nem fogja erre elore jelzem mert a sportban a sérülések benne vannak de kurva unalmas hallgatni ezeket a siramokat x helyrol mikozben a centerunk nem tud futni rendesen, a csere centert mutottek, a kezdő iranyitonk egy labdan ül ha csere mert oda van a dereka, a légiós iranyitonk keze van megserulve és akinek meg fel kellene lépnie helyettük az éppen 32 harmasbol ot bedobottnal tart a playoffban az alapszakasz beli 37%-os mutató után és a dontoben epp 0/9 a mérleg ill a tegnapi meccsen két válogatott magyarunk bedobott 15-bol kettot.

keszseggel elismerem hogy van része bőven ebben a vedekezeseteknek is de ezek mind olyan történések egyben amik szökőévemte valósulnak meg egyszerre és akkor arról nem is beszélek hogy eddig három meccset eldonto tévedés volt a szezonban mind Titeket segitett

ezek a tenyek a fentiek ellenére gratulálni fogok az esetleges bajnoki cimetekhez de kicsit olyan ez a szeria mint amikor valaki a rulett asztalnal mindig eltalálja a színt. Nálatok az 50% most éppen 80-ra jön ki nálunk meg 20-ra

Előzmény: Welsi22 (2865)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.22 -2 4 2866

És az utolso mondatod a kulcs semmire sem mentek négy gyozelemmel ha nem lesz öt:-)

Előzmény: Welsi22 (2865)
Welsi22 Creative Commons License 2021.05.22 -5 2 2865

A kêt szezont ne keverd. Más szint.

Lake-t a szurkolók nagy része nálatok elzavarta volna a hozzáállása miatt. Most úgy hiányányoljátok, mint, ha a kezdőből edett volna ki. Keller azért van ott, mert Gyuri bácsinál telelett a gatya, hogy Szolnokra igazol vagy Körmendre. Volt nektek centeretek, gondolom ő játszik a csapatában. Szolnokon törések, szakadások voltak, olyan játékosoknál, akik meghatározók voltak.

Ott kiesett Miló is. Azt azért ne felejtsd, hogy még ott is mennyien gondolták, hogy kockázatos.

Anderson hosszúra nyúlt gyógyulása: ott sem érti senki, hogy miért maradt, bár tegnap rácáfolt.

Itt senki nem iszik előre a medve bőrére mert Splity (más is) leírta, hogy 3x nem tudjuk megverni a Falcot. Idén ezt már 4x megtettük. Még 1x megkellene.

Előzmény: Törölt nick (2864)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.22 -5 8 2864

Írni írhatsz csak ne hulyesegeket. Subotic kemény gyerek? Többet sír mint az ot éves unokám... Cakarun meg szépen ki van gyúrva de annyi esze van mint egy 12 évesnek

Bárki szívesen látott itt sztem ha érdemi dolgokat tesz hozza de Te blodsegeket írsz teljesen érzelmi alapon...

egyelore nem nyertetek bajnokságot vezettek 2-1-re hatalmas mazlifaktorral. Hétfőn kell nyernunk mert azt lattuk már idén ha tét van csúnyán befulladtok Ti is...
Ha megnyeritek gratulalunk mert megerdemlitek csak utana kuss legyen a seruleshullamos két évvel ezelotti szezonrol mert kb ugyanazon az úton vagyunk mint Ti csak mi meg két családi tragédiát is behuztunk. Keller menni nem tud már, Lake nincs, Benedek dereka teljesen off nemhiába ül labdán nem a padon. Ha ezt így behuzzuk az nagy bravúr lesz

Előzmény: Welsi22 (2862)
Langels Creative Commons License 2021.05.22 -2 4 2863

Mit számít, hogy index fórum..? A körmendiek fórumára is regisztrálhat bárki, de ettől még nem fogok oda irkálni, meg osztani nekik az észt. Max. elolvasom, mert érdekel, hogy mit gondolnak más szurkolók, és hogy ők hogy látják a dolgokat.. 

Előzmény: Welsi22 (2862)
Welsi22 Creative Commons License 2021.05.22 -6 2 2862

Saját fórum?

Ide mindenki írhat, ez az index fórum. Szerinted, ha érdekel a kézilabda êsa Fradi a kedvenced nem írhatsz máshoz? Vagy ha az M4-nél laksz nem szólhatsz hozzá az M9 dolgaihoz?

Előzmény: Langels (2861)
Langels Creative Commons License 2021.05.22 -5 5 2861

Nincs saját fórumotok?? Amúgy meg lépj már túl ezen.. Azóta megnyertetek egy meccset, örülnél inkább annak.. 

Előzmény: Welsi22 (2856)
_Espada Creative Commons License 2021.05.22 -2 4 2860

És még így is bekaptunk 2 sportszerűtlen fújást, amin lehetett pislogni...

Előzmény: Godemperor (2859)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!