500ft/fő lesz a jegy. Szeretettel várunk mindenkit. Időjárástól függetlenül (kivéve villámlás) ! AMÚGY JÓ NAPOS IDŐ LESZ 20 fok, EZ NEM KÉRDÉS! Azért mindenki jól öltözzön fel, aki nem játszik!
Üdvözlet Tigrisek! Van eladó használt amerikai foci felszerelésem! Keveset használt, sérülés miatt eladó. A komplett szett + pár kiegészítő. Ha érdekel valakit vagy tudtok olyat akinek kéne írjatok a mikike33@citromail.hu mélcímre! További sok sikert kívánok: Tulipán Miklós
A következő mérkőzésünk - ha élünk, és minden jól megy - 2007. 10. 22-én hétfőn 14,00-kor lesz a Budapest Black Knights ellen a nagykállói sportpályán.
Friss a fórum... Friss a weblap... Itt vegyenek... Máshová már ne menjenek... Amúgy a Lehel kupát megnyertük nem?:):):):) Vagy nem?:) Fazekas Úr...Dear Fazsekazs...Herr Fadzek...Sinor Faszekaszo...Senor Faszekászosz...Fáiszéikászon Szán Kérjükto giveljen nekünk ein upvilágoszodászt a torténeszekrolszóóóóó...szóval because kell:):):) Kulonben downvágjuk a tökeiét isz meg a fejét isz:):):):) Én,Dear,Herr,Sinor,Senor Rezgö Szán:):):)
Szevasztok Hello Auf fiddersen Arrivederci Asta la vista Szájonárá
Whats news?:):):) We feelingeljük magunkat very big good:):):) We will training szombat:) Are te going here hozzánk together training with velünk?:):):)
Hella! Nem találtam a megfelelő topicot szal ide írom! SÜRGŐSEN eladó egy full szerkó! Adams Sisak, Benson 18"-19" válvédő, 2db (piros) nadrág+öv, csípő-térd-gerinc-comb védők, szuszi, piros sportszár... Esetleg még egy 44-es alig használt Umbro stoplis... Ha valakit érdekel keressen MSN-en vagy telón! MSN: agysebesz20@freemail.hu Tel.: 70/3943480
Szeretném megkérni defense társaimat, hogy mindenki legyen ott vasárnap reggel 9-kor a Rolling Rock-ba, akinek ez nem jön össze, annak külön találkozója lessz Butkus bácsival. Szóval szerintem mindenki legyen ott!!! Fontos!!! Üdv.: Dick Butkus
Mi is köszönjük hogy részt vehettünk a tornán, és szerintem lessz lehetőség a visszavágóra. Köszönöm a segítséget és sok sikert nektek a továbbiakban. Butkus LB#51