Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Rávezettelek miért nem jó amit csináltál és miért tiszteletlen, többet nem tehetek, megérteni neked kell!
Ráadásul az egész téma átvitt értelemben átment abba, hogy torllkodás az egész vagy sem?
Nem, nem ment át a téma még átvitt értelemben sem! Olvasd el kérlek megint, de most már figyelmesen! Határozottan nem a troll témához kapcsolódik ez az egész beszélgetés!! Ne láss mindenhol mumust, pláne nem ott ahol nincs is!
Persze, hogy olvastam elejétől fogva épp ezért nem értem, hogy a hozzászólásaidat ez irányban miért is nem érzed némiképp a troll témához illőnek.
Nem, megint nem! Lást az előző mondataimat!
Nekem egyértelműen az!:-)
Ez a te bajod! Meg ha ezt csinálod, akkor sajnos a fórum baja is!! :-(
Erről írtam lent, hogy ez a mentalitás sajnos ami az egyik veszejtője lehet a fórumnak! :-(
De azért csak erőlködj tovább.:-)
Egy beszélgetés, egy vita, egy érverés, sosem erőlködés!
Ha meg okulni is tudunk mindannyian belőle, akkor kiváltképpen hasznos!
Ha okosat akarsz hozzászólni, nem csak fújni a recsegő "troll, troll, jajj troll" szövegedet, akkor legyen annyi tisztelet benned, hogy mielőtt letrollozol valakit elolvasod, hogy egyáltalán miről megy a téma!
Ha elolvastad figyelmesen a lenti irományokat végig, szívesen várnék egy "elnézést!" felőled!
Amúgy ez a másik penészes és terjengő betegség itt.
Úgy beszólni a másiknak, hogy nincs is képben, nem olvasta, csak ha már erre járt eljátssza a jól értesült tömeget, letrollozni a kopaszokat, +ezzel még növeli a hozzászólásai számát, amire lehet mutogatni!
A fórumon az ilyen beszólásoknak nincs semmi értéke. Ezeket a nickeket és hozzászólásaikat hívják "lufinak".
Hibás az első rész, mert ezt még idáig nem írtad le! De akkor innentől előrébb léptünk, mégpedig 1 irányba! Jó jel! ;-)
kik? és hányan "kérhetnénk" mi ez a többes szám? királyi?
Nem királyi, fórumos! Akkor szoktuk használni, mikor valaki olyat illempontot, szabályt erőltet, ami nem létezik!
nem, szerintem nem vagy hiteles amíg ezt kis csajként teszed. szerintem!
Kiscsaj aki mondja! Szerintem!
És hiteles vagyok, hiszen beszélgetek, fórumozok, érvelek, cáfolok ás állítok! Mi lenne ezektől hitelesebb egy fórumon?
nem vagyok ideges, sőt egyre jobban szórakoztatsz. de mivel hiábavalóságnak érzem, hogy mintha egy lóval imádkoznék, ezért tényleg itt a vége.
Ha már szórakoztatlak, akkor ne legyél magad ellensége, hogy lelépsz!
ja a kérdésemre azért csak nem válaszoltál kiscsaj, de azért már oktatsz. grat
Melyik kérdésedre? Ha észrevetted, bemásolom hozzászólásod és úgy válaszolgatok. Ha kihagytam valami mégis kérlek mutass rá, mert természetesen tévedhetek is és kimaradhatott valami. Ha van ilyen, előre is elnézésedet kérem!
ismered a mondást? más szemében a szálkát, a sajátodban meg a gerendát sem.
Ismerem, szép mondás és milyen igaz! ;-)
na agyő, remélem nem gázoltam bele túlságosan abba a pici de érzékeny lelkedbe.
Nem picit, nagyon, hiszen csak 1 hetes vagyok! :-)
"tőlem annyi nikket csinálsz, amennyit akarsz"
Köszönöm! Erről beszéltem!
"de hagy kérdezzem már meg te vagy akinek beszóltam?"
Nem, de egy fórumon ez nem lényeges.
"ha igen akkor már azt a nicket sem mered vállalni?"
