No kerek perec megírom mi kell :) Kellene egy első kerék fékkel tengellyel, kilóméter óra meghajtó spirállal együtt, szerszámos láda fedél vagy komlett szerszámos láda, meg egy lánc egyelnőre ezeket a hiányzó dolgokat fedeztem fel rajta :) aki tud kérem segítsen vegye fel velem a kapcsolatot előre is köszönöm.
Nekem van elfekvőben hátsó teleszkópom 3 meg komplett gyujtás két mükdödő trafó egy hátsó lámpa tartó lemez meg meg az ülés alltatti hátsó váz rész pontos nevét nem tudom akinek kell szóljon :). Előre is köszi mindent
sziasztok még mindig van egy csomó mustang alkatrészem eladó - (kb 2-3 motornyi)telók,blokkok,ülés..stb stb. -az egyik 1 óra után műküdőképes - (darabokba is) nálam már csak a helyet foglalja.
Nekem vannak eladó alatrészek ha érdekel.. Egyébként most elég jol emgy a mustim. Van alapjárat. Enyhe lejtön lazán megy 50-55öt.. kétszemméllyel is ment rendesen.. csak a kormény szar ugy meg a hátso lengövilla szilent.. ha utobbi van valakinek szóljon!!!
Lombatalaítástól mentettem meg a gépet nagyob bel szerettem igyeszem megtenni mindet hogy esztétikus legyen meg jó is szereztem hozzá egy pannónia tankot lehet chopperesre építem át még kiderül . Láttam pár chopers kiézetű mustangot nagyon bejönnek :) de az eredit forma se rossz :) sokindent leht kapni boltokban is hozzá szerecsére itt nálunk fehérváron is van motors bolt ahol mustang simó meg hasolnló korú motorokhoz lehet kapni alkatrész :) ugy hogy nem lessz vészes azér jó hogy ennyire jól össze tartó ki csapatra találtam itt ha elakadok majd bátran kérdezek előre is köszí mindenkinek szép estét
Ha nem találsz valamilyen alkatrészt, kérdezz nyugodtan, mert elég sok üzlet van országszerte, amik foglalkoznak mustang alkatrészekkel, ha meg használt cucc kell, nézz szét vaterán, vagy kérdezősködj tőlünk, van itt olyan is, aki nagy mennyiségű mustang alkatrészt halmozott fel az évek során :-)))
Látom lesz bőven munka a gépeddel, de nagyon becsülendő, hogy belevágsz a felújításba és nem a méhbe viszed. Szóval sok sikert a felújításhoz és sok kitartást! A fejleményeket várjuk szeretettel :-)
Szerintetek megéri STP vagy Wynn's benzinadalékot kipróbálnom ha egyik benzinnel van alapjárat, a másikkal meg csinálhatok akármit, sehogy sincsen alapjárat.
Sziasztok ajándékba kaptam őt elkezdtem felújjítani.
Elkeztem szétszed egy kiló sár meg cement jött le róla az utóbbi nem tudom hogy került rá.
A blokk be volt ázva már szerelőnél van, elkeztem szétszedni a többi részét szerecsére csak felületi rozsda van rajta . Még pár dolog lejön róla s megy homok fúvatni .
Majd teszek fel képeket. További jó mustang-olást nektek :D
Azokat nem felújítani kell, hanem az első kukába kidobni. Ha mégis felújítanád, akkor van egy teljesen új minőségi Mariko made in hungary markolatom(nem a vérhólyagos bordás sz@r), komplett elsó teló kínai bicóból, felújítva (a festés mikor raktam bele az új olajat levált, ezért most csak ecsettel át van kenve hogy nem rohadjon). Ha érdekel valami akkor jelezd itt a fórumon. Kormány probléma megoldva a magnumon.
