Keresés

Részletes keresés

Terépcsecseőy Lw. Bogumil Creative Commons License 2019.05.31 -4 1 30131

Én inkább úgy mondanám, hogy még 5%-on áll.

Előzmény: The Lazy SwordFish (30130)
The Lazy SwordFish Creative Commons License 2019.05.31 -4 0 30130

Friss rendkívüli! Már csak 5%-on áll a Jobbik!

Előzmény: Terépcsecseőy Lw. Bogumil (30129)
F1 Hierro Creative Commons License 2019.05.30 0 2 30126

Valahogy így alakulhattak a szavazóvesztések:

* akiknek a nemzeti radikalizmus az elsődleges, és vevők a kiadós migránsozásra, sorosozásra stb. -> Fidesz

* akik nemzeti radikálisok, de a Fidesz is a bögyükben van -> Mi Hazánk

* akik sem a Fideszre, sem az MSZP-re, illetve Gyurcsányra nem akartak szavazni, de nem különösebben radikálisok -> Momentum

Előzmény: ka_TARZI_s (30103)
The Lazy SwordFish Creative Commons License 2019.05.30 -4 0 30125

Ilyen szép propagandát az MSZMP-KB-n nyomtak utoljára a 80-as években.

Előzmény: egy hazafi (30122)
kökénybandi Creative Commons License 2019.05.30 -4 0 30124

"lakosainak és hogy helytálljon a nemzetek versenyében a világban."

Édes Istenem!

Mintegy bunkó kis agitprop kiszes a '80-as évekből.

Előzmény: kökénybandi (30123)
kökénybandi Creative Commons License 2019.05.30 -4 1 30123

Tényleg hagyjuk.

Te megtaláltad a pártodat.

Pontosan illesz abba a csapatba, amelyiket még Jobbiknak hívnak.

Mentek oda, ahová valók vagytok, a történelem szemétdombjára.

Előzmény: egy hazafi (30122)
egy hazafi Creative Commons License 2019.05.30 -1 4 30122

Ugyan hagyjuk már ezt az álszent szöveget!

Trianon meg a revízió nemcsak arról szól, hogy mit akarnak a székelyföldiek (kérdem én amúgy: jó nekik Romániában? Ha igen, akkor miért tekintsem én is őket igazi magyarnak?), hanem hogy az anyaország is profitáljon már abból, hogy nagyobb területű, és hogy több emberi- és anyagi erőforrásra tud támaszkodni ahhoz, hogy lehetőségeket biztosíthasson lakosainak és hogy helytálljon a nemzetek versenyében a világban.

Én, anyaországiként nem szólhatok bele, hogy mekkora legyen a hazám, vagy mi van?

Előzmény: kökénybandi (30121)
kökénybandi Creative Commons License 2019.05.30 -4 0 30121

Megint belemész egy olyan diszkusszióba, aminek témájáról sem tudásod, sem tapasztalatod nincs, csak véleményed. (Az szabad)

Mondtam már neked, rakjál össze pár forintot és menjél ki Székelyföldre.

Beszélgess az ott élő emberekkel, ismerd meg az életüket, ismerd meg a gondolkodásukat.

Azután döntsél a sorsukról.

Kurva nagyot fordulna veled a világ, hidd el.

Előzmény: egy hazafi (30118)
egy hazafi Creative Commons License 2019.05.30 0 4 30120

Hol volt ez, édesem? Idézd már be, hadd lássam.

Előzmény: QuantumSingularitas (30119)
egy hazafi Creative Commons License 2019.05.30 -3 4 30118

"Veletek ellentétben a Fidesz szereti az összmagyarságot, és nem lábujjhegyen kell odaólálkodnia a Kárpát-medence bármelyik településére, veletek vagy a többi balliberálissal ellentétben."

Az szereti igazán az összmagyarságot, aki azon munkálkodik, hogy újra egy hazában élhessenek a magyar anyaországgal az elrabolt ország- és nemzetrészek.

Sajnálattal közlöm, hogy a Fidesz-KDNP pont nem ilyen, hiszen sokszor bebizonyította, hogy neki csak a szavazatok a fontosak, és ha lett volna valami előrelépés a revízió ügyében, akkor azt azon nyomban megtorpedózta, akár belülről (saját képviselőjük kirúgása, aki 2020-ra revíziót jósolt), akár kívülről származik (a Jobbik felvetése 2020 Trianon-emlékévvé tételére).

Az, hogy keresztbe-kasul rohangálhatnak a fideszes képviselők az elszakított országrészekben, az éppen a puhaságukat bizonyítja, mert megalkuvó módon mindig csak addig mennek el, hogy meg ne sértsék magyarnyomorító szomszédainkat. Így lehet az idők végezetéig pofázni arról, hogy "jobb híján támogatjuk az autonómiát", de ettől még az belátható időn belül nem fog megvalósulni. A határrevízió meg pláne nem.

