lazits egy kicsit Babi,az elet nagyon rovid,paranojaban nem kellemes elni,emlekezz mit mondott a Tathagata;tul feszes ,akkor lazitsd,tul tag akkor feszitsd.
csak egy ölelésre futottam be Hozzád, nincs kedvem irni már sehová, senkinek! Ahol ennyi a durvaság, (és minden nappal több!) mint ezen a Forumon, onnan én inkább elmegyek... Ebben a növekvô ragacsban én nem tudok levegôhöz jutni... s nem is akarok...
Nekem is regen volt egy elektromos funyirom ,de nem tartott sokaig,mostanaban en veszem a legolcsobbat,aztan ha valami bajvan vele akkor kidobom,mert tobbe kerul megcsinaltatni,nekem meg nincs turelmem hozzajuk.
én már megtettem. utána jött a drótozás, majd 2 -3 hónapra rá az új kábel - 30 méteres - vétele. egyébként, ha belenyúlsz az áramba és OK vagy, akkor semmi gond. kicsit zsibbad egy ideig, de elmúlik. eddig 3x történt. én jobban szeretem a benzinest. az legalább büdös.
csak a 'politikai' tevékenységem -értsd: megint rátaláltam egy kedvenc ember gyenge pontjára- ismét korlátokba ütközött. szegénykéim... annyit hazudnak maguknak, hogy kénytelenek voltak kitiltani egy hónapra. ;-))) magyarul mondva, megint kiborítottam valakinek a bilijét.
In business, penetration is often short for market penetration, the degree to which a product or service is known and/or used among potential customers.
For weapons, penetration (weapons) refers to the ability to pierce the target's armor or other protection; higher penetration means that it is more likely to pierce strong defenses.
For missiles, penetration can also refer to the ability to reach the target, including avoiding being destroyed by defense measures; for this purpose penetration aids (penaids for short) are applied, see e.g. flight phases of ICBMs; see also countermeasure.
In sexology, sexual penetration is the penetration of an orifice as part of a sexual act
For meanings in telecommunications, see penetration (telecommunications)
In music, see Penetration (band)
In basketball, penetration refers to the ability of a perimeter player (such as Tony Parker of the San Antonio Spurs) to drive through the opposing defense and get near the basket.
In warfare, Penetration (warfare) is a strategic manover.
Mi díszes tálon csiklandozta ínyem, leste az éhező fakón s irigyen, most barnán úszik el a Duna habján, míg csak meg nem reked annak partján, S dicső múltján merengve legott áraszt elviselhetetlen szagot.
De mint mentőangyal jön az áradás, hősünket nem fenyegeti kiszáradás, a víz a földbe mélyen bemossa őt, így táplálva azt a gyönyörű szőlőt, mit imént hoztak be, nem ingyen, s újra csiklandozza őkelme az ínyem.