Nem hiszem, lehet ha belengettek volna neki is egy olasz utat tuti másként viszonyulna.
De ez is milyen dolog? Ha én valakivel beszélni akarok négyszemközt egy társaságban akkor nem a többieknek szólok hogy lépjenek le, hanem az illetőt hívom el valamilyen ürüggyel és vonulok félre beszélni.
Boti-Dalmi az egyik véglet. A lány bújik, puszilkodik, smacizik és egyenlőre ez tetszik a fiúnak. Balázs szegény a másik véglet. Mindenre csak egyszavas válaszokat kapni attól a lánytól, akit szeretne megismerni, fusztráló lehet.
Misiék aranyosak, mintha nem is most kezdőxdne a kapcsolatuk. Zsolték még kérdőjel, az biztos, hogy a legjobb csajszit választotta.
Totál mindegy hová mennek. Ha jól érzik magukat együtt akkor a Balatonon is jó lesz nekik. Ha meg nem akkor mehetnek akárhová a világban akkor se lesz jó. Mondjuk pont ennek a Balatonos párnak kár lett volna messzebbre menni amilyen tré módon viselkedik a csaj. Ha ennyire pihenni akar akkor maradhatott volna otthon is, feküdni ott is lehet.
Unalmamban megnéztem az 1. évadot ismét. Utána nézelődtem a neten, hogy mi volt az utózönge. Hát elég érdekes cikkek voltak az akkori gazdákról. Viszont az is érdekes, hogy a mostani évadnak x részét a rtl moston csak 1 hétig tartják, tehát aki most állna neki megnézni, nem találná az előző részeket, csak a vasárnapit. Később, ha vége lesz, akkor biztos felteszik egyben, de nem nagyon értem, hogy most miért nem elérhetőek az előző részek.
Hát szerintem ja... Célozgatott ő erre, hogy menne, amikor azt sugallta Balázsnak, hogy Orsit válassza, csak ugye az a baj, hogy Orsi egyáltalán nem jött be Balázsnak, mint nő.
Anikó mondta Evelinnek, aki arra panaszkodott, hogy mennyire hiányzik neki a családja, hogy de még csak egy hét telt el... ha már most ennyire hiányzik a család, akkor később még jobban fog.
Ez nekem is megütötte a fülem. De nálam az is benne van, hogy nem mindig a megfelelő szót használja. Lehet, hogy csak arra volt kíváncsi, hogy egy ilyen hosszú út alatt hogyan tudnak együttműködni. Mennyire tudnak beszélgetni, egy hosszabb utat végigülni egymás mellett. Ehhez meg a "tesztel" szót használta, ami nem a legjobb választás.
De az is lehet, hogy csak én akarom Misit "felmenteni", mert egyébként nagyon szimpatikus párost alkotnak eddig. :)
Én felvettem az adást és amikor Zsoltra került a sor, akkor mindig áttekertem. Nem bírom, így írni sem tudok róla. Az előzetesben láttam, hogy a trakeszban hol az egyik lány melleihez dörgölőzött, hol a másik lány fenekét fogdosta. 20 évesen még csibészes. 40 felett szánalmas.
Köszi! A helységnévre nem is figyeltem, csak arra, hogy baráti társaság köszöntötte őket. A többiek meg repülőztek, ezért gondoltam, hogy Misiéknek is jár a beszállókártya.
Az eddigi adásokból az jött le, hogy közöttük működik a kémia, csak kellene már pár kameramentes nap.
Zsolt a "nagy laza csávó" szinte mindig kihúzza nálam a gyufát! Szerintem nem laza, hanem bukó és szemtelen. Anikót is potyára autóztatta le ismét, mi az, hogy "nem árulom el kit választottam"? Elvileg lenne ennek a műsornak egy forgatókönyve, amit ez a férfi rendszeresen felrúg!
Valóban, de ez így tényleg roppant kellemetlen volt, hogy ott a recepción szembesültek (mindketten??), hogy 1 szoba van foglalva és akkor kellett módosítani.
Érdekes, Zsolt gazdáról nem ír egyikőtök sem most:) Pedig volt ott jógaóra, csinoslány hazaküldése...
Niki-Norbi: Mióta ismerik egymást? Egy hete? Ráadásul plusz egy-két vetélytárs mindig a nyakukon ült. Mikor alakulhatott volna ki köztük olyan vonzódás, hogy meg se álljanak az ágyig? Te mindenkivel lefekszel, aki kicsit is szimpatikus? Azt nyilván megállapították, hogy működik köztük a kémia, és most, hogy végre kettesben vannak, el lehet kezdeni az ismerkedést.
Misi úgy tűnik, jól választott, összepasszolnak a sokhajú lánnyal. Drukkolok nekik. Balázs viszont mind a három lánnyal alaposan melléfogott. A "győztes" kislányról már a múltkor megállapítottuk, hogy semmi vonzalmat nem érez sem a pasi, sem az életformája iránt. Balázs viszont a most hazaküldött nőtől ... szinte viszolygott, az arcára volt írva. Elképzelni se tudom, miért választotta ki a jelentkezők közül. Talán csak a levélre figyelt, az írójára nem? Mert hiába volt okos és értelmes nő, teljesen hidegen hagyta.
Ahogy a szövegkörnyezetből kiderült, egy hétig tartott a kiválasztási folyamat.
Lehet, hogy Niki nem akar egy hét után egy szobában aludni egy pasival. Ráadásul úgy, hogy a kamera veszi minden mozdulatukat. Ami nem volt korrekt tőle, hogy ezt előtte nem beszélte meg Norbival. Nem is értem, hogy a stáb miért erőltette ezt a közös szobát. Mondjuk azt már megtanultuk, hogy egy sztorit legjobban a szx által lehet eladni.
Botondéknál sem tudtam eldönteni, hogy tényleg ennyire egymásra találtak vagy az a sok csók csak a kamerának szól?
Balázs teljes bukóban van. Szegény annyira nehezen tudja magát egyébként is kifejezni, erre még rátesz a kamera, meg hogy ő is érzi, ebből a sztoriból nagyon nem lesz semmi.
Misiék viszont ránézésre nagyon egymáshoz valók. Ők nem mennek külföldre csak a haverokhoz?