Tudtam volna még sok-sok szavazatot gyűjteni a koliban, de sajnos a sulit előtérbe kell helyeznem az utolsó két hét szorgalmi időszakban...zh-zh hátán! Így jóval kevesebb időm marad a szavazásra is! Ha a múlthét lett volna a szavazáson az utolsó hét máshogy alakult volna, mert akkor azt mondom, hogy hagyom a tanulást egy kicsit hátrébb és a szavazás az első!
ha nyertünk volna egy kis vásárlási utalványt akkor a Bobyra fordítottam volna az összeset! Így majd köv havi ösztöndíjam amit kapok azt fordítom rá! Megérdemli, mert láttam minden nap h kb 2 óránként olyan 50-60 szavazat érkezett rá ami számomra nagy megtisztelés és dicsőség!
A legjobb az lenne, ha vége lesz a szavazásnak akkor erre az 50 kutyusra újra lehetne szavazni úgy, hogy NE LEHESSEN CSALNI! Tényleg közönségszavazás lenne! Persze mindenféle nyeremény nélkül!
Mephinek sztem nyugodtan adj kálciumot, nem árt meg neki és hátha jobb lesz!
Joy mindenképpen egyedi az biztos. Ezek a fülek tényleg elképesztők. Ő saját kutyus marad?
Mephiről szeretnék kérdezni. Tudod írtam, hogy 37 hetes, 32-33 kg. Az a gondom, hogy mivel egyáltalán nincs fundi a közelembe nincs viszonyítási alapom. Mephi olyan nehézkesen megy néha. Cammog, lomha, este meg különösen rám hozza a frászt mikor álmos, szinte alig bír menni, feltápászkodni. Néztem (azokat, amiket múltkor írtál) a hátsó lába tartását, nem látom, hogy be lenne rogyva, vagy nehezen cipelné magát. Ha játékról van szó, nagyon mozgékony, szalad, ugrál. Amikor megy, úgy csóválja az egész hátsó fertáját. Tudod megy a kutya aztán meg a valaga. Nem tudom ez fundi szokás? Vagy kövér? Esetleg csonterősítő kell? Írtad, hogy pont a 7-9 hónap a kritikus, meg számít milyen származású. Ha jól emlékszem Skippers Carlos nevű kutyus a nagyapja, apuka Life Blood és Panda Kyra az anyuka. Te őket biztos jobban ismered. Néha észrevette, hogy a bal hátsó lábára nem nehezedik rá. Megnéztem nincs semmi, nem fáj neki.
Tudom így nehéz bármit is mondani, hogy nem látod, de hátha tudnál mondani támpontot, tapasztalatot.
Sajnos a mai nap folyamán elúszott a szavazáson 3. helyünk! Véleményem szerint eddig csak altatott a 4. helyezett kutyus de azt a 350 szavazatot 2 óránként ami érkezik rá sajnos nem tudom követni:( a 4. hely biztos lesz a 350 kutyus közül:)
Péntek éjfélig tart a szavazás, de továbbra is szavazok márha az időm engedi a suli szorgalmi időszakának hajrájában!
ujfoundlandi töltesz fel képet a kutyusaidról???? :)
sziasztok! rég írtam! de most azért írtam hogy meg kérdezem hogy mivel tudnám még el kényeztetni az ujfoundlandi lánykutyusomat? mert várandós és minden finom ételt meg szeretnék adni neki! persze sok finomat eszik de valami érdekesebbet ha tudnátok ajánlani boldog lennék!
Én töeténetesen spot-ot használok, mivel az megöli a külsős munkatársat, a nyakörv pedig távol tart. De la szoktam fújni: kutyákat helyüket neostromosan oldattal, piretmix-el ha kirándulás van.
Kedves Feketepanda! Ma honlapodat nézegetve láttam,hogy Booster sajnos már nincs velünk... :(:(:( Mi történt vele?Igazán kár érte,mert GYÖNYÖRŰ VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sajnáljuk!!!
Ez a két törpevizipaci most napi 2x 10 dkg Acana Puppy Large Breed-en és kb 50-60 deka husin vegetál, a körítés alma, sajt, olivaolaj...stb. A két fürdetlen, kócos homokdombim Greg és Josh. Most 14 hetesek, Greg 18 kilós, Josh 16,5. Ma mértem őket.
Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy egy 4 hónapos kan újfoundlandi kölyöknek mennyi az ideális testsúlya és mennyi gramm tápot kell neki naponta adni.A választ előre is köszönöm! üdv:Karcsi
A 3. helyen vagyunk de van egy negyedik kutyus aki lohol a nyakunkban:) az 1-2 hely elérhetetlen mert a 2.- nak röpke 2000-rel van több az első pedig 3700-al megy elöttünk!
Ám végignéztem a többi újság honlapján induló kutyusokat és büszkén mondom, hogy csak egy fundi van köztük ami az enyém:)
Ahol lakunk itt már híre ment a szavazásnak és egyre többen szavaznak...:) Kinn beszélgettem ma az utcán és jött egy emberke akit nem tudtam h kicsoda de ideszolt, hogy szavazunk ám a kutyátokra:)
A bobynak még mindig meg van a púp az oldalán, de megfigyeltük azt, hogyha elfekszik nem mászkál akkor jóval kisebb neki, de ha mászkál, futkározik az udvarban akkor megnől neki...Ebből én arra gondolok, hogy lehet h az izom durrant be neki...reméljük...2 hét múlva kell visszavinni a kórházba és akkor ha eddig nem múlik el akkor ki kell neki venni!
kutyimaci:)) Ez a két szégyenlős napközis nagy egér...Borcsiról még csak csak elhiszem, na de Joy...Indi és Andriska nemhogy fotofóbiás...egyenesen fotomániás:))) Ha meglátják a fényképezőt a kezemben egyszerűen levakarhatatlanok. Ami őrületet el lehet követni az "engem-engem" közben, najazt el is követik:)) Pár gépet már megettek...
Én írtam: ...két nagy fekete kutyának többnyire sok kis fekete kutyája születik...pár oldalal ezelőtt. Mindenki maga hozza meg a döntést, mikor 10-12 évre családtagot-barátot választ. Megvallom én ilyen képeket szeretek kapni a gazdiktól: