Keresés

Részletes keresés

schanc Creative Commons License 2020.09.24 0 0 2205

Nagyon komoly amúgy, hogy hárman vannak a jobblövők a teljes keretben Veszprémben, élválogatottakban játszik Maqueda és Tönnesen is - és mindeközben Yahia dominálja a posztot jelenleg :) És azt kell mondjam, nem érdemtelenül.

schanc Creative Commons License 2020.09.24 0 0 2204

12 perc után 9:7 a Veszprémnek, nem a védekezések dominálnak egyelőre.

Gozo Creative Commons License 2020.09.24 0 0 2203

Most mondták hogy Ligetvári megsérült a kezén és még nem bevethető.

Előzmény: schanc (2202)
schanc Creative Commons License 2020.09.24 -1 0 2202

Múlt heti BL-meccshez képest egy csere a keretben: Markussen helyett Mahé van nevezve. Ligetvári, Székely, Tönnesen újra kimaradt.

HeuReQ Creative Commons License 2020.09.23 0 0 2201

Félig offos téma - FF jegyek visszaküldésével kapcsolatban -, akit nem érint, attól bocsi, akit viszont igen, annak talán támpont.

Nekem elsőbbségivel + ajánlva 4 nap alatt értek ki Kölnbe a jegyeim. A postán azt mondták, hogy általában még ebben a kombinációban feladva is 4-7 munkanap. Az ajánlottként való feladáshoz kitöltött szelvényre nyomtatott számmal szépen nyomon lehetett követni merre jár a küldemény, eddig bökkenőmentes az ügymenet. Remélhetőleg a pénz is megérkezik hamarosan. :)

Kyra** Creative Commons License 2020.09.21 0 0 2200

Feltéve, de nem megengedve, ha a Párizs nyeri decemberben a BL-t, akkor Sagosen és Corrales is bajnok lesz. :-)

És van még 1-2 hasonló variáció.

Kyra** Creative Commons License 2020.09.18 0 0 2199

Csatlakozom.

Szerintem sem kell túlértékelni a győzelmet, örüljünk neki, de inkább Davis véleménye a reális, mely szerint "Nagyon rosszul játszottunk...".

Viszont Corrales eddig minden meccsén kitűnő teljesítményt nyújtott, most is ő volt a mezőny legjobbja.

Lékainak nem volt nehéz Nenadic teljesítményét felülmúlni, mert az a nullával volt egyenlő. Becsülendő, hogy lecserélte saját magát.

Yahia nekem nagy kedvencem, de most nagyon sokat hibázott. ( Csodaszép gólja azért mutatja tehetségét.)

Manaskov végre régi önmagára emlékeztetett.

Ami tetszett, hogy Davis nem időre cserélt, többeket lehívott ha nem ment neki a játék.

Remélem ez a továbbiakban is így lesz.

Előzmény: Gozo (2197)
Gozo Creative Commons License 2020.09.17 0 0 2198
Gozo Creative Commons License 2020.09.17 0 0 2197

Szerintem a Nantes gyengült tavalyhoz képest, ezért is volt fontos degnben verni őket, mert szerintem a csoport eleje mind verni fogja őket.

Ezzel nem akarom kissebbiteni a tegnapi győzelem értékét, csak próbáljunk azért reálisak maradni.

Előzmény: lincoln osiris (2196)
lincoln osiris Creative Commons License 2020.09.17 0 0 2196

https://ehfcl.eurohandball.com/men/2020-21/clubs/details/jV5CzKP5W_-TGMWEwA-jVQ/telekom-veszprem-hc/

Árpi és Laci is a keretben :)

A tegnapi eredmény Máté és Omar, illetve Deki szuper játéka mellett azért is nagy fegyvertény, mert egy lendületbe kerülő Nantes bizony okozhat meglepetést a közvetlen riválisoknak; ha csak 2 döntetlent tolnak, már sokat segítenek rajtunk. Corrales elképesztő volt, főleg azért mert a védések zöméhez a védelemnek vajmi kevés köze volt. 

dobcsab66 Creative Commons License 2020.09.17 0 0 2195

Hát hazudnék ha azt mondanám nem ezt vártam, mikor leigazoltuk. Végre megint van egy klasszis kapusunk, aki meccseket tud eldönteni. 

Mármint hozni a győzelmet. 

Ha még védelem is van előtte, akkor ezzel a kerettel bármi lehetséges. 

Ha lehet még fejlődnie valamiben, ahhoz meg Árpi hozzásegíti. 

Előzmény: Gozo (2194)
Gozo Creative Commons License 2020.09.17 0 0 2194

Első félidőben ziccerek sokaságát védte. ott a védelem nem segített túl sokat neki.

A második félidőre a védelem is összeállt, vagy addigra fárasztották ki a franciákat. Mindegy is akkor már jobb volt a védelem előtte.

Előzmény: dobcsab66 (2192)
HeuReQ Creative Commons License 2020.09.17 0 0 2193

Rendben. Ment a mail. :)

Előzmény: plüss (2183)
dobcsab66 Creative Commons License 2020.09.17 0 0 2192

Sajnos nem láttam, de Coralles statisztikája mindent elmond, bár a nyilatkozatában a védelmet is dícsérte. Ti is így látjátok, vagy csak azért dícsérte a védelmet, mert magát nem illik? 

schanc Creative Commons License 2020.09.17 0 0 2191

Igen, Davis addig keverte a lapokat, amíg megtalálta a jól működő felállást (meg fizikailag is jobban bírtuk így, mint a Nantes), és igazából a csapatjáték hozta meg a sikert.

Persze voltak, akik inkább húzták a csapatot - érdekes az élet, a felkészülési meccsek alapján egy fabatkát sem adtam volna arra, hogy Lékai Máté ennyire jó teljesítményt nyújt majd az első BL-meccsen. Manaszkovot is mindenképpen dicséret illeti, és Yahia is remekül lehozta a második félidőt. Corralesre pedig szavak nincsenek, kimagasló játékot produkált.

Előzmény: videkiman (2190)
videkiman Creative Commons License 2020.09.17 0 0 2190

A 2. félidőben kijött a két csapat közti különbség, Davis megtalálta a jól működő felállást.

Az eddig általam látott kemény két meccs alapján Corrales elég nagy erősítésnek tűnik.

Gozo Creative Commons License 2020.09.16 0 0 2189

Szép győzelem!

Kezdésnek kiváló

Gozo Creative Commons License 2020.09.16 0 0 2188

Mondom hogy vakon van ez a 2 játékvezető...

Előzmény: Gozo (2187)
Gozo Creative Commons License 2020.09.16 0 0 2187

Ezt a két német játékvezetőt sokat láttam már a Bundásban vezetni mit ne mondjak voltak érdekes meccseik.

schanc Creative Commons License 2020.09.16 0 0 2186

Corrales döbbenetesen véd, óriási tartást ad a Veszprémnek.

Gozo Creative Commons License 2020.09.16 0 0 2185

Szoros meccs sok hibával eddig. Bármi lehet.

Fradista Utazó Creative Commons License 2020.09.16 0 0 2184

>mert most már kötelező visszaküldeni, nem pedig lehetőség!

Ez nem igaz, nem kötelező. Elteheted emlékbe, ha gondolod ;-)

Az viszont igaz, hogy a megvásárolt jegyek semmilyen rendezvényre nem lesznek érvényesek, és ez már biztos. 

Előzmény: plüss (2183)
plüss Creative Commons License 2020.09.16 0 0 2183

Köszi, a mail címem publikus, arra lehet. Kíváncsi vagyok, mit írtak......

Az EHFCL oldalon ott van és teljesen érthető. Nekem, mivel ott vettem a jegyeket az "Arena Management GmbH"- nak kell küldeni, egy nyomtatványon 4 jegyet lehet.....

Ugyanakkor tudom, hogy van(nak) akik félreértettek valamit, mert most már kötelező visszaküldeni, nem pedig lehetőség!

Előzmény: HeuReQ (2180)
HeuReQ Creative Commons License 2020.09.16 0 0 2182

Persze, ezért kérdeztem, hogy ma én keltem-e két ballábbal vagy más is így látja... :D El tudok fogadni bármit, a bezzegelést viszont nem szeretem.

