Ha arról a történetről van szó, amelyiknél többször figyelmeztetted a szerzőt (azóta szerzőket) a béta hiányára, úgy egyrészt igazad van, másrészt nincs. Ugyanis ez a történet több forrásból is merít, és eltérő az alapcselekménye. A szerzők más súly(tehetség)csoportba tartoznak, (kezdők, és valószínűleg később sem fognak saját könyvet megjelentetni.) Ha ennyi plágiumot nem nézünk el, úgy azt hiszem, a HP utánírások 90-99%-a kidobható lenne. Vagy talán 99,9%? Itt azért feltűnő a dolog, mert eredeti és jó szerzőt "másol", nem egy másik vele hasonló kaliberűt. Kevesen vannak ám olyanok, akik egy teljesen külön témát találnak maguknak, mint Te teszed.
<a href="http://archive.skyehawke.com/story.php?no=8268&chapter=97&font=&size=" target="_blank">Kiérdemelt vég</a> Belső Ellenség új rész Belső ellenség 18. rész - Roxfort
És az oké, ha valakire úgy hivatkoznak, hogy a "mellette fekvő egyén"? Szerintem egy-egy ilyen stílushiba a legmelegebb homoslash hangulatot is agyon tudja csapni... (még szerencse *grin*)
Aspen livejournalján ajánlott egy linket, ahol eszméletlen mennyiségű Harry-Piton mentor, adoptálós fic van összegyűjtve. Még nekem sem volt időm elkezdeni bogarászni, de ajánlom mindenki figyelmébe.
Jó olvasást! Kíváncsi vagyok, mit szólsz hozzá. Most olvastam a legújabb rémálom fejeztet. :-))) Úgy sejtem, lesz még rémálmabb is. :-) Melleseleg nekem semmi kifogásom vitatott kifejezés ellen, lehet, hogy használtam is... Gyorsan megnézem ;-)