Keresés

Részletes keresés

doktor4 Creative Commons License 2013.08.24 0 0 12899

Van lehetőségem válaszolni ? üdv doktor4

Előzmény: Smafu.w126 (12897)
Kutya56 alias Zsolt Creative Commons License 2013.08.24 0 0 12898

Igazán köszönöm a munkát.

Ha lehetne még egy kérésem(ünk).

Az általunklátogatott, és  normalizálódott topikból kérném szíveskedjenek kitiltani kit-zoli, és baada felhasználókat.

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9173729

Csak ártanak nekünk, és ezt már többen is jelzik.

Köszönöm.

Ezen túlmenően az oviban Ilike azt mondta rám, hogy pisis, kérem kitiltani az  oviból .

Különben is kérek mindenkit mindenhonna kitiltani , aki nem engem ajnároz.

Boorci, Beer-ci , Moorci .

Smafu.w126 Creative Commons License 2013.08.24 0 0 12897

De egy pont után az adminisztrátor/ok eltakarítják a "hányást" és leszedik a hajoról a "betegeket", rosszabb esetben a vízbe dobják veszni. Akár többet is. Ezért kérném a tisztelt Urakat, hogy vessenek véget a veszekedésnek.

Előzmény: doktor4 (12895)
Kutya56 alias Zsolt Creative Commons License 2013.08.24 0 0 12896

Előzmény: doktor4 (12895)
doktor4 Creative Commons License 2013.08.24 0 0 12895

Tudod azért mert azt mondták ! Csak az a gond hogy mi itt itthon vagyunk lehet hogy néha veszekszünk de azt itthon tesszük .Hogy ez valakinek nem tetszik lehet .De talán nem is indokolt az írásod mert nincs itt semmi gond a te futód is meg van a Zolié is (legalább is az anyag megmaradás törvénye szerint )!!! Meg többen is azt mondták .Vajon most nekem is be kellene írnom hogy mennyi hajós ír e-mailt ez ügyben .Nem teszem ,mert még rámfogják hogy süni csoport:-)) Szóval majd idönként írunk rejtelmes mások által nem ismert szópárokat tudod amit magyarórán tanitanak pl becsület -becstelenség , igazság -gazság ,kölcsönkérni -eltüntetni igérni -nem megadni. De mind egy nem akarok én megbántani senki ezt az írásomat is csak Személyiség fejlesztési gyakorlatnak tartom . Lehet moderátori segítséget kérni ,követelni de attól még hogy stílszerű legyek még kavarog ,forr a víz .Úgy meg nem jó hajózni .Mert bár próbálhatja a kapitány elhitetni a rosszul lévő utasokkal hogy nincs gond a Hányás ott van a fedélzeten !!! üdv doktor4

Előzmény: baada (12894)
baada Creative Commons License 2013.08.24 0 0 12894

amig te irkalsz a masikba, mi miert ne tennek azt itt?

Előzmény: Törölt nick (12892)
Smafu.w126 Creative Commons License 2013.08.23 0 0 12893

elektrofish Creative Commons License 2013.08.23 0 0 12890

Jaaa!!!

"Nem számít semmi a lényeg az hogy mikor együtt iszunk akkor nem ver át"

ezt tisztelettel kikérem magamnak!!!!

Üzletet nem kötök az általad vízionált módon!!

Előzmény: kit-zoli (12888)
elektrofish Creative Commons License 2013.08.23 0 0 12889

Kedves Zoli!

A legnagyobb tisztelettel közölném, hogy ebbe a katyvaszba nem hagyom belerángatni magamat!

Egyszer már megírtam a véleményem, amihez hasonlót többektől is olvashattál...

.......................................................................................................................................

Jobban örültem volna ha a nyaralásos képekhez írsz valami kommentet......

Üdv: Gyula

Előzmény: kit-zoli (12888)
kit-zoli Creative Commons License 2013.08.22 0 0 12888

Nem számít az hogy a haverom átbaszott valakit egy futóval és már hónapok óta csak igérget.

Nem számít az hogy a haverom a kölcsönkért futót nem adta vissza a haveromnak, hanem simán eladta.

Nem számít az hogy a haverom igért valakinek 130 000 Ft-ot és nem teljesítette.

Nem számít semmi a lényeg az hogy mikor együtt iszunk akkor nem ver át

Azt nem tudom megitélni hogy mennyi az igazságtartalma a téged ért vádaknak.

Nem is számít, hiszen még a hugomat se verte meg. Egyébként is olyan erkölcstelen és undorító amikor valakik az igazukat keresik de tényleg.  Az meg hogy sokan vannak, az meg már összeesküvés. 

Rajta fish. mond el bátran mit gondolsz rólam? Uralkodni akarok? ki akarom fosztani azt a szerencsétlen árvát? Szerinted miért történik mindez?

Te tanítasz!                         Itt a lehetőség a személyes példamutatásra.                                         Mutasd meg hogy mi a gerincesség.

