Nu eléggé szétkaptam a gépem ha sikerül még a rohadt csavarokat szétszedni lejöhet a többi dolog róla . De valami viszont aggaszt az alsó kormány kifli nagyon ramaty állapotban van könnyen hajlik :S valami erősebb anyagból nem létezik? vagy gyártatnom kell valakivel? Meg még abban segítsetek kérlek hogy a hátsó lánckerék hogy jön helyéről mert nem jöttem rá. Előre is kössz mindent. szép napot
Köszí de nem a lápába szeretném majd szerintem láttam egész frankó kis lámpákat előre valami külön km óra konzolt szeretnék ilyesmit mint a képen.De ha vagy képed a lámpáról szívesen vanném:)
De sikerült szereznem egy mz első hátsó indexet meg hátsó lámpát bár repedtek a búrák de újjonan sem vészesek.
Sziasztok:) Jó meg rossz híreket is kaptam egyik ismerősöm a szerszámos láda kivételével szinte minden alkatész tud adni és nem kére érte semmit csak eggy a bibi miskolcra kéne lemennem :( majd még kiokoskodom hogy hozom el :(
Lehet buta kérdés de más kilóméter órát nem lehet a mustangra tenni?
Szeretnék valami nagyobbat rá, valahogy ez a kicsi nem nyerte el a tetszésem.
Van egy tippem számotokra.A rozsdamaró helyett használjatok Tesco gazdaságos vízkőoldót.Csak 179 forint körül van literje,de a hatóanyag ugyanaz,foszforsav. Sőt,én úgy vettem észre hogy hatásosabb mint a RO55.A másik robogóm első villájának a lengőkarját és a himbarendszer porvédőjeit tettem bele.Egy éjjel alatt teljesen fémig pucolta,van róla kép is.A régi festék alá is bement a szer,lehólyagosodott róla a festék és le lehetett törölni mint kromofágozás után.Próbáljátok ki,megéri.
Amikor elhoztam a második babettámat akkor a tankjában még volt benzin.Nem indult el vele karbipucolás és fúvókacsere után sem.Töltöttem a benzincsőbe friss benzint.Elsőre indult 15 év állás után.Aztán tettem a benzincsőbe a régi benzinből.Amikor az jutott a karbiba,le is állt egyből a motor.Utána már be sem indult csak miután friss benyát kapott megint.
Mustang guruk! 1 kérdés:mennyi az optimális benzinszint a Jikov karbiban? Meddig kel h érjen a brenya? Az újabb alul kitekerős úszótengelyes fajtám van---bár ez sztem mindegy.
Nem lakik valaki a XX. kerbe ,mert reggelente a lakótelepen a ház elött látok egy mustangot félig le takarva a lépcsőház elött talán piros ,de nem biztos mert mindig sötétben látom :) (Csepeli átjáró körül)