Keresés

Részletes keresés

naish73 Creative Commons License 2008.11.10 0 0 780
Én el tudnék kite-surf-özgetni egy ideig ott...
Előzmény: kirika (779)
kirika Creative Commons License 2008.11.10 0 0 779
pár hónapig boracayn??
az nem lessz unalmas?
viszont nekem lehet lessz pár kérdésem,,,tervezek oda pár napot
Előzmény: jdny (775)
kirika Creative Commons License 2008.11.10 0 0 778
sajna még nem:(,de a héten megnézem a pontos érkezésünket, és kérek tőlük egy ajánlatot.
viszont kíváncsi voltam, hogy a gazdagok mennyiért utaznak, és megkérdeztem a seaplane társaságot,ami másnap válaszolt is,busuangából potom 52.750php-ért már át is visz boracayra :o

te kértél már tőlük ajánlatot?

Előzmény: döme71 (777)
döme71 Creative Commons License 2008.11.10 0 0 777
Kirika,

jutottál vmire az elnidobutiqueartcafevel repjegy ügyben ?
döme71 Creative Commons License 2008.11.09 0 0 776
jdny,

merre jártál Palawanon ?
Előzmény: jdny (775)
jdny Creative Commons License 2008.11.08 0 0 775
cebu,bohol,panglao,palawan de most boracay-on vagyok par honapig.szivesen adok infot
döme71 Creative Commons License 2008.11.07 0 0 774
R-U-D,

nem semmi képek ! A fények címszó alatti első kép ÓRIÁSI ! Láthatóak esetleg még máshol is képeid ? Bocs az OFF-ért, de nem tudtam megállni...
döme71 Creative Commons License 2008.11.07 0 0 773
R-U-D,

olvastam, hogy anno a Sangat Islandon is laktatok. Januárban szeretnénk eltölteni ott néhány napot. A honlapjuk és néhány hotel-értékelés alapján jó helynek tűnik. Írnál néhány szót a bungik tisztaságáról, felszereltségéről ill. a kajáról ? (Meg persze bármi más is érdekel ami még eszedbe jutna a szigetről ill. a környékről.) Előre is köszönöm !
döme71 Creative Commons License 2008.11.07 0 0 772
Találtam egy egész jónak tűnő oldalt, ahonnan elvileg foglalhatóak a belföldi járatok is :http://www.filipinotravel.com.ph/. Vannak árak is, csak az a gond, hogy az általuk kiadott menetrendek nem igazán egyeznek meg az egyes légitársaságok által közöltekkel...
Kértem a Seairtől egy aktuális menetrendet, hátha válaszolnak...
naish73 Creative Commons License 2008.11.05 0 0 771
Már el is felejtettem, hogy mi is Seairrel mentünk Puertoból El Nido-ba. (De hülye vagyok.) Egyébként az a Sabang-Puerto jeepney-vel elég rázós volt. A fehér pólóm szürke lett az út végére, de örök élmény.
Előzmény: döme71 (764)
naish73 Creative Commons License 2008.11.05 0 0 770
"vétek lenne egy helyben topogni egy ilyen érdekes országban" - nagy igazság
Előzmény: kirika (769)
kirika Creative Commons License 2008.11.05 0 0 769
köszönöm a tippet ...megpróbálom felvenni a kapcsolatot velük.
ja már jártam ezen az oldalon csak akkor még a szállás felhozatalra voltam kíváncsi és nem gondoltam hogy problémás a "repkedés" szóval igen egy mailt megér .ha most nem írod meg a címet, nem valószínű hogy belépek még egyszer ide,,,szóval köszi
boracayre pedig azért is kéne mennem az utolsó néhány napra, mert igazából egy nagy pihenésnek indult az egész, de rájöttem hogy vétek lenne egy helyben topogni egy ilyen érdekes országban,a másik pedig a szüleimmel ott kell töltenem néhány napot (ők nem annyira túrázósak)
Előzmény: döme71 (767)
döme71 Creative Commons License 2008.11.05 0 0 768
A katt.ide: nem működik, erre az oldalra gondoltam: www.elnidotourism.com.
Előzmény: döme71 (767)
döme71 Creative Commons License 2008.11.05 0 0 767
Kirika,