Anno a jobbikosok meg a HVIM kitiltása Erdélyből éppen az ő megalkuvás nélküli kemény, határozott kiállásukat bizonyította.

"A 2010-es országgyűlés megalakulásakor együtt énekelte a Fidesz és a Jobbik a Székely Himnuszt a Házban, ezt követte az állampolgárság visszaadása. Ti azóta szarházizzátok a székely magyarokat."

A mérleg másik serpenyőjében pedig ott van a Fidesz kivonulása a parlamenti Trianon-megemlékezésről 1990-ben, meg a most fentebb leírt dolgok.

És a székely magyarokat nem a KÁP visszaadása óta szarházizza itt senki, sőt, nem is mindegyiküket szidalmazzák, hanem csak azokat az egybites droidokat, akik a szavazatukat odaadják némi ellenjuttatásért, mézesmázos és homályos orbáni ígérgetésért, aztán még fel is vannak háborodva, ha az olyan indiánokhoz hasonlítják őket, akik üveggyöngyért adtak oda mindent. Találó a hasonlat, ugye?

"A családtámogatások is nagyon szépek, kitűnő út, akárhogy próbáljátok elmatekozni azt is."

Valóban nagyon szépek, csak éppen a való élet azt mutatja, hogy valamiért csak nem akar megfordulni a népességfogyás.

Én mondjuk ezt talán úgy csinálnám, hogy az összeg másik felét csak a gyermek megszületésekor adnám oda, illetve a munkahelyeket tetetném családbaráttá (több távmunka, több szabadidő, semmi túlóra, minimum a hétvégék szabadok legyenek).

"A gazdaságpolitika is kiváló, hasít, évről évre sokkal bővül a gazdaság, nőnek a fizetések, dübörög a fogyasztás, a belföldi turizmus, és ennek személy szerint is haszonélvezője vagyok, milliókkal egyetemben."

A gazdaságpolitika kimerül abban, hogy ideédesgetik a multikat, közben a magyar vállalatok meg tönkremennek (a Szarvasi gyárnak vajon miért nem kedvezett a gazdaságpolitika, meg a dübörgő fogyasztás?). Még csak csírája sincs a protekcionista, a hazait védő-támogató gazdaságpolitikának, de persze Orbánék ebből is le tudják húzni a maguk vastag hasznát. (Ja, bocs, meg személy szerint te is. Nemzeti dohányboltban utazol netán?) Nőnek a fizetések, mert nőnek az árak is az inflációval.

Amúgy a zöldike Ádered mit szól a dübörgő fogyasztáshoz? Ő nem aggódik a Föld tartalékainak feléléséért?

"Semmilyen függésben nem vagyok a Fidesszel"

Aha, mondod te, közben meg: "Most mindhárom szavazatom a Fideszé".

Én sem vagyok semmilyen függésben a Jobbikkal, vagy más párttal, csak éppen most is következetesen rájuk szavaztam. Engem ne félemlítsen, vezessen félre, nézzen hülyének senki. Én gondolkodom, van elképzelésem az országról, hogy milyen sorsa kellene, hogy legyen, vannak elvárásaim, látom, hogy mik a rossz dolgok, éppezért szavaztam és szavazok arra, akire, és arra nem akikre.

Előzmény: Lovassy Ervin (30117)
Lovassy Ervin Creative Commons License 2019.05.30 -3 2 30117

Segítek, balliberális.

Veletek ellentétben a Fidesz szereti az összmagyarságot, és nem lábujjhegyen kell odaólálkodnia a Kárpát-medence bármelyik településére, veletek vagy a többi balliberálissal ellentétben.

A 2010-es országgyűlés megalakulásakor együtt énekelte a Fidesz és a Jobbik a Székely Himnuszt a Házban, ezt követte az állampolgárság visszaadása. Ti azóta szarházizzátok a székely magyarokat.

A családtámogatások is nagyon szépek, kitűnő út, akárhogy próbáljátok elmatekozni azt is.

A gazdaságpolitika is kiváló, hasít, évről évre sokkal bővül a gazdaság, nőnek a fizetések, dübörög a fogyasztás, a belföldi turizmus, és ennek személy szerint is haszonélvezője vagyok, milliókkal egyetemben.

Ti eközben azokkal rázzátok az öklötöket, akik valahányszor hatalmat ragadtak, annyiszor rogyasztották be az országot, a nemzetet, a gazdaságot. Elvette az eszeteket a gyűlölet, és inkább lennétek megint munkanélküliek, mint csicskócki (na ő pont nem lesz újra, bocsi), csak ne a "köpcös" legyen.

