Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Szerintem kérdezd meg a szervízt, mert nekem jó eséllyel nem küldték semerre és egész értelmes áron melóztak más hibára. Leadtam, adtak ajánlatot, mondtam, hogy ok, kész.
Mikro négyharmados Panasonic gyármányú zoom objektivem (35-100 f/2.8) nem hajlandó élesíteni. (Sem AF, sem manuális fókusz nem működik.) Én flex kábel hibát gyanítok. Ha tudtok valakit, aki foglalkozik Panasonic obi javításával -ha referencia is van, az mégjobb-, írjátok meg az elérhetőséget.
(A hivatalos javítást egyenlőre hanyagolnám, mert ők az európai szervízbe küldik, az meg az a bizonyos arany ár.)
Az eszköz újszerű, karc- és pormentes, alig volt használva. Az ár alkuképes, elsősoban a személyes átvételt részesítem előnyben, de a vevő költségére futárral is elküldöm.
Kihasználatlanság miatt eladó egy M4/3-os Meike 28mm f2.8 manuális objektív. Saját sapkáival, kiváló állapotban. Megtekinthető, kipróbálható Budapesten.
Lásd gyártói megmondás: "The FL-LM3 is compatible with the OM-D E-M5 Mark II, OM-D E-M1 Mark II, OM-D E-M10 Mark II, OM-D E-M10 Mark III, PEN-F, and OM-D E-M1X cameras." Persze különböző oldalakon simán más-más van (:-
Eladásra szánok két manuális optikát! Valszeg, ritka darabok, de azért remélem, lesz érdeklődő!
Az első, egy 7artisans 60mm f2.8 1:1 makró optika! Első kiadás, nem a kettes. Dobozával egyben megvan. Van "problémája", valszeg a típusnak, ez a végtelen. Más manuális optikáknál is előfordul, ha nem figyeled az élességet, hanem csak végtelenre tekered, akkor az nem lesz ott éles (pl a felhők). G80-on használtam, többnyire volt fókusz vissza jelzésem is vele. Amúgy, optikailag rendben van ez a kínai masszív (nem műanyag) "csoda"! Végtelenre nem szoktam használni. Csak ugye, feljebb lépnék... :-) (bocsi, a képeken nem karcok vannak, por) SN szám képen is: 66012333
IÁ: 100€, vagy 36.500 HUF :-)
A következő optika egy szintén szerintem érdekes darab. Samyang 16mm / f2.0 ED AS UMC CS MFT! Mérete egyetlen hátránya! Nem kicsi! Front lencsén (W-Tianya Super DMC 77mm) cpl szűrő! Én szeretem ezt az átfogást, 16mm (ef FF32mm). Rendszerint Balaotonnál nem kellett sokat, vagy szinte semmit se vágni, mert ugye ennél szélesebbnél már rendszerint sok a sallang, ami úgy is kuka. Elvileg még garis, de persze amazon.de-s, 2021 junius 5-s vásárlás. SN: CLP19153 (képen is)
Eladóvá vált ez az E-M10 Mark IV váz. Nagyon szeretem, de nemrég megcsaltam egy M5-III-al, és azóta nem áll szóba velem....
-2021 májusi Mintaboltos vásárlás, 2024. május 6-ig garanciális! -SN: BJGA13546 -Kb. 8000 expo -Hibátlan állapotban, semmilyen abúzus nem érte, de ez a megjelenésén is látszik, csak az alján van pár festékkarc. -A váz minden tartozéka, eredeti doboza, papírjai megvannak -Amint a képen is látszik, ez egy kétobis kit része volt, a 14-42 nincs már meg, a 40-150-hez meg egyelőre ragaszkodnék, bár utóbbiról tárgyalhatunk. -Ajándékba adok hozzá egy BCS-5 akkutöltőt (ennek bolti új ára 19.990)
Irányár: 220.000 (értelmes keretek között alkuképes lehet)
Postázni nem szeretném, személyesen Budapesten megtekinthető-kipróbálható. A próbához szívesen biztosítok memóriakártyát és obit.
Más felületeken is hirdetem, érdeklődni lehet a sipos.matyas24[kukac]gmail.com címen.
Panasonic GX80 váz (fekete, sn: wg7ec00387*) Media Marktnál 2017-ben vásárolt, már nem garanciális. Számláló: 5638. Kiváló, újszerű, kopásmentes állapotban, kijelzőjét a kezdetektől fólia védi. Dobozában, összes tartozékával, papírjával. Ára: 75.000.- Ft,
Olympus M.Zuiko Digital ED 12-40mm F2.8 PRO objektív (fekete, sn: ac529722*). Jó állapotban, doboz nélkül. Front lencsén hajszálkarc, képalkotásban nem vettem észre hatását. Ára: 135.000.- Ft. 130.000.- Ft.
Elnézést kérek, nem ebbe a topicba való kérdésem lenne, de nem tudom hava fordulhatnék
Régebbi, külföldön vásárolt Panasonic G6-os gépemen még nincs magyar nyelvű menű. Létezik valami megoldás utolagos telepítésre? Neten nem találok semmit. Ha valaki tud megoldást, kérem segítsen!
Elkeltek, de beszámításból hozzám került egy érdekesség:
Xiaomi Yi 42.5mm F1.8 portré és makrolencse
A legolcsóbb AF-es lencse, ami egyszerre alkalmazható portréra és makrózásra. A mikro4/3-as vázakon tökéletes. Fele, harmada árban a Panasonic és az Olympus riválisoknak.
Állapot hibátlan!
A makro leképezés kb 1:2. Külön gombbal aktiválható ez a mód ekkor fényerő f/3.5-re csökken. AF pontosság és sebesség rendben van.
Képminőségen nem spórolt a gyártó, csak két apróságon: bajonett műanyag (hihetetlen könnyű, szinte nincs súlya az optikának, kb 130g) és nem képes manuális fókuszra (a gyűrű dísz), csak AF mód van. Manuál fókusz csak akkor lehetséges, ha adott váz felkínálja az érintőjelzőn vagy gombokhoz rendelhető.
Bp-en átvehető főleg Nyugati pályaudvarnál, és Zuglóban Puskás Ferenc stadion és 1-es nyomvonala, de rugalmas próbálok lenni (Boráros tér, Blaha, Moszkva tér, Szentlélek tér, a pályaudvarok lehetségesek). Foxpost ok!
Ár: 29900 Ft
Bp-en átvehető főleg Nyugati pályaudvarnál, Puskás Ferenc stadionnál, de rugalmas próbálok lenni (Boráros tér, Blaha, Moszkva tér, Szentlélek tér, a pályaudvarok lehetségesek).
Belső kerületekben házhoz is viszem. Foxpost megoldható.
Olympus OM-D EM1 mark ii, 2021. márciusában vásárolt (Olympus Mintabolt) váz újszerű állapotban, garanciás. SN: BHUB20694
Minimális mechanikus expóval (MS érték a képen), természetfotózás miatt főleg elektronikus zárat használtam. Gyári tartozékaival (vaku, akku, töltő, eredeti csomagolás, nyakpánt, USB kábel). Kijelzőn védőfólia a kezdetektől.
Ár: 295000 Ft.
Személyes átvétel előzetes egyeztetés után főleg Halásztelek-Dél-Pest vonalon. Tel. Nulla6Húsz3377438, email publikus