Keresés

Részletes keresés

szuperfizikus Creative Commons License 2022.09.21 0 0 2454

Nem hagynád abba ezt az értelmetlen szövegelést?

Előzmény: thoughts (2453)
thoughts Creative Commons License 2022.09.21 0 0 2453

bármekkora véges szám végtelenül kicsi a végtelenhez képest!!

Előzmény: sg0 (2434)
szuperfizikus Creative Commons License 2022.09.21 0 0 2452

"Miert legyek én kivétel?"

Mert te tudós akarsz lenni.

Nem süllyedhetsz újszuper és haverjai színvonalára, mert akkor te sem leszel különb. 

Hát ezért. 

Előzmény: sg0 (2450)
sg0 Creative Commons License 2022.09.21 0 0 2451

Na látod öszszakáll, én ezt nevezem "esztelen szòfosásnak". Ebben nincs tudomámyos kritika!, Sugárzik belöle a tudatlanság!

Előzmény: szuperfizikus (2448)
sg0 Creative Commons License 2022.09.21 0 0 2450

Azêrt mert azok sem viselkednek vélem szemben kulturáltan amik NEM akarják befogadni az új ATOMISZTIKUS fizikámat a téves régi helyett.

Amit tôlem megkovezeltek, már mint a kulturát viselkedést, azt adjátok ti meg nékem is.

Ilyen egyszerü a dolog!

Külonben az egymás piszkálasa, NEM ismetetlen a fizikai tudományba, ha új elmélet elfogadásáról van szó, még a Nagy kutatóknál SEM.

Kopernikusz NEM mérte kiadni a forradalmi munkáját az élete alatt, Mert attol fêlt, hogy az inkvizicioval találkozik.

Emlékeztetni szeretnék én például Newton és Leibnitz egymáshoz szembeni viselkedéséte is.

Vagy Galilei elleni inkviziciós eljárására.

Giordáno Brunó meg a máglyán végezte életet az új tudomânyos véleménye miatt.

De tovább is mehetunk a 20. század elejéig.

Mit gondosz, hogyan viselkedett Bohr meg Einstein azokkal szembeni, akik megérdeltern ellenezték az elméletüket.

Mit gondosz, hogyan viselkednek a fizikai foyóiratok szerkesztöi egy új, megkritizaljatatlan elmélettel szemben, ha az NEM passzol bele az elfogadott, de téves fizikai standard felfogásba?

Egy anonym fórumban sokan nem szedik össze magukat, trehányul viselkednek vélem.szemben. Miert legyek én kivétel?

Aki meg ismételten csak paláverbol él, tudomámyos meggomdoások helyett, 

bizony mem kimélem meg a "szófosó" jelzötöl. 

Mit gondosz, ujszuper engem minek nevezett már el? Ö is minden jelzöt megerdemel. amivel kitüntattem 

NEM szeretnék adòs maradni, senkivel suemben aki megérdemli.

Előzmény: őszszakál (2447)
szuperfizikus Creative Commons License 2022.09.21 0 0 2449

@Jogos, amit írsz, de én egy kissé másképp látom.

Előzmény: szuperfizikus (2448)
szuperfizikus Creative Commons License 2022.09.21 0 0 2448

Jogos, amit írsz, de és egy kissé másképp látom.

Megértem, hogy Gyula szerint csak négy típusú elemi részecskékből áll össze az anyag, csak nem látom bizonyítva. Különösen a mesebeli elton zavar.

Megértem, hogy Gyula szerint létezik taszító és vonzó gravitációs töltés is, csak nem látom a kísérleti bizonyítékait.

Megértem, hogy Gyula szerint a töltésekből kiindulva c-vel terjednek a nem konzervatív, kölcsönhatási mezők. De a c nem a mezők sebessége, hanem az EM hullámoké, például a fényé. 

Megértem, hogy Gyula szerint a Lagrange multiplikátorok stabilizálják a részecske rendszereket, vagyis az összecsomósodott anyagot. De a multiplikátor csak matematika, az nem stabilizálhat semmit. A stabil állapotoknak fizikai oka kell legyen, amiket a multiplikátor segít megkeresni. De a fizikai okot Gyula nem tudja megnevezni. 