Semmilyen függésben nem vagyok a Fidesszel, 2014-ben három párt között osztottam meg a szavazataimat (Fidesz, Jobbik, LMP). Mindegyikre azért szavaztam, mert odabaszott a balliberális férgeknek. Most mindhárom szavazatom a Fideszé, és örömmel látok, hogy kurva távol vagytok a hatalomnak még a reményétől is. Örülni fogtok 2022-ben, ha legalább a 3%-ot eléritek, ami már legalább az állami segélyre feljogosít titeket.

Előzmény: egy hazafi (30116)
egy hazafi Creative Commons License 2019.05.30 -3 3 30116

"nemcsak faszán kormányoz a Fidesz, hanem győzni is megtanult."

Roppantul kíváncsi vagyok, hogy egy mezei magyar ember miért drukkolhat ennyire a Fidesznek:

1. haszonélvezője a rendszernek? (Ezesetben ő is bűnös abban, hogy osztozik ezeknek a maffiapiócáknak az országot szétrohasztó élősködésében.)

2. megfélemlítettje a rendszernek? (Ez megintcsak ezt a rendszert minősíti, hogy ilyesmire vetemedik a győzelemért: "szavazz a Fideszre, vagy holnap be se gyere már dolgozni".)

3. egyszerűen csak egy degenerált hülye, aki azt sem tudja, mire és hogyan szavaz? (Akkor már értem, miért nem akarják azt a javaslatot a gyakorlatba átültetni, hogy legalább a 8 osztályt elvégzettek szavazhassanak.)

A "faszán kormányzás" meg szánalmas folytatása az elődök dicstelen országlásának, ami alatt gyengült az ország, gazdasága egyre inkább elvesztette magyar jellegét, függővé vált más országoktól, demográfiai hullámvölgybe került és egyre inkább hasonlatossá vált egy Közép-amerikai banánköztársasággá.

Szóval nem tudom, kinek tetszet ez, de hogy az nem normális vagy nem magyar, az biztos.

Előzmény: Lovassy Ervin (30092)
John Doe(520i) Creative Commons License 2019.05.30 -3 0 30115

Katarzis téved.

Nem kicsit, nagyon. 

:D

Előzmény: kökénybandi (30096)
Terépcsecseőy Lw. Bogumil Creative Commons License 2019.05.30 -3 1 30114

Miféle bizonyítékokat tudsz felhozni amellett, hogy "a NER verte szét a Jobbikot"?

Ha így is lenne: miért hagyta a pártvezetés?

Ne gondold, hogy a csalódott radikálisok a DK-M-re szavaztak. Mi már régen a Fidesz-KDNP-re szavazunk, elenyésző részünk az MH-ra. A DK-M-re a csalódott MSZP-P-sek és csalódott LMP-sek szavaztak.

Előzmény: ka_TARZI_s (30095)
Terépcsecseőy Lw. Bogumil Creative Commons License 2019.05.30 -3 0 30113

Nem, de annál többen egyetértettünk veled.

Előzmény: kökénybandi (30112)
kökénybandi Creative Commons License 2019.05.29 -3 0 30112

Számomra ez nem kérdés.

Múlt évben ajánlottam egy fogadást, a választást megelőzően már 1:6ba adtam, hogy most 10% alatt, 2022-ben meg 5% alatt lesz a Jobbik.

Szerinted mert valaki fogadni velem?

Előzmény: Lovassy Ervin (30110)
kökénybandi Creative Commons License 2019.05.29 -3 0 30111

Mondjuk nem biztos, hogy ott vannak, de oda szavaznak, ez biztos. :)

Előzmény: The Lazy SwordFish (30109)
The Lazy SwordFish Creative Commons License 2019.05.29 -3 1 30109

Azok sosem voltak radikálisak, azok volt MSZP-s komcsik voltak, akik cukinéppártosodtak, a radikális jobbosok

a Fidesznél és a Mi Hazánkban vannak, a Jobbikban már csak a prolik vannak, akik még ahhoz is buták,

hogy a DK-ra szavazzanak. De a Momentum majd megszólítja őket is. >:-D

Előzmény: kökénybandi (30108)
kökénybandi Creative Commons License 2019.05.29 -3 2 30108

Szerintem, te egy kő alatt élsz.

Ez a tanyás dolog annyira igaz, mint ahogy a radikális jobboldaliak most a dk-ra fognak szavazni.

Ne igyál többet!

Előzmény: ka_TARZI_s (30100)
The Lazy SwordFish Creative Commons License 2019.05.29 -3 1 30106

Toroczkainak van egy tanyája Ásotthalmon, amin gazdálkodik. Amellett, hogy még polgármester, és védi
a határt is.

Előzmény: ka_TARZI_s (30100)
ka_TARZI_s Creative Commons License 2019.05.29 -2 3 30105

A *deszé meg mi is? Nyuggerek és cigányok.

