Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2021.07.22 -18 5 3776

Az a kosár volt a szezon legszebb jelenete, ráadásul ugye a legfontosabb mérkőzésen történt. Nem is értem miért nem az első helyen végzett a TOP100 között.

Én is örülök a maradásának. Az viszont nagyon taszító, hogy egyes szurkolók korábban szidták, aztán most meg már ölelgetik. Ahogy Milosevics is "homoszexuál" volt számukra, aztán amikor ide szerződött, akkor meg már csak Milo volt, és gyaníthatóan , ha végig játszotta volna a szezont, akkor neki is a nyakában lógtak volna. Az ilyen szurkolóknak az alacsony intelligencia szintjük miatt hirtelen tud változni a véleményük, ha valaki egy kis örömöt tud nekik már okozni, akkor akit előtte még "dobáltak", utána már ünneplik. Nem ez utóbbi a gond, hanem az előbbi a felesleges. Persze ez nem csak a Falcot érinti, hanem ez a sport környezetében jellemző jelenség. Én nagyon pártolnék egyébként egy B-közép nélküli közönséget, amolyan Bundesliga kézilabda hangulatot, de említhetném a dán -vagy norvég jelenséget is. Az egy intelligens közeg, és nekünk is ilyen irányba kellene haladnunk.

Előzmény: Real013 (3775)
Real013 Creative Commons License 2021.07.21 -3 11 3775

Újranéztem a döntő ötödik meccsét. 

És imádtam, ahogy Szili bedobta azt a berepülős ziccert, vagy ahogy lazán mutatta a mezszámát a szolnoki kispadnak a végén... :) 

Jó, hogy marad, nagyon örülök. :)

FALCO!

Törölt nick Creative Commons License 2021.07.21 -10 0 3774

Ha írsz valamit , akkor legyél már pontos. Nem tiltás, hanem a hozzászólások elejtése a lehetőség.

Lécci áruld már el nekem, hogy miért tartanád reálisnak három gombóc fagyi áráért nézni a Hali meccseket?

Előzmény: zizou0005 (3772)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.21 -8 4 3773

Látod ezt nevezik komplexusnak, amennyi hülyeséget összeírsz , bár ez nem is hülyeség, hanem hazugság. Én nem nézek le senkit az anyagi helyzete miatt, főleg nem azokat, akik nehezebben élnek és a gyerekeikre költik a pénzüket. Én is így nőttem fel Édesanyámmal Győrben, szóval tudom mit jelent ez. Utólag tudtam meg nagymamámtól, hogy az anyukám sokszor a hasával spórolta meg a nekem szánt dolgokat.

Azt meg elárulom, hogy az USB-tagok 10-szer többet utaznak ide-oda (és nem a Falco idegenbeli meccseire gondolok), mint én, és egyáltalán nem élnek szarul. Sőt, pont mivel úgymond hirtelen jött a korábbihoz képest nagyobb pénz nekik (többnyire külföldi munkavállalással, és ezt csak mint tényt írom) pont ők azok, akiknek eléggé nagy arcuk lett, de ez úgysem lesz elismerve, hiszen nyilván csak én lehetek nagyképű ( aki amúgy nagyon szerény vagyok, de ezt csak azok tudják megerősíteni, akik már többször beszéltek velem, mások véleménye erről nem is érdekel ).

Előzmény: Withoutshadow (3770)
zizou0005 Creative Commons License 2021.07.21 -3 9 3772

Amúgy itt (a nyugatos fórummal ellentétben) csak 2 gyors kattintás egy felhasználó tiltása :)

Nem mint ha bárkire is céloznék, csak eszembe jutott ;)

Rohadtul örülök a Szili maradásának, de ha még a Beni is maradna, nyitnám is a pezsgőt!

