Aki szereti ezt a garázst, illetve bánná a megszüntetését itt leírhatja az érveit! Valamint szedjük össze -lehetőleg fotókkal- a tőlünk "elvándorolt" buszokat és megszüntetett(Alvállalkozósított) viszonylatainkat.
Oké, előfordulhatnak másik vonalon is persze, főleg a 12-67, de ha állandó kocsikat kell mondani, akkor ők azok. Persze, múltkor a 12-89 volt "sokáig" a reklámja miatt:DDD
Ez olyan, mint a 13-as ex-parkja: 01-65, 01-70, 01-84 , ők is ott voltak a legtöbbet, de mellette előfordultak akár 150E-n, 240E-n, de más vonalakon is egyszer-egyszer... De mit is magyarázok én egy rendszámot napi rendszerességgel figyelőnek, Te ezt nálam sokkal jobban zudod:DDD
Ha ekkora méretben elég, amit itt látsz az indexen, akkor vasárnap tudok Neked gyűjtögetni ilyen "idegen" kocsikat.
A 263-asok évekig jártak a 41/87 vonalakon, lekerültek Fehérvárra Szerződéses járatokon voltak, A Mercik pedig (azt hiszem Ventolások) a Tesco-járatokat csinálják már jó ideje
150E 3(+1) kocsi, a negyedik a garázstarcsi és csak pár kört megy vonali kocsiként. A legsűrűbb követés 7 perc és a fordulóidő sem sokkal több 22-25 percnél.
Azt sejtettem, hogy a X50-esek közül van valamelyik maszek kézben. De nem voltam biztos benne. Az Ikerusnál láttam már szebbet is. Csak mi vagyunk betyepesedve, mert ehhez vagyunk hozzászokva.
Igen, a 150/250 VT-s vonal, de ott is van iskolaidőben Kf-es szám, azt nem tudom, hogy A-ról átszerelő-e vagy sem, de azt hiszem, igen.
Köv hsz: persze, hogy csúnyák, ami nem Ik, az csakis csúnya lehet:)))) Mostanában 263-asok, és MAN-ek vannak kiadva, az ex-Tesco buszok voltak az első napokban kékre fényezve:DDDDDD
Ha az e-bay hulladékokra gondolsz, azok már szerintem eltűntek (max. 1-2 lehet még itt). Ha meg a 263-asokra, akkor valami nincs rendben az informátórral. :)