Előzmény: Lovassy Ervin (30102)
ka_TARZI_s Creative Commons License 2019.05.29 -2 3 30103

Nemegészen értem mi nem érthető.

A nemzeti radikálisok 2009 óta csak a jobbik szavazók kis - de annál hangosabb - részét tették ki. A többi nem nemzeti radikális, akik adott esetben simán leszavazhatnak mondjuk egy Momentumra amíg nem tudják mit jelent az.

Előzmény: kökénybandi (30096)
ka_TARZI_s Creative Commons License 2019.05.29 -3 3 30101

Ez a típusú személyeskedés amúgy belefér a fórum szabályzatába?

Előzmény: The Lazy SwordFish (30099)
ka_TARZI_s Creative Commons License 2019.05.29 -3 3 30100

Az a nagy büdös helyzet, hogy napjainkban tanyán jellemzően lecsúszott prolik laknak, esetleg gazdag milliomosok hobbiból, de ők meg ugye nem gazdálkodnak.

Előzmény: The Lazy SwordFish (30099)
kökénybandi Creative Commons License 2019.05.29 -3 1 30096

Nem akarok az egész hozzászólásoddal vitázni, bár semmivel nem értek egyet, de!

"Most, hogy a Jobbikot talán sikeresen (?) szétverte a NER és "csalódott radikálisok", a NER ellenzéke sajnos a legerősebbnek letszó ballib pártoknál fog lecsapódni," 

Ekkora faszságot még egy libsi sem mindég képes leírni.

Vagy ittál már, (akkor ez most megbocsájtható) vagy ennyire inkompetens vagy a politikához.

Melyik?

Előzmény: ka_TARZI_s (30095)
ka_TARZI_s Creative Commons License 2019.05.29 -3 3 30095

Az ilyen Jobbikot fikázó meg Vonát köpködő "csalódott radikálisokról" mindig azt gondolom, hogy ők megérdemelnék, hogy a DK-Momentum banda váltsa a fideszt, de én pl. nem.

Vona megpróbált középre húzódva elcsábítani sok kevésbé vonalas balost/liberálist, hogy egy néppárti Jobbik/Jobbik-LMP páros váltsa le a NER-t, de sajnos ezek a "csalódott radikálisok" hülyék voltak, hogy felfogják mire megy ki a játék, és inkább belülről árulták el és köpködték Vonát.

Most simán benne van, hogy a következő választáson egy DK-Momentum tandembe meneküljenek a NER-től teljes joggal megundorodott választók.

Mert legyen egyértelmű, egy mitanyánk nevű nersevik csicskapárt soha nem fog komoly társadalmi támogatást szerezni.

Vona minden hülyeségével együtt - amikrl én magam is gyakran írtam már 5-7 évvel ezelőtt is ezen fórumon is - képes volt megszorítani és összetartani egy ideológiailag értékrendileg elég széles spektrumban mozgó tömeget.

Most, hogy a Jobbikot talán sikeresen (?) szétverte a NER és "csalódott radikálisok", a NER ellenzéke sajnos a legerősebbnek letszó ballib pártoknál fog lecsapódni, és visszalenghet a politikai inga. Ezt amúgy Vona is elmondta a választások körül. 

Elég söét jövőt vetít elre ez a választás. Szurkolok, hogy a Jobbik vezetés kitaláljon valamit.

Előzmény: nagyanyo5:1 (29996)
Törölt nick Creative Commons License 2019.05.29 -2 0 30094

Ez a normális, mert a támpilléreknek mindkét oldalrol egyforma erővel kell támasztania a hatalom épületét és ezt már az ókori statikusok is tudták.

Előzmény: F1 Hierro (30091)
ka_TARZI_s Creative Commons License 2019.05.29 -2 2 30093

A MiTanyánk addig jó amíg a Jobbikot rombolja + lehet rájuk mutogatni nyugaton.

Lovassy Ervin Creative Commons License 2019.05.29 -3 0 30092

Frusztrál titeket, hogy nemcsak faszán kormányoz a Fidesz, hanem győzni is megtanult.

Ti meg karácsonyi-féle pojácákkal magyarázzátok az újabb és újabb zakóitokat.

F1 Hierro Creative Commons License 2019.05.29 0 2 30091

Persze, hogy érdeke segíteni, hiszen a centrális erőtérhez szüksége van ahhoz, hogy jobbról-balról legyen ellenzéke.

A Mi Hazánk két esetben lenne hasznos a Fidesz számára:

- ha 4,99%-ot szerezne

- ha közel olyan erős lenne, mint a "balliberális" ellenzék

Ha ennél nagyobbra találna hízni, a Fidesz majd elkezdene gondoskodni a kicsinálásáról.

Előzmény: ka_TARZI_s (30090)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!