Standard szöveget nyomtak, de már beesettebb az arcuk :)
Emrich annyit mondott, hogy 2 pontot vesztettek, és hogy most már a negyeddöntő a tét. Krause : " A negyeddöntő továbbra is valós cél. Kevesebb labdaeladással kell játszanunk." Melbeck: "Nyernünk kellett volna. Nincs más hátra, győznünk kell a svédek ellen."
A handballecke fórumon többen Trefilov után kiáltanak :)
A szurkolók tartanak a svédektől, mert ellenük az utóbbi meccseik (olimpiai selejtező, felkészülési partik) igen szorosra sikeredtek + Jurack is valami combsérüléssel bajlódik.
Az előbb volt a Dunán is, itthon van, nemsokára mint szurkoló megy Pekingbe. (és ami nekem még új volt, azt mondta, Hajdu Norvégia után is le akart mondani)
igen fontos az olimpiai szereplés,bár a kézi fellegvárak sanyarú sorsa rosszat vetít előre mégha Debrecenben meg is mozdult valami.... pesszimista vagyok a kézijövőt illetően
Mikor a bajnoki ezüst- és bronzérmes szinte egyidőben dobja be a törülközőt (ami automatikusan az utánpótlás forrásait is elapasztja), ami okán egy sokszor nagyot álmodó Debrecentől és egy teljes erőbedobással készülő, de a Zvezda-fakótól egy tízessel kikapó Cornexitől várjuk, hogy a bajnokság izgalmas legyen, akkor már nagyon közel a szakadék.
A kevés pozitívumok egyike, hogy a vidéki bázisok szakmailag/anyagilag megerősödni látszanak (Derecske, Békéscsaba, Vásárhely, Kiskunhalas?), így talán a tavalyinál nagyobb harc lesz a középmezőnyben.
Elkezdtem olvasgatni a fórumot, de aztán láttam semmi értelme. Itt tényleg nem változik semmi. Nem is reagálnék semmire.
A lányok óriásit küzdöttek ma is, nagy szíve van ennek a csapatnak és most CSAPAT ez világosan látszik. Örültem nagyon a győzelemnek, a németek arcából valamicskét visszacsippentettünk. Egyébként igaza van Farkas Áginak, nem játszottunk jól, de nyertünk és nem számít semmi. Ma is voltak hibák, lehetne kiemelni játékosokat, de minek. Nyertünk, 5 pontunk van, továbbjutottunk. Ennyi.
És mégvalami: ha már annyit kapott a fórumokon Egri Viktor, akkor most megérdemli a dícsértet is. Az eddigi női meccseket kifejezetten élvezhetően, jól közvetítte, nincsenek erőltetett poénok és érezhetően szurkol a válogatottnak. Tetszik, amit csinál.
Bár a mai meccs nagy részét az MR1en hallgattam és a Novotny-Hajdú B. duó is nagyon jól nyomta.
Azért, hogy ezt a Németh Andrással szembeni szar keverést enyhitsem (midenki tudja hogy nem egy fanatikus zöld-fehér drukker vagyok) leírom ma a DUNAFERR csarnokban vele néztük meg az edzőmérkőzés előtt a német meccset. Ha valaki jobban drukkolt a magyar csapatnak mint Ő hazudik, ezért aztán szerintem jobb
lenne abba hagyni a vissza mutogatást, talán mindenki jobban érezné magát a
De itt is sok a károgó, vhogy az az érzésem, sokan nem bánnák a csúfos (le)szereplést.
Ilyen meg mindíg van, mindíg volt és mindíg is lesz. Mert hát itt élünk. Volt ilyen az előző szövetségi kapitánynál is (sőt némelyeknél ez még most is tart, pedig már nem is szöv.kap.), a mostaninál is és a leendőnél is ez lesz. Egy ilyen ország vagyunk.
Biztosnak tartom, hogy többet hallottál ki belőle, mint ami benne volt.
Farkas Ági ezzel hogyan lojális NA-hoz? Csak nem arra gondolsz, hogy bárki, aki nem értékeli eléggé a mostani válogatottat, az csak NA világmegosztó tevékénységének eredményeképp kialakuló és őáltala vezérelt ellentábor tagja lehet? NA a főgonosz, akihez minden gonoszság kötődik? Ez jó :-(, ez sztem már minősített eset...
Amúgy, mint te is tudod, nem békésen váltak el az útjaik anno, annyira nem békésen, hogy még egy ilyen abszurd lojalitást is ki lehet zárni.
Lehet, hogy többet hallottam ki a dologból, mint ami benne volt. Farkas Ágnes meg épp lehet lojális NA-hoz, vagy nem? Annyira nem békében váltak el az újtaik anno?
De itt is sok a károgó, vhogy az az érzésem, sokan nem bánnák a csúfos (le)szereplést.
Meg aztán ő is tudja, hogy egy ilyen tévé kommentárban a nézők igényeit kell inkább kielégíteni, nehogy a szurkolói lelket sértse azzal, hogy győzelem esetén is hibákról beszél, mert ezt mint látjuk nemigen kedvelik. A valódi szakmai értékelésnek a szakmán, de leginkább most ott a csapaton belül kell megtörténnie. És biztos vagyok benne, hogy ott meg is történik.
Amúgy tudtommal NA-al korábban jó viszonyban volt, de a Fradiból történő távozásakor nagyon megromlott ez a viszony, ami azóta sem sokat javult, ezért is vagyok kiváncsi a mondat és NA összefüggésére.
Nem nagy kedvencem Farkas Ági, de mégis mit kellett volna mondania? Fantasztikus játékkal, kevés hibával nagyszerű győzelmet arattunk, vagy mit? Szerintem jól látta a dolgokat, ez a küzdeni tudás, a csapatszellem diadala volt, s nyílván a nagy örömködés közepette nem akarta elkezdeni sorolni azt a sok hibát, amit meccs közben vétettünk, és amit nem engedhetünk meg az erősebb csapatok ellen. Németh hogy jön ide...?
Itt szvsz csak arról van szó hogy Farkas Ági legszívesebben csak lelkendezne h milyen harcos erényeket csillogtattunk, de mint kommentátor elemeznie is kell és akkor akarva-akaratlanul rá kell térnie a hibákra (mert voltak hibák és nem játszottunk jól ha ezt 'elvontan' nézzük). És hogy több mindenben javulnunk kellene, de erről nem szívesen beszél mert tényleg odatettünk magunkat és nem ismertünk reménytelen helyzetet. Szerintem csak erről volt szó.
(Amúgy NA-val mintha nem a legjobb viszonyban lett volna ő anno, ezért se gondolom h őrá gondolt volna.)