Még mindig nem érted! Még ha én is lennék Tesla, akkor sem lenne ahhoz semmi közöd és semmi illem és jogalapod beszólni nekem!
"ha nem akkor te ügyvédje vagy, vagy csak fogadatlan prókátor- e?"
Nem, nem vagyok az ügyvédje. Egy lelki fájdalmas vagyok, ki nem érti meg, hogy lehetett egy fórumra ilyen (a témáról beszélek) irányvonalat behozni és ezt még most is erőltetni, ahelyett, hogy beismernéd, hogy rosszat szóltál és elnézést kérnél Teslától? Nem lennél ezáltal kevesebb, sőt!
"de tudod mit ne is válaszolj, ugysem veszlek komolyan amíg kis csaj vagy. "
Tudom, hogy csak viccelsz, mert ha valaki nem vesz komolyan valakit, akkor nem is válaszól neki!
Mondjuk ez biztató, hogy érdemes vagyok válaszodra. Pár hozzászólás és akár barátok is lehetünk! :-)
Nem vagyok kiscsaj (viszont kiscsaj aki mondja) és nem rovom fel azt neked, hogy nem ismered a szinjelzéseket!
Kérlek ne legyél ideges, mert valaki ellent mert mondani neked, egy nyilvános, mindenki által szabadon használható fórumon!
Csupán kértem, hogy mutassál már rá arra szabályra, illempontra, hogy akkor hiteles (a trolltémát kivéve) egy nick, ha az több mint pl. 1 éves.
Arról a hihetetlen téveszméről már nem is szólva, hogy szinte követeled a fórumcsoportba való előéletet?!?! Milyen jogon, milyen szabály szerint?
A fórum szabályok között nincs ilyen! Az iratlanokat meg tartsd meg magadnak otthonra, ha kérhetnénk!
Írtad, hogy véleményed volt. Teslának is az volt! Tiszteletbe tartottad? Nem igazán! Pedig annyi joga van ide írnia, mint neked, nekem és az 1 hét múlva reggelő új niknek! Szerinted nem így van?
Igen, hiteles vagyok! Minden nik az, ki itt születik a fórumon, ki hozzászól bármilyen témához, aki tiszteletbe tartja más nikkeket függetlenül attól, hogy kisbaba, vagy veterán.
Kis csaj aki mondja!
A te nikked is kreált! Mindenki kreálja!
Ha nem kötelező a te íratlan normád, akkor ezzel be is fejezhetjük, mert téves volt a beleállásod Teslába. Nem?
Akkor hozunk itt új nikket létre és annyit, amikor és amennyit akarunk! Akár indokkal, de akár indok nélkül is! Neked ehhez semmi közöd és még picurka beleszólásod sincs ebbe. Beszólni ezért valakinek - na az az illetlen és fórum ellenes, hiszen mindenkinek lehetősége van korlátlan nikmennyiséget reggelni, valamint azokkal tetszése szerint fórumozni 1. Ez a fórum!
Szánalmas az egy fórumon, ki érdemi állítás és érvelés helyett ilyen hozzászólást enged meg magának!
1 természetesen a troll nikcsordák ezeken kívül állnak. Itt a normál fórumozókról megy a téma.
Így van! mindenhol vannak szabályok, kialakult szokásjogok, melyek minden új betérőnek világosnak kell lennie.
Itt a fórumon ezek a szabályok, és a topikleírások.
Most arról megy a lelki fájdalom, hogy miért szólt be nzsolt egy 1 éves niknek? Mi jogon, milyen itteni "játszótéri" illem és erkölcs szerint? Ki hozta ezt az erkölcsi szabályt és ha van is ilyen, miért nem tájékoztatja illendően erről, ahelyett, hogy a "belépőre" borítaná a homokozóvödröt?
OK!De ez a téma,amit harcostársunk feszeget,(szerintem)nem igazán modi téma és nem is szeretném pont én azzá tenni.Én inkább személyes "ügynek"érzem.
Collegánk,úgy gondolja,hogy egy órás ismeretség után,a tér minden játékát és játékosát remekül kiismert!Sőt,még jobban is!(engem,emlékeztet valakire ;-D) ;-)