Megértem, hogy Gyula szerint a kötési energia kisugárzásával közelebb kerülnek egymáshoz a részecskék. De ha könnyedén kisugározzák a kötési energiát, akkor ezt miért nem teszik meg maguktól? (vízmotor esete)

Megértem, hogy Gyula szerint a már nem sugárzó részecskerendszer, nyugalmi állapotot és a legnagyobb lokális sűrűséget jelenti a rendszer számára. De Gyula nem tudja megmondani, hogy mikor sugároz egy atom és mikor nem.

Megértem, hogy Gyula szerint az atomisztikus fizika a pontszerűnek mutatkozó elemi részecskék állandóságára, a töltésmegmaradásra, nem pedig az energiamegmaradásra épül. De akkor az energia nem is marad meg?

Megértem, hogy Gyula szerint a tömeg nem egyenlő a tömegvonzással, mert szerinte a tömegek taszíthatják is egymást. De hol van a kísérleti bizonyíték erre? Sehol.

Megértem a neutrínók tömeg nélkülinek mutatkozását, a taszító és vonzóképesség blokkolásával. De, ha nulla tömegűek, akkor miért nem mozoghatnak a fénynél gyorsabban, hiszen nincs tehetetlenségük, vagyis nem kell erő a gyorsításukhoz. A nulla és a végtelen csak fogalmak, de a természetben nem fordulnak elő. 

Azt azonban én sem értem, hogy miért nem tudja ezt Gyula mások számára kulturált ember módjára interpretálni?

Vagyis értem. Gyula elmélete még messze nem kerek. A kérdésekre nem tud válaszolni, és ilyenkor lesz arrogáns a viselkedése. Hogy kikerülje a kellemetlen kérdések megválaszolását.

Ezzel a viselkedéssel nem használ a saját elméletének sem, de lejáratja az egész új fizikát is.

Az érdeklődők csak legyintenek és azt mondják: ha ilyenek az újfizikusok, akkor ők sem jobbak a régieknél. Ezzel több kárt okoz az új fizikának, mint tíz kötekedő ófizikus. 

Előzmény: őszszakál (2447)
őszszakál Creative Commons License 2022.09.20 0 0 2447

Megértem, hogy csak négy típusú elemi részecskékből áll össze az anyag.

Megértem, hogy létezik taszító és vonzó gravitációs töltés.(is)

Megértem, hogy a töltésekből kiindulva c-vel terjednek a nem konzervatív, kölcsönhatási mezők. Mivel ez is a részecskék alaptulajdonságaiból, a megmaradó töltéseikből ered.

Megértem, hogy a Lagrange multiplikátorok stabilizálják a részecske rendszereket, vagyis az összecsomósodott anyagot.

Megértem, hogy a kötési energia kisugárzásával közelebb kerülnek egymáshoz a részecskék.

Megértem, hogy a már nem sugárzó részecskerendszer, nyugalmi állapotot és a legnagyobb lokális sűrűséget jelenti a rendszer számára. (nincs fekete lyuk)

Megértem, hogy az atomisztikus fizika a pontszerűnek mutatkozó elemi részecskék állandóságára, a töltésmegmaradásra, nem pedig az energiamegmaradásra épül.

Megértem, hogy a tömeg nem egyenlő a tömegvonzással, mert tömegek taszíthatják is egymást.

Megértem a neutrínók tömeg nélkülinek mutatkozását, a taszító és vonzóképesség blokkolásával.

De nem értem, hogy miért nem tudod ezt a laikusok számára kulturált ember módjára interpretálni?

Ha szeretnéd elfogadtatni a fórum résztvevőivel az elméletedet, akkor ne légy velük arrogáns!

Tisztelt Gyula bácsi. 

Előzmény: sg0 (2446)
sg0 Creative Commons License 2022.09.20 0 0 2446

Az jelentkezzen, a szuperfifikuson kívül, aki NEM érti meg, hogy négy stabil elemi részecske van?

Előzmény: sg0 (2445)
sg0 Creative Commons License 2022.09.20 0 0 2445

Hát te esztelen vagy!

Előzmény: szuperfizikus (2444)
szuperfizikus Creative Commons License 2022.09.20 0 0 2444

Hát, az alapján, ahogyan magyarázol, ember legyen a talpán, aki megért belőle valamit is. 

