Tudom, hogy nem jó arra hivatkozni eredményesség szempontjából hogy kevés a magyar a csapatban. De ha van legalább egy aki megüti a szintet, akkor azt miért nem tartjuk meg?
Mahénak is lejár a szerződése szerintem. Vagy nem? Róla egyenlőre hallgatnak. Én nagyon sajnálnám, kicsit Chemát látom benne, persze mikor megy Neki.Idén láthattuk, 3 irányító nem is sok. Külön tetszene, hogy hárman teljesen különböző stílust játszanak.
Egyébként bízzunk a klub (itt leginkább NL re gondolok hozzáértésében), egyenlőre az Ő birtokában van az összes információ, és ez szerintem, így is marad.
Egyedül a Jysk-re tudok mint szponzorra gondolni, de akkor miért nem hoztunk egy szélsőt, ha kell dánt igazolnunk? Azért ész nélküli igazolásban továbbra is csúcson vagyunk.
A hsz. elküldése után rágugliztam, volt Katarban is. Szóval a kevés energiabefektetéssel megkeresett sok pénzt sem veti meg. Bár ezzel asszem mindnyájan így vagyunk. :)
Nagy tehetségnek indult, fiatalon elvitte az Atletico, azóta többnyire dán közép- és élcsapatokban játszott (ott nehezen lehet ezeket elkülöníteni, elég gyakran cserélődnek a dobogósok). Talán voltak komoly sérülései is, amik visszavetették. Ha megvan a megfelelő előkészítés, ezzel a magassággal nyilván veszélyes átlövésből, de ezen kívül semmi extra. Védekezésben nem igazán használható. Összességében nagyon nem egy f4 szintű játékos.
Ha jól emlékszem, Nagy Laci említette még mikor a vaxerencsében volt, hogy Borozannal olyan szerződést kötöttek, ami mögül könnyen ki tud hátrálni a klub. Lehet ez fog történni? Bár nem hallani a sérüléseiről, egészségesen meg kár lenne róla lemondani, főleg, hogy egy Markussen jönne helyette.
Markussen leigazolásának akkor sem lenne értelme, ha így egyszerre nem jönne Ligetvári, távozna Borozan és az egyik irányító. Ha ezek közül mindegyik lesz jövőre, vagy csak egyik nem (elvileg a szerződése nem jár le közülük senkinek), úgy totális agyrém.
Gondolom akkor jövőre is lesz SEHA. Én sportszakmailag nem sok értelmét látom, de anyagilag biztos sokat hoz a konyhára. Valszeg még úgy is megéri, hogy ilyen 20-21 fős keretet kell miatta fenntartani.
Borozan, Ligetvári, Lauge Schmidt és Markussen. Kíváncsi leszek hogyan oldja meg Davis a rotálást. Lauge persze használható irányítóban is, de ha felépül Mahé ott is hárman lesznek.
Nagy Laci ráadásul 16-18-as keretet vizionált nemrég.