Azt ugye rosszul látom, hogy Valkusz meccse helyett a tegnapi Zsombi verést adja az M4?
Azt tudjuk, hogy a szövetségnél Zsombika az isten, akik futtatni akarnak, de hogy ennyire?? Fucsoék előtt is a Zsombi párost adják majd, azelőtt pedig a noname Borsost, kb vicc kategória...
Az lenne a vicc, ha Máté a végén jobb karriert futna be, mint az agyon istenített Zsombi. :D
Én is ezt néztem, konkrétan Fucsovics fel se állt tapsolni, de a többi is csak nézett, mint a birkák. de akkor ne üljenek be a játékos páholyába. Ami még érdekes, hogy komolyan az összes tehetségünk ugyanazt a sleppet kapja? KG, Köves, Kuharszky stb. Szávayt is edzette sikertelenül ez a három. Jó edzők, nem arról va szó, de kéne egy kis vérfrissítás is és jó lenne ha ekkora tehetségeknek lenne 1 állandó edzője aki csak vele foglalkozik. mint Marcival Sávolt.
Egyetértek, teljesen érthetetlen, miért tették 13h-ra Máté meccsét. Olyan /Borsos)aki még nem is játszott szinglit, utána lép pályára. Valami lehet a háttérben, nem láttam a magyar bennfentesek, játékosok körében az osztatlan örömöt Máté meccslabdája után. Többször visszanéztem a pillanatot, nem képzelődöm.
Abban mi az elbaszás hogy egyszerűen sérült volt? Ezzel nem tudsz mit kezdeni.
Zsombival kapcsolatban pedig nagyon nem igaz amit írsz. Pl wawrinka se volt 100 körül 18 evesenéés mégis atp szint lett. Ráadásul magyarként eleg nehéz a fiatalok dolga mert 2 komolyabb versenyre kap csak szabadkartyat. Míg egy francia vagy spanyol joval többre. Zsombi kurva sokat fejlődött fél évvel ezelőtthoz képest.
munkával. ez a Goffin gyerek se egy Tsonga felépítésre és mégis jó. az erőnléten kívül ami feleszthető semmilyen érvet nem lehet felhozni Zsombi ellen. illetve még azt, hogy nagyok a kilengések a játékában. az, hogy ő lassabban férfiasodik, mint a kortársai inkább azt mutatja mennyi potenciál van benne
Most lehet ezzel egyedül vagyok, de szerintem Valkuszban nagyobb lehetőség van, mint Pirosban!
Ha Valkusz Máté 17 éves kora óta itf tornákon játszott volna junior helyett, sérülésmentesen, egy profi stábbal már top100ban lehetne, nála ugyanúgy elbaxxák a fiatalkorát, mint Marcinál, pedig többre vihette volna...
Ezzel szemben Zsombib mindenben le van maradva a kortársaitól, nem tudom, ezt hogy lehet felhozni atp szintre, de a mostani top10esek 18 évesen már top100 közelében voltak, nem látom benne a tenisz sztárt, aki majd Zvereveket/Kyrgiosokat fog verni GS elődöntőkben pár év múlva.
Valkusz Mate három meccslabda hárítása után 67(3) 61 76(3)-ra legyőzte a 3. kiemelt francia Quentin Halyst (102.) a budapesti ATP Challenger verseny első körében!!!!!
A 19 éves magyar karrierje legnagyobb győzelmét ünnepelhette.
Ez így kevés lesz. Nagyon gyenge ez. Játékban van felul mulva pedig abban szokott eros lenni es szervaban gyenge most forditva van. Ebben az évben aaszervaja sokat javult.
Meglehet, hogy csak az 1. kiemelt marad ezek közül állva. Mondjuk Ymer ellen Nagy P sikere enyhén szólva necces. Bravúros volt Máté győzelme, játékfelfogása szuper, ütések, technika rendben, kérdés (csak) az egészsége!
Amennyit láttam belőle, az jól látszik, hogy a fonákja kb Marciénál is jobb, túl sok hibát üt feleslegesen és agyban (még?) sajnos zokni... mint a magyar sportolók 95%a...