Előzmény: sg0 (2443)
sg0 Creative Commons License 2022.09.20 0 0 2443

Az remenytelen, hogy te megértsél valamit!

Előzmény: szuperfizikus (2441)
sg0 Creative Commons License 2022.09.20 0 0 2442

A proton NEM áll három kvarkból, a neutron SEM!

Előzmény: sg0 (2440)
szuperfizikus Creative Commons License 2022.09.20 0 0 2441

Mondtam, hogy reménytelen.

Előzmény: őszszakál (2439)
sg0 Creative Commons License 2022.09.20 0 0 2440

A proton bomlásat NEM mutatta ki semmi!

Előzmény: őszszakál (2439)
őszszakál Creative Commons License 2022.09.20 0 0 2439

A Japán detektor melyiket mutatta ki? A minimum bomlási időt, vagy azt hogy nincs maximuma?

Előzmény: sg0 (2438)
sg0 Creative Commons License 2022.09.20 0 0 2438

Super kamiomkad detector Japan!

Előzmény: őszszakál (2437)
őszszakál Creative Commons License 2022.09.20 0 0 2437

Hivatkozást tudsz adni egy kísérletre, ami kimutatta a proton „bomlási”idejét? Vagy csak azt mondta ki a kísérlet, hogy minimum 10+33 évig nem bomlik el? Ez viszont nem jelent azt, hogy ennél hosszabb idő után sem fog elbomlani, vagyis az a három kvark és a gluonjaik szétrepülnek az üres térbe./a hadron börtönből nem lehet megszökni!/

Egy oszthatatlan elemi részecskénél mit jelentene a megsemmisülés? Annyit, mint a semmiből való előbukkanás?

Előzmény: sg0 (2436)
sg0 Creative Commons License 2022.09.20 0 0 2436

Te, nem az elméletemet hivatkozok, hanem kíserletek eredményére!

Előzmény: őszszakál (2435)
őszszakál Creative Commons License 2022.09.20 0 0 2435

Az univerzum kiszámított időpontja, a t=0-tól, az ősrobbanástól kezdődik, amit tudtommal tagadsz. Akkor a proton kiszámolt létezési ideje is csak ebből származhat. Ennél fogva nem passzol az elméletedbe, nem hivatkozhatsz rá. :(

Előzmény: sg0 (2434)
sg0 Creative Commons License 2022.09.20 0 0 2434

De "végtelen nagy" az univerzumunk kiszámított éltetkorához viszonyítva!

Előzmény: thoughts (2433)
thoughts Creative Commons License 2022.09.20 0 0 2433

NEM!

az végtelenül kicsi a végtelenhez képest!!

Előzmény: sg0 (2427)
szuperfizikus Creative Commons License 2022.09.20 0 0 2432

Azt mondtad, hogy a proton öröktől fogva létezik.

Akkor most örök, vagy csak 1033 év az élettartama?

És hogyan mérték meg?

Gyula, mosmá mond meg az igazat!

Előzmény: sg0 (2430)
sg0 Creative Commons License 2022.09.20 0 0 2431

Ezt CSAK te, bunkó, NEM ismerted fel!

Előzmény: sg0 (2430)
sg0 Creative Commons License 2022.09.20 0 0 2430

Tiz a harminic harmadikon év, ez a proton kíserletekben kimért élettartama!

Előzmény: szuperfizikus (2429)
szuperfizikus Creative Commons License 2022.09.20 0 0 2429

10+33=43

Az nem sok. 

őszszakál Creative Commons License 2022.09.20 0 0 2428

Az a 10+33 év kozmikus léptékben meghaladja az ismert univerzum korát. De a nem ismert részéhez, képest, már lehet véges idő. Ez alatt meg az anyag elemi részecskéje el is bomolhat.(nyugodjon békében!)

sg0 Creative Commons License 2022.09.20 0 0 2427

10+33 év mar az!

Előzmény: thoughts (2426)
thoughts Creative Commons License 2022.09.20 0 0 2426

mármint végtelen ideje?

...egyáltalán értelmezhető az, hogy végtelen ideje?

Előzmény: sg0 (2422)
sg0 Creative Commons License 2022.09.20 0 0 2425

A helytállò új fizika a négy stabil elemi részecskere e, p, P, E alapuló ATOMISZTIKUS fizika!

Előzmény: sg0 (2424)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!