8. alkalommal kerül megrendezésre a férfi kézilabdázók kontinensbajnoksága. Magyarország a C. csoportban Németországgal, Spanyolországgal és Fehéroroszországgal mérkőzik a 8 közé jutásért.
Fú, ettől a médiáktól hánynom kell. A sok buta és műveletlen ember miatt totál helytelen formák is elfogadottá váltak:((( (de éreztem a gúnyt, ne magyarázd meg:))
"De van rengeteg sport, amit közvetíteni lehetne. Pl a kézi is. Ami gyakorlatilag teljesen eltűnt a köztévéből. Szó sem volt arról, hogy csak egy sport hegemóniáját akarná bárki is:)"
igen...Athénban a kézi volt a 2. legnézettebb csapatsport a médiákokban...
Mikler nem is volt nevezve, csak a tartalékok közé. Csak kinn volt a Posten kupán, s maradt is, ha már ott volt, hátha cserélni kell. (Puki háta nem mindig bírja, tavaly is ezért volt három kapus). De most minden rendben, mindketten jó formában vannak.
16 fő van nevezve, amiből a tartaléklistáról (amin a nevezett kerettagok vannak,ezt le kellett adni az ebé előtt már) lehet két főt a csoportkör, és egyet a középdöntő után cserélni. Gulyás megsérült ezért jött haza.
Na igen 3 irányító 1 vérbeli jobbszélső...aztán ha netán vele is történik vmi akkor jöhetnek majd a kénysermegoldások és fejfogások...
Bevallom nem iagzán tudom,h milyen formában vannaka svédek ugy összességében de sztem ha egy spanyolok vagy németek elleni forma lenne ismét akkor sikerülhet!
Azé két dolgot szögezzünk le: annak írok, akinek akarok, másrészt pedig egy szóval sem mondtam, hogy változtass magadon.
Hát az udvarlás enyhe túlzás, de persze jogod van hozzá, hogy ne tetszen. Ráadásul nem folyamatosan ez zajlott/zajlik, pusztán néhány hozzászólás volt:))
akkor legközelebb ignorálj mindenkinek jobb lesz a stílusomat senki kedvéért nem áll szándékomban megváltoztatni nekem se tetszett amikor az Ági topikot udvarlásra használtad, de a te dolgod
Talán, ha elolvasnád időnként, amit írok:) Pont azt írtam, hogy a vívás nem, mert követhetetlen:) De ezen kívül még milliónyi más sport van.
Szerintem pont fordítva van. A média nagyobb hatással van az emberekre, mint fordítva. Egy átlagember azt nézi, ami tévében van (nagyon sok embernek csak a három földi sugárzású van). Ha Mónika só, akkor azt, ha a Niebelung gyűrűje, akkor azt:) Olvastam már olyat is, hogy hány százezren nézték a büntetés miatt elsötétísre ítélt rtl klubot is. Ráadásul ki nem szeret magyar sikereket nézni? Ha rá lennének szoktatva az emberek, akkor néznék. Szerintem az úszó eb-t is sokan nézték decemberben, pedig "csak" rövidpályás volt. Cseh Laci nevét nem hiszem, hogy kevesebben ismernék, mint Ágiét, pedig Lacinak kevesebb versenye van.
Fú, na télleg hagyjuk, dolgoznom is kéne:)
Meg nem bántottál, csak nem tetszik. Pl. ebben a topikban, amikor még a spanyol meccs előtt azt írtad, hogy a fehéroroszokat látva félsz, hogy tőlük is kikapunk. Talán nem kéne előre temetni egy csapatot, s nem is ez egy szurkoló dolga. De más topikokban is volt ilyen. Attól még, hogy ritkán van időm irogatni is, olvasok rendszeresen:)
Nyilván, a miértnemsportolnakazemberek kérdés összetettebb annál, minthogy csak a tévétől függjön, de pont ezt írtam alant is.
annyit azért én megjegyeznék, hogy nem kötekedésből írtam LG-nak azt amit... és nem mondott semmi olyat amivel nem értenék egyet vagy szerinted ha megszólítok valakit az egyenlő a kötekedéssel? akkor javaslom ne fórumozz
attól még egy vívó vk nem érdekli az átlagembereket és mint tudjuk a média az átlagemberekből él...
nem tudom mi ebben a pesszimizmus és azt se tudom mikor bántottalak meg pesszimizmusommal:))
az hogy miért nincs kedvük sportolni az embereknek meg talán annak a számlájára írható, hogy nincsenek normális létesítmények, nem annak, hogy a média nem adja az öttusát...
Hát valaha sportoltam egészen komolyan is, de már öreg vagyok hozzá:) Maradjunk annyiban, hogy nagyobb rálátásom van, mint egy átlagembernek, ráadásul a verekedősök kivételével minden sportot követek is.
És soha nem írnék le olyat, hogy egy adott sportágban egy komoly verseny van évente...
De hagyjuk, nem akarok vitatkozni, elkezdeni se kellett volna:) Csak te már kiborítottál az örökös pesszimizmusoddal:) (nem a mai írásaidra gondolok elsősorban)
Az esti meccset lehet majd vhol a neten élőben követni? Kossuth rádión, és NS onlineon kívül természetesen. :) Nem leszek tévé közelben, így csak neten tudnám nézni.. Köszi a segítséget!
Elnézést, a svéd meccsre rosszul emlékeztem 2003-ból
--- Hírek Trondheimből:
- délelőtt edzett a csapat 11-12 között a Spektrum alagsorában parkettán. A svédek fent a meccs helyszínén a tarafelxen. A szervezők próbálják azonos mércével mérni a csapatokat, hogy mind a hat együttesnek azonos idő jusson a taraflexen. A srácok fociztak, némelyikük jobban, mint a magyar focisták! Majd edzés következett.
- Klembucz gyúró aranykeze által rendbejött a hátam.
- Beborult, hideg van. Hószállingózás. A csapat 13.15-től videozik, majd ebéd, pihi és meccs.
- A Spektrum csarnok még a bergeni létesítményél is fapadosabb. A kommentátorállások botrányosak, egy lócán ülünk, mint majom a köszörűkövön. Ha magyar szövetség így merne rendezni, az EHF üvöltése idáig hallatszana.
- Egy norvég ember kidobott a svédek edzése előtt, miközben az MR kommentátorállását kerestem, biztos azt hitte, kémkedem.
Hát most ennyi. Este 20.30. Nagyon kell a biztatás. A Kielben játszó svédek bombaformában vannak.