Az tudod, hogy ha a haverod nem tolvaj akkor én hazudok. Mond ki bátran:  hazudsz kitzoli. Az már csak halk kérés támaszd is alá, egyetlen ténnyel.

baada Creative Commons License 2013.08.22 0 0 12887

senki nem varja sem toled sem mastol aki nem erintett bizonyos dolgokban, hogy azt eldontse mennyi az igazsagtartalma a 'tamadasoknak', de azert azt gondolom mindenki elhiszi, hogy senkinek nem a kedvenc idotoltese indokololatlanul bactatni masokat... neha elgurul a gyogyszer vagy több a 'beer' mint kellene, ilyenkor elesebb a hangnem. aztan az ember lenyugszik es ujra bizik a csodaban, hoyg a gondok megoldodnak, helyre kerul minden... csak elobb-utobb jon az ujabb felismeres... es kibujnak ujabb hazugsagok, be nem tartott igeretek, csalasok es kezdodik elorol.

mivel berci mar tudja ki vagyok varom hogy mikent probalja nyilvanonsan megcafolni az allitasaim, mit tesz azert, hogy tobbet ne forduljon elo ilyen

Előzmény: elektrofish (12884)
baada Creative Commons License 2013.08.22 0 0 12886

osztan..

nem all szoba többet senkivel, aki nem eskuszik neki orok huseget :-)

Előzmény: Barbabianka (12882)
elektrofish Creative Commons License 2013.08.22 0 0 12885

Elmúlt az idei nyár is (sajnos)....

Csatolok pár képet, a teljesség igénye nélkül.

Hála Istennek az idén szeretett a Duna, fogtam halat szépen!

A régi barátok közül is páran lejöttek D.szt.benedekre, ki rövidebb, ki hosszabb időre.

Jó volt újra együtt lenni, veszekedések, érdekekek, és egyéb bomlasztó dolgok nélkül!

A névsor:

lásd a képeken :-))

W.János a"Bóha"

elektrofish Creative Commons License 2013.08.22 0 0 12884

Beerczimbora!

Igyekeztem ettől a sztoritól távoltartani magamat, de nem bírom ki hogy ne tegyek pár észrevételt:

Párszor visszaolvastam, és arra a következtetésre jutottam, hogy ez egy jól kieszelt algoritmus alapján megszerkesztett baszatatás!

Mihelyt hamvadni kezd a parázs, valahogy, véletlenül, mindíg érkezik egy önkéntes kazánfűtő aki rádob pár lapát szenet........

Azt nem tudom megitélni hogy mennyi az igazságtartalma a téged ért vádaknak, de azt tudom hogy velem mindíg korrektül, becsületesen, barát módjára viselkedtél!

Részemről úgy döntöttem, hogy pár embert egyszerüen levegőnek nézek, és megpróbálok nem reagálni a baromságaikra.... javaslom neked is!

Attól nagyobb büntetés nem létezik az ilyeneknek....

Sügit sajnálom, no őrajta jól átgyalogoltak ebben a Lecsós sztoriban. (szegény eléggé a lelkére vette, nem is csodálom)

Üdv: Ef

Előzmény: Törölt nick (12881)
baada Creative Commons License 2013.08.22 0 0 12883

kepzeld berci: van hajom, hajozom is, ismerek is par embert a forumokrol, van akivel hajoztam is egyutt es meg velemenyem is van

Előzmény: Törölt nick (12879)
Barbabianka Creative Commons License 2013.08.22 0 0 12882

"Ez volt az utolsó figyelmeztetésem......"

Oszt utána mi lesz?? átmész buvárkundba??  :o)

bb

Előzmény: Törölt nick (12881)
kit-zoli Creative Commons License 2013.08.21 0 0 12878

Csalódás mentes jövőt, és még sok sikeres horgászatot!

Előzmény: süger (12877)
süger Creative Commons License 2013.08.21 0 0 12877

A szemem kinyíllott,és pedig most teljesen.

Nekem senki ne szabja meg,kivel barátkozhatok,és kivel nem.

Többet nem forszírozom a dolgokat. Te írtad,még ismerősnek sem. 

Hát akkor nincs mit tennem, ilyen feltételek mellett a továbbiakban nem ismerjük egymást.

Előzmény: kit-zoli (12876)
kit-zoli Creative Commons License 2013.08.21 0 0 12876

Most is úgy, gondolom, ahogy akkor, és el is ismétlem. Aki beer-cit barátjának tartja, az nekem nem kell sem barátnak, sem ismerősnek.

És ha egyszer esetleg kinyilik a szeme az illetőnek, és objektiven mérlegel, én leszek az első aki odamegy, kezet nyújt és megkérdezi, hol is hagytuk abba. 

Nincs Veled semmi bajom Sügipapa,  se a többiekkel, de beer-ci haverjaival én nem tudok, és nem is akarok egy asztalhoz ülni

Előzmény: süger (12875)
süger Creative Commons License 2013.08.20 0 0 12875

Engem is megbántottak. És ahhoz sem kellett volna más mint megírni, bocsi kicsit fel voltam paprikázva. 

