Az a kosár volt a szezon legszebb jelenete, ráadásul ugye a legfontosabb mérkőzésen történt. Nem is értem miért nem az első helyen végzett a TOP100 között.
Én is örülök a maradásának. Az viszont nagyon taszító, hogy egyes szurkolók korábban szidták, aztán most meg már ölelgetik. Ahogy Milosevics is "homoszexuál" volt számukra, aztán amikor ide szerződött, akkor meg már csak Milo volt, és gyaníthatóan , ha végig játszotta volna a szezont, akkor neki is a nyakában lógtak volna. Az ilyen szurkolóknak az alacsony intelligencia szintjük miatt hirtelen tud változni a véleményük, ha valaki egy kis örömöt tud nekik már okozni, akkor akit előtte még "dobáltak", utána már ünneplik. Nem ez utóbbi a gond, hanem az előbbi a felesleges. Persze ez nem csak a Falcot érinti, hanem ez a sport környezetében jellemző jelenség. Én nagyon pártolnék egyébként egy B-közép nélküli közönséget, amolyan Bundesliga kézilabda hangulatot, de említhetném a dán -vagy norvég jelenséget is. Az egy intelligens közeg, és nekünk is ilyen irányba kellene haladnunk.
Látod ezt nevezik komplexusnak, amennyi hülyeséget összeírsz , bár ez nem is hülyeség, hanem hazugság. Én nem nézek le senkit az anyagi helyzete miatt, főleg nem azokat, akik nehezebben élnek és a gyerekeikre költik a pénzüket. Én is így nőttem fel Édesanyámmal Győrben, szóval tudom mit jelent ez. Utólag tudtam meg nagymamámtól, hogy az anyukám sokszor a hasával spórolta meg a nekem szánt dolgokat.
Azt meg elárulom, hogy az USB-tagok 10-szer többet utaznak ide-oda (és nem a Falco idegenbeli meccseire gondolok), mint én, és egyáltalán nem élnek szarul. Sőt, pont mivel úgymond hirtelen jött a korábbihoz képest nagyobb pénz nekik (többnyire külföldi munkavállalással, és ezt csak mint tényt írom) pont ők azok, akiknek eléggé nagy arcuk lett, de ez úgysem lesz elismerve, hiszen nyilván csak én lehetek nagyképű ( aki amúgy nagyon szerény vagyok, de ezt csak azok tudják megerősíteni, akik már többször beszéltek velem, mások véleménye erről nem is érdekel ).
Nem, ha nem lett volna a lehetőség, akkor tanultam volna tovább. Amit én szerettem is volna, de Édesapám kérte, hogy inkább jöjjek. Ja, és annyira dugták alám, amennyire Édesapám -és előtte Nagypapám alá is. Fejlett nyugati országokban ez elismerésre méltó dolog. Édesapám mindig azt mondta az nem szégyen, hogy a mi őseink nem a tyúkokat etették (ezzel egyszer egyébként tudatosan meg is bántott egy volt polgármestert, mert megérdemelte). Bárki más is elkezdhette volna, csak akkor nem volt túl menő dolog, az arisztokraták le is nézték a kereskedőket.
Azért mert te buta voltál ahhoz, hogy egy főiskolát elvégezzél, attól még igenis számít az, hogy ki milyen iskolát végzett.
Ha apád nem tolja a valagad alá a jól bejáratott bizniszt, akkor ott tolnád valamelyik multinál három műszakba és nem fölényeskednél itt azzal, hogy neked milyen rohadt jó világod van és jogod van ahhoz, hogy lenézzél itt mindenkit aki kevesebb pénzből él és esetleg a gyerekeire költi azt a keveset is nem, mint te aki képtelen még arra is, hogy 40+ éves korára egy családot összehozzon!
Látod te csak pénzben gondolkodsz engem illetően. Nekem most már csak olyan dolgok fognak örömet okozni, ami a családommal kapcsolatos. A pénz már rohadtul nem érdekel, csak az emlékek, a család múltja, és ehhez hasonló dolgok.
Na de térjünk vissza a Falcohoz, mert mások bizonyára a csapatról olvasnának szívesebben, és tudom igazuk van.
Nem a papír számít te szerencsétlen, nem bírod felfogni? Erről már írtam, hogy az csak a munka miatt fontos. A műveltség nem (csak) annak a kérdése. Ma például három olyan ember jött el hozzám, amilyen veled szóba sem állna (és mielőtt azt gondolod nem pénzes emberek voltak, hanem rettentő művelt emberek, az egyik városi intézmény munkatársai). Erről egyébként majd pár hónap múlva remélhetőleg részletesebben is fogok tudni majd írni off formájában, ha valakit majd érdekel, akkor látogatni tud majd valamit. Életem legnagyobb sikere és öröme lesz, ha ez összejön.
Elég ciki mindig csak miattam ide dugnod a pofidat. Egy értelmes hozzászólásod nem volt még a csapatról. Szerintem nem is lesz, ahhoz már több kellene.
Látom te nem értesz pár szóból, de elmagyarázom. Ha hallasz egy ilyen információt, akkor ne írd fel ide, még akkor se, ha "nyílt titok". Harmadosztályú balfasz.
Három gombóc fagyiért szeretnél Hali meccsre járni? Ugye ezt nem gondolod komolyan? Neked ezt jobban kellene tudnod, de hat éve megye II-es meccsre volt 500Ft a belépő.