nem tom ezek szerint valójában az a feladatuk....hogy rávilágítsanak az ööö anomáliákra...
szerintem vicces
bár akkor egyenesen cinikus vagyok..nem baj bevállalom:-)
nem kell ahhoz yogananda tanítványnak lenni, hogy vki tévesen mutasson utat....
ehhez elég szülőnek, szomszédnak, főnöknek akárminek lenni
szerintem ettől még pont annyi útjelző mutat a helyes irányba
v túl optimista vagyok?
“In the early 1980's analysts predicted that 1 million mobile phones would be in use worldwide by the year 2000. Analysts predicted that 1 million phones would be used today. They were wrong by 599 million.”
Sokszor nem amesterrel fogsz talalkozni hanem a tanitvanyaival,es most ,hogy olvasom ,hogy mi tortent a Yogananda tanitvanyaival,hat minden reszben aggodhatunk az igazi atvetelen.
Megtanulni az alapokat ,aztan magunktol rajonni a tobbire ,enszerintem az az egeszseges,mint ahogy mondjak ;a fa nem fog nagyra noni a nagyobb fa arnyekaban.Es nem a penztarcara gondoltam,mert rengetegen hasznaljak a hires mesterk nevet ,es aztan jol meggazdulnak,lasd Oshot,meg a tobbieket.
tudom...voltam könyvtáros mikor először eltanácsolt az egyetem fura ura, József Attila után..:-)
itt nem veszik meg...hanem állítólag könyvtárközi kapcsolatokban megkapják...de sajnos az ilyen kölcsön könyvet nagyon hamar vissza kell adni ...de az asszem nem baj
"Akkor angoltanari diplomad is van?"
? mondom: :-) évek óta tervezem
34 éves lettem én
s még nem láttam
semmit e féltekén
egyetemre jártam
szó szerint háromra
de nem ám tervszerűen,
hanem találomra.-) :-):-)
szóval kb 3 éve élvezem a semmittevést...így az angol szak...terv...ha nem valósul meg az lesz az első:-)))))))) akkor viszont ugye nem volt komoly...
igen ez az egyedül... kérdés engem is foglalkoztat...írtam is már neked hogy mester után esz a fene...
momentán azt gondolom a tudás lépten nyomon hever...csak le kell szakajtani:-)
de hát én max tanuló candidate vagyok:-)
"Multi discipuli praestantiores magistris."
Cicero
Sok tanítvány jelesebb mesterénél:-)
természetesen ezt magamra nem értem, mielőtt félreértsz:-)
Csak rendeld meg a konyvtarba,en azt csinalom ha nincs meg nekik a konyv amit eppen akarok olvasni ,akkor megrendelem es megveszik,vagynallatok ez nem szokas?
Akkor angoltanari diplomad is van?
Minek nekem forditani akkor?650 oldalas nagy konyv,vaskos mint a Chicago telefonkonyv.
Azok utan ,hogy olvasom ezt a konyvet ,nem erzem magam egyedul,hogy en nem tanulok formalisan senkitol manapsag,mert szamtalan mesterek vannak akik elszakadtak a forrasuktol(persze en csak tanulo vagyok ,nem mester)
A konyvet amit ajanlottam az hihetelen jo.Felterkepezi a mestereket es tanitasaikat modszereiket egy szokatlan nezopontbol.Ez nagyon segiti a tanulot aki valasztani akar a modszerekben,szoval a dzsungel fel van terkepezve ami tenleg hihetetlen, ertekes adatok,mar csak azert is megeri tanulni angolul.
Miért ki idézi elő? A minket, mint jó pásztor legeltető, s néha vilámmal fenyegető? Kinek neve titok vala, majd megtudtuk: Ö Jehova! (2006. augusztus 13.)
a múzsát illetően:
spirit!
"van célja (az életnek, a szerk.:-) : hogy a tudat magára ismerjen se több se kevesebb" (idézet tőlem, a szerk.:-)
válasz:
Aki elöidézi csak az tud jól válaszodlni erre. Az ö tudata.
Míg elkülönültnek hisszük felüti fejét a kétség! Hacsak nem ural minket, teljes sötétség. (2006. augusztus 13.)
a múzsát úgy hivják: Chip
kivel ha nincs -e gyümölcs:-)))))))))))) fölösen vitatkoztam volna 1 napot arról hogy isten éppen nem... elkülönült... miben maga is kételkedik vagy ilyesmi, az már mindegy....élvezzük a művet