Sikerült lejutnom Kristóf barátom kiséretében! Én voltam az a hosszúhajú állat, aki fél délelőttön keresztül bakeliteket válogatott. :)
Meg vettem egy Csepel uniót is 3000-ért.
Erről jut eszembe, pestre nekem elég egy versenybicaj is. Nem érdekel esetleg valakit egy nagyonjó állapotú Fecske versenybicaj? 4 sebességes, gyári állapotú, csak be kéne olajozni, nagyon jó gumikkal, váltóval, adok hozzá dinamót is. Gyári matricák tökéletesen megmaradtak, ha netán veteránozni szeretne valaki. pesten a nyó'ckerbe' átvhető. :)
jéé, a mopedarmy-n keresem a mustangot, erre mit látok? egy srácot, aki arra kéri az adminokat, h vegyék fel a listára mert hiányzik, hát ki az a srác? :D flathead :D
Szerintem ha annyira nem kellett nekik akkor adták volna neki valakinek.Sokan keresnek ilyen gépeket még ma is.Vagy alkatrésznek.Ehelyett pl játszhattak volna két szöggel a konnektorban vagy valami.Kommenteltem a vízbe dobóst is.Amúgy a csehek kommentelték mindet.Idiot meg hasonló szövegeket írtak.Egy valaki meg azt írta hogy a vízbe került a benzin meg az olaj.És az sem számít?
Nem tudtok valamilyen vázról, amibe gond nélkül vagy kis átalakítással belemegy egy JAWA 250-es blokk? Lehetőleg 50-es legyen, hogy a yard ne szóljon bele a "kreatív tevékenységbe"
Nagyon helyes! Nem tudom hogy mit csinálnának mondjuk a holna dio fanok ha mi ugyanezt csinálnánk egy dio-val? Sajnos nem mentem a börzére, pedig itt lett volna 20 km-re. Már nagyon megbántam. Komplett simson vagy esetleg blokk volt? Vagy schwalbe?
Annyira élveznek a videóra hogy kétszer is feltették.Egy másikon meg vizbe dobják a mocit.A videóhoz gratulált az a fasz is aki azt a videót csinálta amin a fehér Mustangot verik darabokra.Én tudtam kommentelni. a következőt írtam : "Benneteket kellett volna ledobni,de egy jó erős kötéllel a nyakatokon!"
Ez a Bambaegri nevű meg a csapata tette ha jól látom. Ha igen akkor üzenem nekik h rohadt mocskos sz*r parasztok mind! Inkább adták volna el...bár ahogy láttam van mit aprítani a tejbe...endurók,robogók a videón háttérben...Rohadt pontagyú alja gyökér banda. Kikötném egy oszlophoz és hagynám h néhány motorszerető ember ítélkezzen felettük...persze előtte húznám pár kört őket fürtbe kötve egy terpjáróval ott a patakmederben... Nem tudjátok hogy lehet kommentet írni ezeknek a sz*roknak?
Ne is mondd,egy nagyon szép állapotú fehér Mustang volt.Majd megszakadt érte a szivem,nem is bírtam végignézni.Nem tudom mi az öröm az ilyesmiben valami létformáknak.
Én meg egy olyat láttam hogy a mustangot dobálják meg kalapáccsal szanaszét verik, pedig szerintem nagyon jó kis moci volt, olvass vissza és megtalálod a linket.
Ma láttam a youtube-on hogy pár hülyegyerek ledob egy felüljáróról egy Ideált.A videó címe Pionyr.Amelyik kölök lent van annak C tipusú hangja van.Kár a gépért.Fel kellett volna dugni a végbelébe a kipufogót valamelyiknek.Amúgy a videó magyar,a kommentek meg csehek.
Hali! Köszi szépen,alakul a gép :) Festem a vázat,mert elég sok mindenen átment az évek alatt,és elég csúnya már.A karbihoz azt a szívócsövet használom amit még a simson karbihoz csináltam.Akartam gyári légszűrőt,de pl a sportszűrőt hamar tönkretenné a visszabüfögött benzinpára.Így sárgarézből hajtogattam egy tölcsért,ebbe egy sárgaréz sűrű hálót fogok tenni.Ez olyan klasszikus kinézetű valami lesz.Jobb lenne húzatni rézlemezből,de egyenlőre erre nincs lehetőségem.A váltókar hátrahúzatása nem lett még jó,mivel a lábtartókonzolra helyeztem a gyári váltókart,és onnan kell elvezetni a váltómozgatóhoz.Még nincs kész tervem.A fordulatszám mérő gyári darab,olasz.Ehhez már félig kész a kihajtás is,de majd akkor lehet megcsinálni ha már kész a megszakító nélküli gyujtás.A gerjesztő és világítótekercsek lekerülnek,csak a helye marad.A múltkor kerültem egyet a géppel,tetszik hogy az emberek figyelik azt hogy mi lehet ez a masina :)
Hali! Még nincs róla videó,de majd lesz.A rezót átalakítottam,a tompítója elég jó lett?nem hangos,kellemes recsegő hangja van.A felfogatást úgy oldottam meg hogy a dobra hegesztettem felfogatást.Az akksis gyújtás azért kell majd mert a tavaszi kísérlet nem jött össze.Ugyanis akkor tirisztoros gyújtás volt fent,de a gerjesztőtekercsről az elektronikába jutó impulzusfeszültség hazavágta a hall jelfogót.Ment vele pár kört,de utána meghalt a cucc.Most ugyanaz a megoldás lesz fent,csak nem tirisztorral hanem tranzisztorral,ami még anno a simsonhoz készült.Akkor csinálok egy Mustang klubot.Majd megírom a nevet és lépjetek be minél többen:)