ezen az oldalon: katt. ide: találtam egy El Nido-Busuanga-Boracay utat a Seair-el elvileg 8064 Php.-ért. Alatta van a link, ahonnan foglalható (elnidobutiqueartcafe). Viszont az ő honlapjuk szerint a Seair-es foglalásokat bizonytalan ideig szüneteltetik...de talán egy mailt ez is megér a www.elnidoboutiqueandartcafe.com-on.
Előzmény: kirika (762)
döme71 Creative Commons License 2008.11.04 0 0 766
Megnéztem a seaplane- honlapot, hát attól tartok, hogy ez elég húzós lenne...
döme71 Creative Commons License 2008.11.04 0 0 765
Hát, ha mindenképpen ragaszkodsz Boracayhoz, akkor sztem onnan foglalható a Cebu Pacificel Cebu, majd onnan Puerto P. ahonnan már csak az előbb leírt nehézségekkel kell megküzdeni, hogy eljuss El Nidóba...
döme71 Creative Commons License 2008.11.04 0 0 764
Igen, azt én is megtaláltam, hogy Manilából PPS-re tudok foglalni, de valahogy úgy lenne jó összehoznom a dolgot, hogy Manilából repülnénk Busuangára ( ez elvileg megoldható on-line) majd néhány nap múlva átrepülnénk El Nidoba, majd ezután néhány nappal jöhetne Puerto P. (légi úton, mivelhogy nincs túl sok kedvem egy napig zötykölődni- ráadásul a Seairnek van is ilyen desztinációja) Puertoból pedig Sabang- ez már nem túl nagy távolság szárazföldön...Ezután talán, ha még belefér a keretbe talán mennék egy kicsit délebbre is...

Jónéhány szállás honlapján láttam, hogy segítenek foglalni belföldi járatokat. Megpróbálom lelevelezni a dolgot, hátha...

Legrosszabb esetben marad Naish változata: Manila-PPS: repülve, majd PPS-ről csillagtúra szerűen El nido, Sabang, dél Palawan... Busuanga sajna így kimaradna.

Előzmény: naish73 (763)
naish73 Creative Commons License 2008.11.04 0 0 763
Manila-Puerto Princesa Cebu Pacific-kel foglalható online. Igaz Puertóból kell egy kicsit zötyögni El Nidoig, vagy Sabangig és onnan hajó.
Előzmény: döme71 (761)
kirika Creative Commons License 2008.11.04 0 0 762
igen én is ugyan ebbe az akadályba ütköztem.
szertettem volna egy manila-el nido-busuanga-boracay-manila foglalást de szinte kizárt:( másképp kell megoldanom. csak azt nem tudom hogy ott helyben lehet e foglalni úgy hogy nem kell visszarepülni manilába,hanem közvetlen mondjuk busuangából boracayra,vagy el nidoból....mindegy honnan
találtam egy társaságot www.seaplane-philippines.com címen csak attól tarok hogy ezek horror áron dolgoznak,,,,,hmm mondjuk lehet hogy egy mail-t megér
Előzmény: döme71 (761)
döme71 Creative Commons License 2008.11.04 0 0 761
Nézelődtem Busuanga ill. Palawan viszonylatban. A belföldi járatok on-line foglalása egyenlőre gondot jelent. A már sokat emlegetett Seair foglalható Manila-Busuanga viszonylatban, viszont El Nido ill. Puerto Princessa - bár van oda is járat - on-line már nem elérhető. Írtam nekik pár napja, hogy van e lehetőség mail-ben történő foglalásra, (a honlap szerint elvileg van) de válasz egyenlőre semmi...

Még egy lehetőséget jelent El Nido légi megközelítésére a Manilából induló ITI légitársaság. Ez viszont egy izlandi cég... Nincs esetleg valakinek vmi infója róla ?

Még egy kérdés (ha esetleg lett volna már róla szó, bocs): jártatok Palawan déli részén is?
Badb0y Creative Commons License 2008.11.03 0 0 760

Merre ? Afganisztán :) ?

Előzmény: minimal (759)
minimal Creative Commons License 2008.10.30 0 0 759

Boracay szep es zsufolt. Illetve akkor nem is volt zsufolt, amikor en voltam, cserebe esett az eso. :o)

Ezexerint otthon? Csak mert elmentem parszor a lakasod elott, es setetseg volt - esetleg mashol vagytok?