(Szerintem) kevés kárörvendező van ebben a szituban. 

Előzmény: videkiman (2181)
videkiman Creative Commons License 2020.09.16 0 0 2181

Szerintem sok Veszprém, de Szeged drukker is kettős mércét érzékel ott, ahol nincs. :)

Mégis mit kéne írnia a Szegedről? Ha-ha, lesérült a Stepancic, miért nem tartanak ők is 10 embert 3 posztra? Tényleg elég szar helyzetben vannak. 

Előzmény: HeuReQ (2179)
HeuReQ Creative Commons License 2020.09.16 0 0 2180

Ha gondolod és segít, szívesen elküldöm Neked a levelet, mit hogyan kérnek!

Előzmény: plüss (2176)
HeuReQ Creative Commons License 2020.09.16 0 0 2179

Értelek és értettelek, de mivel nem az EHF koordinálja ezt (és nem ők árulták a jegyeket sem, hanem egy erre (is) szakosodott cég), így mindenképp a DERTICKETSERVICE/Kölnticket.de -vel kellett volna kapcsolatba lépni és nem Bécsbe küldeni a jegyeket. Persze mindez az ötleted/mondandód lényegén nem változtat meg sajnos a hozzáálláson sem.

http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezi-bl-a-szeged-rogton-hatranybol-indul-veszpremben-a-vegso-gyozelem-a-cel-2783967

Nem akarom reklámozni, de sokan belefuttok biztos. Csak én érzem a kettős mércét? Nem tudom, a Szegedet miért kell évtizedek óta sajnálni, minket meg... Na de mindegy, a stílus maga az ember, elengedem. 

A játékos igazolási politikáról, az év közbeni szokásos sérüléshullámokról, a csillagok állásáról is nyilván csak mindenki más tehet. A vírushelyzet pedig sajnos ilyen, ma ők, holnap meg ki tudja. Ezzel kár takarózni, nem csak nekik nem kedvez. A legfontosabb az lenne az ilyen mesterséges feszkógenerálás helyett, hogy lehetőleg mindenki ép bőrrel megússza. Persze ehhez nem elég akkor tesztelni, amikor már az ikszedik csapattag is tünetes.

Jó lenne, ha a döntéshozók belátnák, hogy esetleg több kára lesz így az egész szezonnak, mint haszna. Bízom benn, hogy mindenki, akit elér a kórság, gyorsan és szövődménymentesen felépül! (Persze annak örülnék a legjobban, ha mezszíntől függetlenül mindenkit elkerülne...)

Előzmény: plüss (2176)
videkiman Creative Commons License 2020.09.16 0 0 2178

Az ellenfélnél viszont nem látom Nyokast és Balaguert. Kötelező győzelem?

Előzmény: videkiman (2177)
videkiman Creative Commons License 2020.09.16 0 0 2177

Az első BL meccsen Ligetvári, Székely, Tönnesen és Mahé kimaradók.

Engem Markussen kerettagsága eléggé meglepett, mondjuk a leigazolása is. :) 

Hármasvédőben mintha kicsit kevesen lennének, talán ezen a poszton lenne Ligetvárinak esélye bekerülni, de ezzel egyelőre várni kell. SEHA f4-ban játszott valamennyit? Én a döntőt néztem, ott ha jól emlékszem nem került pályára. De legalább keretben volt.

Székely szerintem már ezerszer megbánta, hogy aláírt Veszprémbe. :(

plüss Creative Commons License 2020.09.15 0 0 2176

Köszi, hogy reagáltál!

Mi kint vettük meg a jegyeket, ezért semmilyen értesítést sem kaptunk, de ez nem is izgat.

Csak arra gondoltam, hogy ha mindenki eljuttatná egy lezárt borítékban a jegyeket és a kitöltött nyomtatványokat a klubhoz, akkor csak annyi lenne a segítség, hogy a borítékokat egyben eljuttatják az EHF központjába (Bécs). 

De nagy fiúk vagyunk, megoldjuk! 

Előzmény: HeuReQ (2171)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!