Igaz,másnak megtetted.

Előzmény: kit-zoli (12873)
baada Creative Commons License 2013.08.20 0 0 12874

es az igeretek betartasat se hagyd ki sorbol.... mert azokkal a padlas tele, csak a teljesites????

Előzmény: kit-zoli (12873)
kit-zoli Creative Commons License 2013.08.20 0 0 12873

snem lehetne ki toleranciával (vagy sokkal) lassan lezárni a múltat, meginni a söröket együtt és egy tiszta lappal indulni?

De lehetne.

A tolerancia van bőven, csak az alábbiak hiányoznak a gazdi részéről

Öszinteség

Bocsánat kérés a társaság megsértett tagjaitól

Bocsánat kérésa társaság átbaszott tagjaitól

A hazudozás, a mártir dumák abbahagyása

130000 Ft

Egy utánfutó

Nagyjából a fenti sorrendben

Az első háromhoz gerinc kellene, a többihez csak pénz. 

Előzmény: baal (12867)
süger Creative Commons License 2013.08.20 0 0 12872

És az együttes,akik a zenéket szolgáltatták,szinte szünet nélkül,hajnali 4 ig.

A zenei repertoárjuk,és műfajuk szinte végtelen volt.

Fergeteges hangulatot teremtettek.

Sügér. 

süger Creative Commons License 2013.08.20 0 0 12871

Mert dél felé kellett volna fordulnod. Dunaszentbenedekre. 

A buli jó volt,és azért páran barátok odataláltak. 

Előzmény: dunadelta (12869)
baada Creative Commons License 2013.08.20 0 0 12870

talan azert, mert berci a forumgazda. sokaknak rossz omen ez, ha itt szervezodik vmi. ha berci neve felmerul inkabb elkerulik az emlitett talalkozast, nem kivannak vele egyutt lenni. main az elozmenyek ismereteben nem is csodalkozunk

Előzmény: dunadelta (12869)
dunadelta Creative Commons License 2013.08.20 0 0 12869

Három nap után megjöttem Dunabogdányból. A fahajók hiányoztak.Meg a banda...

baada Creative Commons License 2013.08.18 0 0 12868

szia

nem zavar...

bar meglepo modon most sokkal baratibb hangnemu valaszt kaptam, mint amit megszoktam. koszonom beercinek

Előzmény: doktor4 (12865)
baal Creative Commons License 2013.08.18 0 0 12867

abszolút nem akarok semmiféle vitát generálni, de mivel anno én jártam utána más okból kifolyólag a haka hajóinak, meg ia találtam mindkettőt, és ismerem végig a történetet meg kell hogy erősítsem a beer-ci szavait.

tény, hogy többet kapott Haka fia, mint amennyiért el akarták kótyavetyélni a két hajót

az más kérés, hogy igy is megérte, az is, hogy biztos lett volna olyan, aki alkudozott volna még az eredeti árból is (ami egy vicc volt) de a tények azok tények.

egyébként nem tudom ki hogy van vele, de ez a határokon átnyúló gyűlölködés engem már nagyon zavar.

nem akarok "pártot " választani.

kedvelem a beer-cit, mert rendes ember

a kit-zolit is

a marcit is

a doktort is

a sügért is

a kutyát is

meg mindenki mást is

most nekem be kellene állnom valaki mögé csak azért, mert 2 embernek gondja van egymással?

a dolgok már odáig fajultak, hogy a "másiknak ab ovo nincs igaza" bármit mond, abba belekötünk.

meddig fog ez tartani, és mi lesz a vége?

lehet, hogy másokat ez a jelenség nem zavar, akkor elnézést kérek,de én szeretném a topicoc hangulatát visszahozni.

nem lehetne kis toleranciával (vagy sokkal) lassan lezárni a múltat, meginni a söröket együtt és egy tiszta lappal indulni?

doktor4 Creative Commons License 2013.08.17 0 0 12865

Hát apám nem sok szenteltvíz marad rajtad ezek után :-)) !! üdv doktor4

Előzmény: baada (12864)
baada Creative Commons License 2013.08.17 0 0 12864

kerdes mikor mondtal igazat?

nem erdeklodom, ne ertsd felre... csak hanyok az alszenteskedestol

egyik verziod az volt, h. ar+1mill volt a ket hajo egyutt

erre most azt irod a ket hajo futostol volt 2,5ert kikialtva es az egyikert adtatok 2,25ot. ha jol ertem TE, MINT BARÁT 1,25 ert hoztad el a hajot igy jon ki a 2,5 + 1mill

vagy nem mindig mondasz igazat, vagy 'a hajo' ara 1,25 volt utanfutóval

egyebkent vmikor olyat is irtal h. 2mill a ksizemelt hajod ara, de azt nem tudom a tobbi allitassal összeegyeztetni

Előzmény: Törölt nick (12860)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!