for frankjohn!
:-))
vannak ott más sportágakban is tehetségek.....
hortobágyi eszter--öttusa
jelena dokic(csak volt)-tenisz
....de más országokban is vannak hasonló "saját" nevelésű sportolók.....nekem az olasz jégkorong válogatott tetszett kb 5 évvel ezelőtt....több volt a kanadai(honosított), mint az olasz!!:-))
akkor lehet kizárni a versenyzőt.ilyen esetben amit írtál, ha a gátnak a felrúgását(vagy kézzel történő fellökését) szándékosnak minősíti a vezetőbíró.....
balazzo!
az iaaf.org - on rá kell kattintani az edmonton2001-re, ezután a"records"-ra itt találtam meg én is a hivatalos rekordokat....itt az európa csúcs kriszti nevén van 9:87-tel......
Mi van akkor, ha gátfutásnál egy versenyző felrúg egy gátat, amely a szomszéd pályán lévő versenyző pályájára esik, és az abban elbotlik, pedig a sajátját átugrotta? A tízpróbázók gátfutásának nézése közben jutott eszembe.
Olyan férfi rúdugró, mint Szergej Bubka, egyhamar nem lesz. Talán még meg sem született az az atléta, aki hozzá hasonló lenne.
Azt hittem, hogy Makszim Taraszov a nyomdokaiba lép, de úgy látszik ő megelégszik a középszerűséggel.
Már majdnem tiszteletbeli magyarnak tituláltam, mert úgye az nyílvánvaló, hogy Budapesten lakik.
Egyébként a ma este (nem éjszaka) legnagyobb magyar sporteseménye a női-junior kézilaba vb, Magyarország-Németország meccs.
HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!
Tündinek talán az a baj a rohamával hogy legtöbb helyen Polytan pálya van, ami lassúbb mint a Mondo pályák. A Mondon sokkal gyorsabb a nekifutás és ezért sokkal nehezebb belőni a lécet.
Az imént 200 méter gyorson a nyolcadik helyezett EGÉSZSÉGESEN majdnem annyit futott, mint a mozgássérültek versenyének győztese.
Ezért nagy eredmény az ővék.
Én is ugyanannyi ideje sportozom, annyit tudok, hogy minden eredményhez (cm,mp,stb.) tartozik egy adott pontszám, ehhez van valami táblázat, abból ki lehet nézni. A pontokat összeadják, így lesz egy tíz számból álló összeg. Ez a végeredmény. Nem számítanak az egyes számokban elért helyezések.(Persze ha vki mindenben első az pontot is legtöbbet szerez.)
Még egy kérdés:
Igaz az, hogy a női távol döntője holnap hajnali 2:05 perckor kezdődik?
Mert ha igen, akkor az baj.
Részemről baj.
Mert négykor kelek, akkor indulok a melóba, úgyhogy sokat nem fogok aludni az biztos.
De ha ez az ára annak, hogy egy vb-érmet nyerjünk, akkor vállalom.
HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!
Azt szeretném kérdezni hogy a férfi 100-asoknál fehér embernek köze se lehet még a döntőhöz se nagyon.Ez biztosan genetika,de ha az akkor a nőknél valyon miért nincs ez így?
Jó munkát,és nyugodtan poénkodj többet,mindenkinek bejön!!!
Megismétlem a kérdésem, mert eddig nem kaptam rá választ
Én már elég régóta (32 éves vagyok) követem figyelemmel a sporteseményeket, közte az atlétikát is, de egy dolgot a mai napig nem értek:
mégpedig azt, hogy a női hét, illetve a férfi tízpróbában hogyan számítsák ki a pontokat.
Nem kívánom azt, hogy most az összes (mind a tíz) szám pontszámításait elmond, de legalább innentől, a 110 gáttól ismertesd légyszíves.
Előre is köszönöm.
Ugye láttátok kivel van dolgotok!!! Megcsináltama tegnapi eredményét meg az összesítettet is a tippversenynek!!!
No akkor a mai kérdések(GGG mond be a műsorba):
1., Hanyadik helyen végez a két tízpróbázó??? Előre Zsivót, másodjára Kürtösit írjátok.
2.,Vaszi Tünde dobogón lesz-e?
3.,Szabó gabi, vagy Székely Violetta végez-e jobban női 1500 méteren???
4.,Ki nyeri a férfi 800méter és a női 400méter
5.,Lesz-e ma világcsúcs?
Mint láthatjátok ma 5 kérdés van! A pontozásról:
1., Ha eltalálod mind a 2-öt 30p. ha csak az egyiket 10p
2., 10 vagy 0 pont
3., 10 vagy 0 pont
4., Itt marad a 10, 6, 4, pontos rendszer mind a 2 számban
5., 10 vagy 0 pont
A tippeket 21:30-ig lehet leadni mindenkinek!!!!!!!!!!
Megfelel??? GGG!!! Te is tippelj ma is! Persze a többiekre is vonatkozik ez az állítás!!!
Még valami a tippversennyel kapcsolatban:
Ezt nagyon jó lenne ha bemondanád GGG!
Szvl. akiknek megadatik, hogy netezzen, kérdezze meg baraátait rokonait, ismerőseit, hogy tippelnének-e, és akkor nem csak azok tudnak tippelni akik nethez juthatnak!!! Szvl. kérd meg, hogy mindenki kérdezze meg és egy hozzászólásban a illető tippjét is írják be!!! Köszönöm! GGG Pleas ezt mond be a délelőtti műsorba minimum!!! kössssssz!!!
Petya
Utóirat: mai foglalkozz azért plíz a netezőkkel!!! Kösssz!!! :-)))
Gábor! A 100m-eknél többször montad, hogy a brit csúcs 9.97 és ezt Chambers és F. Lewis beállította. De a rekordot nem Linford Christie tartja 9.87-tel? Vagy azt elvették tőle a dopping miatt?
nekünk XX. Vagy könnyebben feltűnik egy borzasztó gyors fehér nő a rengeteg lassabb között,mint ugyanez fiúban. Mennyi is a magyar VB szint 100-on fiúknál?
Azt szeretném kérdezni hogy a férfi 100-asoknál fehér embernek köze se lehet még a döntőhöz se nagyon.Ez biztosan genetika,de ha az akkor a nőknél valyon miért nincs ez így?
Jó munkát,és nyugodtan poénkodj többet,mindenkinek bejön!!!