Szevasz Gábor!
Én már elég régóta (32 éves vagyok) követem figyelemmel a sporteseményeket, közte az atlétikát is, de egy dolgot a mai napig nem értek:
mégpedig azt, hogy a női hét, illetve a férfi tízpróbában hogyan számítsák ki a pontokat.
Nem kívánom azt, hogy most az összes (mind a tíz) szám pontszámításait elmond, de legalább innentől, a 110 gáttól ismertesd légyszíves.
Előre is köszönöm.
Köszi a Peleshenko viselt dolgait, a doppingjáról tudtam. De ezt nézve a finn srácnak van még néhány jó éve...
ggg! Hogy a túróba bírsz ki ennyi éjszakát egymás után? Neked szurkolok leginkább, hogy ne bakizgass. Embertelen amit végigcsinálsz, de jó. Kösz! És mi van Ináncsi Ritával?
Szvl. akiknek megadatik, hogy netezzen, kérdezze meg baraátait rokonait, ismerőseit, hogy tippelnének-e, és akkor nem csak azok tudnak tippelni akik nethez juthatnak!!! Szvl. kérd meg, hogy mindenki kérdezze meg és egy hozzászólásban a illető tippjét is írják be!!! Köszönöm! GGG Pleas ezt mond be a délelőtti műsorba minimum!!! kössssssz!!!
Ugye láttátok kivel van dolgotok!!! Megcsináltama tegnapi eredményét meg az összesítettet is a tippversenynek!!!
No akkor a mai kérdések(GGG mond be a műsorba):
1., Hanyadik helyen végez a két tízpróbázó??? Előre Zsivót, másodjára Kürtösit írjátok.
2.,Vaszi Tünde dobogón lesz-e?
3.,Szabó gabi, vagy Székely Violetta végez-e jobban női 1500 méteren???
4.,Ki nyeri a férfi 800méter és a női 400méter
5.,Lesz-e ma világcsúcs?
Mint láthatjátok ma 5 kérdés van! A pontozásról:
1., Ha eltalálod mind a 2-öt 30p. ha csak az egyiket 10p
2., 10 vagy 0 pont
3., 10 vagy 0 pont
4., Itt marad a 10, 6, 4, pontos rendszer mind a 2 számban
5., 10 vagy 0 pont
A tippeket 21:30-ig lehet leadni mindenkinek!!!!!!!!!!
Megfelel??? GGG!!! Te is tippelj ma is! Persze a többiekre is vonatkozik ez az állítás!!!
Igaz nem én vagyok Szabó Gábor de 800-on ha valaki bekezd az jó Buchernek, viszont ha nem akkor ő olyan srác aki egyedül is tud ritmust menni (ez 800-on szerintem k.nehéz) és hiába gyorsabb nála valaki a végén ha már nincs ereje.
Ha Tünde(Vaszi) beletalál az elsőbe 675 körül, egy érem kijöhet-e belőle szerinted? Úgy tudom, hogy neki elsősorban a rohamával vannak gondjai. Mi lehet igazából a probléma? Erre tényleg kíváncsi lennék! Pedig valószínűleg elég sokat gyakorolhatja...
A másik kulcskérdés számomra Bucher. Tud-e egyedül olyan iramot diktálni ami a többieknek(schumannak)sok? Fel meri-e vállalni? Mi lehet ilyenkor a jó taktika?
Mert ugye neki nincs egy olyan honfitársa aki segíthetne iramot menni. Bár El-Guerrouj-on sem segített. Ki lehet az aki olyan iramot mehet a döntőben ami neki kell?
Peleshenko 64-es, ő már 19 évesen is (1983-ban) 18.29-et tudott (lásd itt). Persze ő is viszonylag friss erő még, ugyanis 1995 és 1999 között négy évre el volt tiltva dopping miatt.
Ez jó és biztató! Én is 69-es vagyok. De a dobószámokban,meg lökő, vannak jóval idősebb hölgyek is, kiváló eredményekkel. Peleshenko mikor kezdett súlylökéssel foglalkozni?
Van a diszkoszvetők között egy érdekes figura, mégpedig az 1969-es születésű finn Timo Tompuri, aki csak 1995-ben, 26 (!) évesen kezdett el diszkoszvetéssel foglalkozni. (Azt megelőzően lopta a napot meg súlyzózott egy kicsit a szabadidejében.) Abban az évben mindössze 53.80 volt a legjobbja, idén viszont 69.62-t dobott egy helsingborgi (svédországi) versenyen és ezzel harmadik a világranglistán! (Persze ez inkább az ideális szélviszonyoknak köszönhető eredmény, ezt az egy versenyt leszámítva 65.14 a legjobbja.) Mindenesetre most a selejtezőben 63.34-et dobott és döntős. (Először döntős világversenyen.)
14:00 Atlétika
Világbajnokság (Edmonton, Kanada; augusztus 3-12.)
16:30 Atlétika (ism.)
Edmonton Extra: napi összefoglaló az előző éjszaka eseményeiről, eredményeiről. Interjúkkal, játékkal!
17:00 Atlétika
Világbajnokság (Edmonton, Kanada; augusztus 3-12.) (élő közvetítés)
19:30 Atlétika
Eurosport
21:45 Sporthírek
(felvételről)
22:00 Atlétika
03:00 Atlétika
Szevasztok,
volt szerencsem az utóbbi 3 évben figyelni a Moncur fejlodeset es azt kell mondanom hogy orommel tolt el a gyozelme. Minden nap a legtobbet hozza ki magából és lazán fut mint a Riga-lánc. Egyébként vele edz a jamaicai McDonald és Clarke is. A 200-as Coby Miller is itt edz. Jó kis csapat. Hát én ezekkel edzek minden nap( nézem őket ahogy elfutnak a diszkosz kör mellett). Mindez Alabama mélyén, az Auburn University-n történik. Szerintem erdemes megjegyezni ennek a kis porfészeknek a nevét. A diszkoszról annyit, hogy Fazekas első dobásánál valószinűleg az indulásnál a peremre forgott és ezt itt a vb-n nagyon figyelik. Sok sikert a Vastagnak diszkoszban.
Gabee