Fémből készült autó és motormodellek számára nyitott topik, legyen az bármilyen gyártó és méretarány, vagy versenysorozat, és minden más szóba jöhet ami az autó vagy motorversenyzéshez kapcsolódik.
Azért ez kemény. :-) Én erre mondom hogy műkincskereskedés semmi más. És engem lehet hogy nem is zavarna az, hogy ilyen hülyék is vannak a világon, elvégre a tajgetoszon is véges a férőhely. Csak az a baj hogy az ilyenek másokat is magukkal ránthatnak mind árak, mind hozzáállás, habitus tekintetében. Mint a jó öreg orros bácsi, ő a tiszteletre méltó, őt nem szabad bántani, inkább nézzünk fel rá. Pfejjjjjj..................... És sajnos tényleg azt tekintik mentornak sokan.
Miki, tudod, néha én is árulgatok ezt-azt, de komolyan mondom hogy a személyes átvételeknél ha magnóra venném miket mondanak akkor a hasatokat fognátok a nevetéstől, vagy a szánalomtól. Először nagyon fura volt, de azt kell mondjam sajnos már megszoktam.
Nincs bennük az az izgalom, a hasmars hogy "húúúú, micsoda gép" és este nem alszik miatta, mert agyal. Megveszi, pipa, üresség érzet és keressük akkor a következőt amit tudunk mutogatni. Legutóbb azt hallottam az Imprezára hogy nyúlszemű :))))))))))) Neeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! Hallottam már minden állatot, de nyulat még nem :)
Szerintem a villám ár is még eléggé kedvező egy Onyx-ért. De nézd a licitáló nevét NR !
Jááááj anyám ! Vele nehéz konkurálni. Amúgy blink NR-nnél jobb szimata modell vadászat terén senkinek nincsen. Kőröz-kőröz, sasol, aztán lecsap :) ....vagy telefonál hogy másnak segítsen....Nekem is szerzett már ezt-azt :) Köszi haver !!! Csak eszembe jutottak a dolgok.
Nem baj Ati, mi úgysem vagyunk divatemberek. Egyszer minden divat lecseng. Főleg nem lehet divatból modelleket gyűjteni. A gyűjtés nagyon nem erről szól.
A mantából azért a homológ meg az utcai szürke ,meg a fene tudja milyen verziók,mai napig ezer helyen fellelhetők,még kifejezett játékboltokban is kapható.
Emlékezzetek csak a Revell Mantára. Na az se tett szert páratlan népszerűségre, a vaterán is ott rohadtak, pedig még az áruk se volt felnyomva. ( valamelyiknek )
Tudod odaképzeltem bizonyos fejeket ahogy tépett-szakadt ingben, véres arccal kerázzák egymást, közben halálhörgést hallatnak. :-) KELL MERT KELL............ MOST...........MÁRIS!!!
Pedig nekem valami azt súgja hogy be fogják cumizni ezt az Ascona témát egy páarn, akik ebből akarnak nagy lóvét szakítani. Ez sem olyan autó ami annyira kultusz rallygép, tehátfeleannyira se lehet olyan népszerű mint pl. a közelmúlt WRC-i, vagy egy Quattro. Szerintem a fiatalabbak nem is nagyon ismerik ennek az Asconának a rally múltját, meg hogy egyáltalán futott ilyen autó.
Azt gondolom hogy ezek az értékesítők mindenhol olvassák a fórumokat és amit olvasnak hogy "húúúúú kiadják ezt meg amazt....kell...." akkor az "importőr" számolja fejben kinek kellhet és így számolva hozza a portékát. De mivel több ilyen "importőr" van, akkor több a kínálat mint a kereslet . Húúú, de kereskedelmi nyelven írtam ezt :)
Szóval a azt írnánk egy buragora hogy mekkora kafa király cucc, rohadtul kéne, akkor abból is érkezne pár darab kis hazánkba :)
Lehet keringenek a Német-Magyar virtuális határnál félmeztelenül,agresszívek,belekötnek boldog-boldogtalanba,elszedik-kibontogatják a haza érkezők csomagjait,hangoskodnak...szóval idegesek na:-)))
De ez most tényleg kajakra így megy? Pedig még azt sem mondhatjuk hogy egymást tapossák az 1/18 rally-t gyűjtő emberek. Azzal nem számolnak hogy rajtuk marad? Mert gondolom ha törik ha szakad se fogják "ócsóért" szórni elfelé. Esetleg 1-2 ember.
Gondolom most azon idegeskednek hogy kinek ér be előbb az országba, mert akkor lehet érte gyorsan sok pííízt kapni, aztán mikor már minden sarkon az lesz akkor nem lehet már duplájáért eladni.