Törölt nick Creative Commons License 2021.07.21 -8 0 3771

Nem, ha nem lett volna a lehetőség, akkor tanultam volna tovább. Amit én szerettem is volna, de Édesapám kérte, hogy inkább jöjjek. Ja, és annyira dugták alám, amennyire Édesapám -és előtte Nagypapám alá is. Fejlett nyugati országokban ez elismerésre méltó dolog. Édesapám mindig azt mondta az nem szégyen, hogy a mi őseink nem a tyúkokat etették (ezzel egyszer egyébként tudatosan meg is bántott egy volt polgármestert, mert megérdemelte). Bárki más is elkezdhette volna, csak akkor nem volt túl menő dolog, az arisztokraták le is nézték a kereskedőket.

Előzmény: Withoutshadow (3770)
Withoutshadow Creative Commons License 2021.07.21 0 10 3770

Nem hát, nem a papír számít.

Azért mert te buta voltál ahhoz, hogy egy főiskolát elvégezzél, attól még igenis számít az, hogy ki milyen iskolát végzett.

Ha apád nem tolja a valagad alá a jól bejáratott bizniszt, akkor ott tolnád valamelyik multinál három műszakba és nem fölényeskednél itt azzal, hogy neked milyen rohadt jó világod van és jogod van ahhoz, hogy lenézzél itt mindenkit aki kevesebb pénzből él és esetleg a gyerekeire költi azt a keveset is nem, mint te aki képtelen még arra is, hogy 40+ éves korára egy családot összehozzon!

Előzmény: Törölt nick (3766)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.07.21 -2 2 3769

Top komment!😂

Előzmény: Törölt nick (3767)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.21 -7 1 3768

Látod te csak pénzben gondolkodsz engem illetően. Nekem most már csak olyan dolgok fognak örömet okozni, ami a családommal kapcsolatos. A pénz már rohadtul nem érdekel, csak az emlékek, a család múltja, és ehhez hasonló dolgok.

Na de térjünk vissza a Falcohoz, mert mások bizonyára a csapatról olvasnának szívesebben, és tudom igazuk van.

Előzmény: Törölt nick (3767)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.21 0 11 3767

Ékszer Tv?

Előzmény: Törölt nick (3764)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.21 -14 0 3766

Nem a papír számít te szerencsétlen, nem bírod felfogni? Erről már írtam, hogy az csak a munka miatt fontos. A műveltség nem (csak) annak a kérdése. Ma például három olyan ember jött el hozzám, amilyen veled szóba sem állna (és mielőtt azt gondolod nem pénzes emberek voltak, hanem rettentő művelt emberek, az egyik városi intézmény munkatársai). Erről egyébként majd pár hónap múlva remélhetőleg részletesebben is fogok tudni majd írni off formájában, ha valakit majd érdekel, akkor látogatni tud majd valamit. Életem legnagyobb sikere és öröme lesz, ha ez összejön.

Előzmény: Withoutshadow (3763)
Withoutshadow Creative Commons License 2021.07.21 -1 5 3765

Azok akikkel beszéltél, a magadfajtákkal, akiknek ugye nincs diplomájuk...

Na ők azok akik sok vizet nem zavarnak.

Előzmény: Törölt nick (3764)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.21 -10 1 3764

Kösz, ezzel most segítettél egy lépést előbbre.:) Összefog ez jönni.:) Van rá igény országos médiában is (akikkel már beszéltem).

Előzmény: Withoutshadow (3762)
Withoutshadow Creative Commons License 2021.07.21 -1 9 3763

Jelezni is fogom, nem gondolod, hogy majd miattad nem írok le ide bármit is?

Te iskolázatlan kis kotonszökevény!

Előzmény: Törölt nick (3761)
Withoutshadow Creative Commons License 2021.07.21 0 4 3762

Már olvasni sem tudsz biboldó?

Előzmény: Törölt nick (3760)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.21 -9 2 3761

Azért majd jelezd ezentúl is a műtéti beavatkozásokat, mert gondolom felhatalmaztak rá, és biztos igénylik is páran az első kézből eredő infóidat.