Majd meg kene beszelni valamit, mert meghallgatnam az elmenyeket... kozben nekem is nagyratoro utiterveim vannak jovore. >:o)

Előzmény: R-U-D (753)
R-U-D Creative Commons License 2008.10.30 0 0 758

beszamolora nem volt idom, 1-2 kep van a "nyaralasunk legszebb kepei" topicban.

Jegtoronek egyelore vege.

Korbe hajoztuk az atlanti oceant sarkortol sarkorig, eszakon a 80. fokig. Utvonal: norvegia-kanada-argentina-antarktisz-del gerorgia szgtk-falkland szigetek-kanari szigetek-azori szigetek-anglia-irorszag-skocia-norvegia-spitzbergak. Ez kisebb nagyobb szünettel 6 honap meg meg 1 honap brazilia raadas. ennek vege. nagy elmeny volt.

Előzmény: naish73 (755)
R-U-D Creative Commons License 2008.10.30 0 0 757

hat azert nem fogadnek ra. de ha lehet foglalmi seairt, akkor foglalj. Regen 1 hetig tartottak a jegyet. A repteren fizetheted.

szerintem a hazafele uton se tolts 1 napot se manilaba.

inkabb menj delre taal volcano-ba 1,5 napra.

Előzmény: kirika (754)
döme71 Creative Commons License 2008.10.28 0 0 756
Én angol vagy német nyelvű utikönyveket találtam...A Jens Peters féle tuti nincs magyarul és ha jól tudom ami a LP sorozatban megjelent az sem...

Február ? Az sajna már nekem egy kicsit késő, január eleje-közepe felé indulnánk...
Előzmény: kirika (754)
naish73 Creative Commons License 2008.10.28 0 0 755
OFF: Jégtörőzésnek vége? Képek, beszámoló merre?

ON: Már seair is fejlődik, interneten fizethető. Azért a közeli időpontokra szóló helyekkel nálunk voltak gondok.
kirika Creative Commons License 2008.10.28 0 0 754
szóval azt mondod hogy ha megérkezek manilába 11óra50re akkor még aznap délutánra kapok jegyet,és nem lessz drágább mint elővételben?csak mert nem akarok egy napot elrontani ott, elég lesz hazafelé egy nap manilában(szerintem).
a könyv magyar nyelvű?
elkezdek kutakodni el nido,és busuanga után a neten aztán majd kiderül mi lesz :)
már elkezdtem olvasni az elejétől a fórumot ,csak sajna egyenlőre időhiányban szenvedek,de igyekszem majd kevés hülyeséget kérdezni.
jah tényleg valaki nem jön február elején esetleg??
R-U-D Creative Commons License 2008.10.28 0 0 753

Rég írtam ide...

Palawanon El Nidoban csodálatosan lehet snorizni januárban (3-4 napot tokeletesen el lehet tolteni es bancaval felfedezni az archipelagot). Meg Busuangán is, bár ott nincsenek igazán tengerpartok, hanem hajorol lehet jol elvezkedni, meg kis szigeteket talalni. Ott a merules felejthetetlen.

Szerintem helykozi jegyet meg se probaljatok itthonrol venni, mert oriasi hercehurca (volt nekem legalabbis) es felesleges. Helyben kaptok masnapi jaratra legroisszabb esetben.

Boracayon nem jartam, szepnek mondjak, meg zsufoltnak.

Előzmény: döme71 (741)
döme71 Creative Commons License 2008.10.27 0 0 752

Sziasztok,

nekem elvileg megrendeltek egy Jens Peters könyvet a Bajcsyn a Térképkirálynál, két hetes szállítási határidővel. Ha jól tudom van már új, 2008 szetp.-i kiadás.

naish73 Creative Commons License 2008.10.26 0 0 751
Bocsi, a routemap-et néztem, azon rajta van a Boracay-Busuanga.

Sajnos itt nem nagyon fog senki más válaszolni a kérdéseidre.

Palawan, Busuanga - olvasd át ebben a topicban 2006. elejéről R-U-D és az én bejegyzéseimet, ill. nézd meg az akkor feltöltött képeket.

A Jens Peters féle könyvet régebben meg lehetett rendelni egy csomó helyről.
Előzmény: kirika (750)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!