Köszi megvannak mostmár jól .Nálam is beütött a takony (azt hiszem mint mindenhol),De most már jól vannak.még tegnap volt két olyan nem ment semmire példány ,de csináltak egy kis meleget tegnap.(krematórium.kazán)ezekkel akármit csináltam visszaestek.Mostmár nem fognak.Még egy óriás jersey kakast meg egy araucana kakast kell szereznem aztán akkor tavasszal mindkettőből két külön tenyész családom lesz.De nem erőltetem lehet hogy tudnak Németből hozni .Még a fehér postáimból van felesleg de majd elkopik vagy leves.Subi
Sziasztok:) Aki erre jár annak feldobok pár képet, ők is élvezték ma ezt a szép napot:)Főleg szegény Mancikám örült a napsütésnek (3.kép),mivel alig van rajta toll:)
Igen ehhez a kakaskához kellene még 3 tyukocska,mert amik vannak,azok már nagyon öregek,meghát imádom öket,és ami nem lebecsülendő,baromi jól keltenek!Dehát neked biztos nem kell mondani.
Igen, azt tudom, hogy Újfehértón vannak, mert láttam a hirdetést... Ha a Brahmákat ennyiért adja, akkor tuti a cochinokat is hasonló áron kínálja. :) Amúgy sztem is korrekt ár a Brahmákért!
Sziasztok:) Szia Johny24, neked vannak, vagy lesznek viador jércéid?Esetleg jövőre?És ha igen kb. mennyibe kerülnének, ha tojás, ha napos, vagy süddő :) ?
Gyönyörűek ezek a cochinok! ;) Láttam én is a hirdetést az expresszen... Már csak az árukat kéne megtudni! Én most tuti hozok Nyitráról ilyen porcelánokat, ha találok! ;)Remélem lesz... Év elején volt egy gyönyörű trióm, csak aztán a tyúkok ok nélkül, a kakas meg férgességben pusztult el... :'( Azóta is bele fájdul a szívem, hacsak rájuk gondolok, vagy a róluk készült képeket nézegetem... Annak a kakasnak jobb volt a mintázata, mint a képeken lévőknek! Ezért se csaptam le ezekre egyből, hanem körülnézek Nyitrán. Max. majd utána(ha nem találok), és addig el nem viszik ezeket. Amúgy most van egy porcelán párom, a tyúknak jó színe van, kakasban meg túl sok a fehér és a mintázata se a legjobb... Ezekhez kéne egy kis idegen vér! :) Üdv.