Előzmény: Withoutshadow (3759)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.21 -8 1 3760

Elég ciki mindig csak miattam ide dugnod a pofidat. Egy értelmes hozzászólásod nem volt még a csapatról. Szerintem nem is lesz, ahhoz már több kellene.

Előzmény: Törölt nick (3757)
Withoutshadow Creative Commons License 2021.07.21 0 7 3759

Nyugi, ossza csak itt ami a csövön kifér nála...ő az édesapját isteníti itt, másnak a szülei meg senkiháziak.

Az élet majd igazságot szolgáltat!

Előzmény: Törölt nick (3757)
Withoutshadow Creative Commons License 2021.07.21 0 5 3758

Ja, és tudom, senkiháziak hoztak a világra.

:-)

Előzmény: Törölt nick (3752)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.21 0 13 3757

Téged miért zavar?

Erről szól a fórum, valaki hall valamit miért ne irja le?Kontrollálnád?

Menj Észak koreába akkor. 

Mást lebalfaszozol, ellenkezőleg menne a 4 oldal hiszti.

Igazam van,Circo fiam? Az igen..

Withoutshadow Creative Commons License 2021.07.21 0 2 3756

:-)

zizou0005 Creative Commons License 2021.07.21 0 3 3755

Dolgozom, nincs időm visszakeresni ... mikor kezdődik a felkészülésünk?

Köszi

_Espada Creative Commons License 2021.07.21 -1 3 3754

Épp hogy kiraktam a kommentem,repült is a -, végig se lehet olvasni ennyi idő alatt.

Amennyiben valaki ennyire gyorsolvasó,csodálatom küldöm neki :)

Vagy elég volt elolvasni a büdzsé szót, ami kiverte a biztosítékot?

_Espada Creative Commons License 2021.07.21 -2 4 3753

Így hogy Szili marad, nagyon jól néz ki az a 3as poszt a Szili-Clark duóval. Elégedett vagyok.

Kíváncsian várom Benit és a többi igazoláaunk.

De a gyakorlat azt mutatja, hogy akit eddig nem vittek el jobb bajnokságba, már nem is igen fogják.

Keller is kivárt,csak vészmegoldás jutott neki, amit meg is bánt.

Irjátok, hogy a Vulcano kisétál csapat mögül, szerencsére ez büdzsében(jelenleg) nem érzékelhető.

Átgondolva a BL-t, a variációs lehetőséget, hiába fáj a szívem egy sztár Evan-féle gyilkos négyesért, kéne egy légiós center.

Törölt nick Creative Commons License 2021.07.21 -13 7 3752

Látom te nem értesz pár szóból, de elmagyarázom. Ha hallasz egy ilyen információt, akkor ne írd fel ide, még akkor se, ha "nyílt titok". Harmadosztályú balfasz.

Előzmény: Withoutshadow (3751)
Withoutshadow Creative Commons License 2021.07.21 0 1 3751

Miért kellett volna megjelennie?

Előzmény: Törölt nick (3749)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.21 -4 1 3750

Három gombóc fagyiért szeretnél Hali meccsre járni? Ugye ezt nem gondolod komolyan? Neked ezt jobban kellene tudnod, de hat éve megye II-es meccsre volt 500Ft a belépő.

Előzmény: zizou0005 (3747)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.21 -6 0 3749

Ez a hír megjelent valahol hivatalosan? Mármint a kisebb műtéti beavatkozás.

Előzmény: Withoutshadow (3748)
Withoutshadow Creative Commons License 2021.07.21 0 2 3748

Jó hír, hogy marad.

Reméljük, hogy szeptemberben ott folytatja ahol tavasszal abbahagyta és nyoma sem marad a kisebb műtéti beavatkozásnak.

Előzmény: CrazyBasket (3745)
zizou0005 Creative Commons License 2021.07.21 -1 3 3747

Ha még a Beni is maradna, rendelném egyből a 3 csillagos ollót 😎😎😎

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!