2009 november 15-én 06 órai kezdettel motoros börze. Helyszín: Budapest. XXIII.ker. / Soroksár / Haraszti út 2533. A és M Vámügynöség területén a Haraszti úton lévő ÖMV benzinkúttal szemben. További információ: Bézi Lajos. 06-70-374-2948 és 06-20-2917828.
napi 50km biciklivel kábé nekünk is megvolt :D persze volt köztünk csepel túrától csepel nosztalgiáig minden :D és megvolt, napi 50 simán :D hát az én médincsájna biciklim se különb, bár még éppen egyben van :D most fel kéne újítani, pedig 2008. júniusi.
Igen, az én voltam. Még vitát is nyitottam a fórumban, mert pofáztak, hogy a Mustang nem mofa, hanem mokick, ami igaz is, csak épp fent van pl. a Simson is, meg még jópár mokick. Erre azt mondták, hogy ők attól még azt raknak fel az oldalra amit akarnak. Na mondom fasza társaság. Bár volt, aki megdícsérte a Mustangomat :-)
Nekem is úgy lett hogy a nagyszüleim már szerintem nem tudták nézni h mindíg azokkal a szar csepelekkel meg a bmx-el járkálok és adtak 50 ezret hogy vegyek magamnak egy bringát. Utána még kiegészítették 10-el mert megtudták hogy 60k volt. Vannak a magnumnak hatalmas hibái: Első kormány mindíg elmozdul, 20 km-enként állítgatni kell, nyereget szintúgy, csak azt 100 méterenként kellene, bal hajtókar csavarja folyton kilazul, szintén 20 km-enként húzni, kormány úgy hajlik mint a gumi, a rettenetesen rossz mintázatú markolattól a hazavezető 18 km alatt vérhólyagos lett a kezem. Ebből javítva lett: bal hajtókar:egy rongydarabból vágtam egy alátétet és most már 2800 km óta nem kellett húzni, markolat a 2. napon cserélve, most pedig kormány és az a vas ami a kormányt fogja, valamint ülés és ülésrúd csere lesz, meg veszek egy garnitúra fékbetétet mert már a másodikat majdnem lezabálta elől, hátul a második még jó. A gumik jók, a 6867 kilométeren egy elsődefektem volt, de úgy hogy a szeméttelepen krosszozunk. 2008 július 28 óta van meg, ezalatt 6867 kilométert ment. a mostani állapota ami a használatból ered:most jön a 3. garnitúra fékbetét és az ülés is kezd gallyra menni. Nagyon sokat túráztam vele, nyári szünetbe volt olyan nap amikor 60 km-t mentünk a haverokkal a faluba összevissza vagy a szomszéd városba pl.:alkatrészért 20 km-re, vagy a haverhoz ottaludni 30 km-re.
Jah és a legfontosabb kimaradt:2008-as Schwinn Csepel Magnum, sárga, full extra, rajtszámmal, telefontartóval, a telefonhoz való minihangszórónak is van tartója, 6000 FT-os km órával....... A faluba már messziről hallják hogy a haverokkal bandázunk mert bömböl a zene. XD Sajnos ez már múlt idő, a motorok teljesen megváltoztattak, azóta csak a babetta hangtompító nélküli hangját hallják.
Nekem meg van egy Csepel BMX-em metál feketére festve, szépen megcsinálva, terepgumikkal, de már nem használom, de nincs szívem megválni tőle fillérekért. Valamint nagyon sok 28-as és kemping csepelt vágtam már gallyra. Ma a legdurvábbat lefényképezem. A kertbe krosszoztunk a haverral hóban csepel tacskóval XD
Csak az a gond hogy átalakítás nélkül semmi esély a beépítésre. Olyan váz kell ami bölcsővázas pl.:herkules, csak az ronda. Nah, ez az ötlet is evetve, mivel ma apukám beígérte a schwalbét, ha már kicsit jobban tudok motorozni, úgyhogy már nem sokáig kell ezen a szemétdomb mustangon virítanom. Azt szeretem a mustangomba, hogy senki nem nézné ki belőle hogy még megy. XD