Ottó azé nem ír, mert egy szélütött kísértet az a barom! Behúzódik otthon, azt se tudjuk mit csinál, de azért próbára összekaparja magát. Én is nagyon várom már a bulit bakker!Jó lesz dumálni meg iszogatni együtt! Ricsi vagy valamelyik barom nem lesz tesó?
Nem. Azt hiszem, én mégis egy csésze gőzölgő teával múlatom majd az időt a Művész moziban, miközben a kazahsztáni művészfilmekről társalgunk néhány művészbarátommal. Apropó, nem hagytam nálatok a sálamat legutóbbi kulturális eszmecserénkkor?
Majd ott alszotok legfeljebb nálam, aztán ha reggel bekaptatok egy-két liter kávét, meg egy láda citromot, akkor mehettek. Vita nincs, köszönni nem kell, hátra arc, indulás!
Hú öregem, kezded nagyon meghozni a kedvem a bulejhoz.Én akkorára leadom a szakdogámat, úgyhogy nem lesz semmi dolgom, csak inni meg inni, meg esetleg hányi.Egyedül Migit sajnálom, mert ő lesz a sofőr, ehhheeehhheeee!!!!
Már alig várom a május 14.-ét basszátok meg! Előtte lesz a születésnapom, úgy bekúrunk majd, mint az isten!!! Aztán meg jöttök hozzám házibuliba, és széthányjuk a József Attila lakótelepet elejétől a végéig! Tivornyáááááát akarok!
ILYEN JÓ IDŐSZAK MÉG SOHA SEM VOLT AZ ÉLETEMBEN.EGYSZERŰEN POMPÁS AMI VELEM TÖRTÉNIK! MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM A BALFASZ LÚZER ÉLETMÓD MAGÁNYOS GYÖNYÖREIT. LEHET, HOGY ÖRÖKRE EZ LESZ A HELYZET VELEM ÉS AKKOR TUTI HOGY TÚLCSORDUL BELŐLEM A BOLDOGSÁG! ÚGY ÉRZEM, HOGY MEG SEM ÉRDEMLEM EZT A KIVÉTELES BÁNÁSMÓDOT A SORSTÓL. BIZTOS VALAMI NAGYON JÓT CSELEKEDTEM VAGY HASZNOS TAGJA VOLTAM A TÁRSADALOMNAK, MERT MÁSSAL EZT NEM LEHET MAGYARÁZNI!