Jaj, annyira de annyira szemét tud lenni... :-D Másik ilyen a mintavétel Kamerától...amikor TUDJA, hogy mi az az egy mondat, amit ha kimond, akkor leesik a csajszi álla és úgy marad. És szemrebbenés nélkül megjátssza. BASTARD! :-D
Na ja, meg az All In-ben, amikor csábította azt a nővérkét vagy kit azzal a gagyi cápás sztorival, Háuz meg jól elintézte neki, hogy aznap este tutira ne dugjon... :-D
"Hey! How's that anal fissure? Did it heal yet or is it still draining?" :-DD
igen- nem igazán akarta komplikálni a zéletét a kis kászánova :-D meg amikor rossz lábat CT-zett meg, mert vihogott és randira hívta a CT-s medikát... ejjj Csésze! :-P
Egyébként valóban, erre mondtam én is, hogy itt legalább felélénkült a kiscsaj, de nem is tartott túl sokáig...Csésze meg másnap jókat szólogatott be neki... :-)
"Ha 2 ember szexel, az csak komplikálja a dolgokat, kivéve, ha a szex szar. És azt mindketten tudjuk, hogy EZ nem volt szar"
Hát vsz csak szőrmentén mert már rá voltam állva Garyre (lávláv) meg a Rómeo vérzikre, ami susurrus jóvoltából jutott el hozzá és éjszaka magamévá is tettem (sajnos csak a filmet)
De visszatérve tegnapi Allyre, hát egyetértek minek ide- oda küldeni ezt a szerencsétlen Larryt ( RDJ) hát elfelejti az ember mire visszajön és ez jó apuka vagyok..... :( tudod hogy imádom az apukákat, de ez annyira gyenge megoldás volt:( és folytatva Ally mai búskomorságával meg a hűtőszekrénybe rakott hóemberrel uncsi! A Johnos szál az nekem nagyon tetszik tök jó Anne Heche és úgy összeillenek:)), ez az új fekete kan nekem annyira nem jött be (Renéenek annál inkább úgy láttam). Mark - már azelőtt is tetszett, de a tegnapi miatt nagyot nőtt a szememben és Cuddy is őt választott a volna ha teheti... Elaine ügynek sztem úgy is mindjárt vége - főleg hogy most így leizzadt ettől az új fickótól... De most a hapik közül egyértelműen Mark vált a kedvencemmé hátha egyszer eljut Allyig...
Mindjárt megnézem én is ezt a vidit, csak nekem egyelőre lassan vánszorog. Addig is elolvastam a hozzá tartozó kommenteket, ez nagyon tetszett:
"Based on my other ships like Ron/Hermione and Han/Leia I just LOVE Sexual tension so much more than angsty stuff, and this video was so upbeat. All that built up anger will make for some HAWT hooking up if (WHEN) it finally happens!"
Mintha magamat hallanám, hogy felsorolta egy hozzászólásban a kedvenc párosaimat...van némi közös a Huddy shipperekben :-)
Fairy, most nézem újra a tegnapi Ally részt, akkora LOL! :-) Olvastad a hosszas értekezést, amit írtam róla tegnap ebben a topicban?
nos hát ez tulképpen Cuddy mondatának a megismétlése, nem? Cuddy is azt mondta Housenak, hogy 50% az esélye, hogy visszatér a fájdalom, és 50% hogy nem, miután újrabootolták....
Na, ez mai hír, lehet, hogy mégis marad a bot? :-)
"Despite being tricked into an operation last season, Hugh Laurie says his cranky super doc character hasn't completely thrown away his cane. "There's a 50/50 chance his symptoms will come back," Laurie reminded us, hinting he'll be limping again soon."
Ügyes vagy, peregnek itt az események! Mentőskocsi viszi melóba... :-) Majd meglesz a motorja is? A gémbojozás nagyon hiteles, és már jacuzzi-jük is van? Wow! :-) Nagyon édesek, de várj csak...hol a BOT? ;-)