Szép, és jó volt vele fotózni, mert ő is fotózni tanul (Vancsó táborból ismerem) Állati jól étette, hogy mikor milyen hangulatot szerettem volna tőle, és egy pillanat alatt tudott váltani mosolygó kislányból komoly nővé és vissza.
A modell kora es a fenymennyiseg valahol a ketto kozott, az otvenes itt is stimmel, legfeljebb nincs beceneve. A legolcsobb frutyli Canon alapotika, ami optikailag nem is annyira rossz.
Nekem mar az elozo resz is tetszett, ahogy irtam. Legfeljebb visszafogottabb voltam a dicseretben, mint te.
Itt a hatos es hetes a csucs, az elozoket is beleveve. A tollassal is sincs semmi bajom, jatek.
Elso blikkre a sapkas nem tetszett, de csak az elsore. Tulajdonkeppen a sapkaval nem vagyok kibekulve, nem a fotoval, de meg az is lehet pont a foto miatt beruhazok egy ilyen palutcai vorosinges fazonu sapeszba.
Majdnem telitalálat. Tényleg ebédidőben jártam ott.
A másik ok: a felújított régi városrész (Forgách kastély, vármaradványok, bástyák, az újonnan épült Művelődési Ház) közelében tilos a parkolás! A közeli főutcán van elég hely.
Márpedig ahol nem lehet autóval parkolni, ott emberállat sincs!
Errol a dallaszos ivasrol meg nem hallottam, de egeszen kulturalt modja a lereszegedesnek.
Letezik egy masik Dallas, talan az sem annyira ismert, illetve talan mar fel is szamoltak, Kolozsvaron volt. Egy nemet riporterno nagyon klassz anyagot keszitett rola, az egyik Nikon News-ban lattam. Lusta vagyok elokotorni, lehet ezek kozott o is szerepel valahol.
Erről egy fotózáshoz nem kötődő sztori jutott eszembe egyetemista koromból. A Dallasra ivásról szól. A lényeg, hogy úgy kell nézni egy epizódot a Dallas sorozatból, hogy amikor a filmben isznak, akkor a nézők is isznak. Mivel a sorozatban sokszor minden ok nélkül isznak a szereplők, ezért remekül be lehet rúgni egy rész alatt.
Na, és állítólag egyszer valakik pont olyan epizódot néztek, amiben sehogy sem akartak inni, ezért már mindenki tiszta ideges volt, hogy csak nézik, nézik, de nem lehet inni (szabály az szabály). Na és akkor valaki észre vette, hogy az egyik jelenetben a háttérben ment egy tévé, és abban éppen ittak, és erre egyből mindenki ihatott végre. Mondjuk nem lehetett visszatekerni, hogy megbizonyosodjanak róla, de hát a bizalom alapvető ilyen esetben is. :)