1. Tigristopit nem én töröltettem, de örülök, hogy Petike már igazolt.
2. Az a versike amit belinkeltem nem az én költői munkásságom része, egy másik topicból másoltam (polidili a cikkel megegyező topiccím) , inkább a tréfa kedvééért, amit jeleztem is az elején a sok ":-DDD" jellel.
3. HOgy érdemben is hozzászóljak: egészen csomó étel van amit nagyon szeretek és nincsen benne hús, nekem nem kell bizonygatni, hogy mennyire finom a gombapaprikás avagy a rántott sajt, a karfiol csőbe sütve stb.
Már töbször is megírtam: az, ha valaki azt mondja, hogy én nem szeretem a húst, az nekem éppen elégséges érv, nem is kell tovább ragozni, én se szeretem pl. a főzeléket.
Más kérdés a kizárólag növényi táplálkozás, és ezen belül is az, ha valaki kizárólag növényi táplálékokon akarja felnevelni a gyerekét. Míg az előző, aki felnőtt korában jut el erre a szándékra, az kizárólag a maga egészségét teszi próbára, de aki eleve a mittudoménhonnan kapott vagy tanult elvei miatt nem hajlandó a gyerekének állati fehérjét adni, az igenis súlyosan felelőtlen, sőt mi több, a kiskorút veszélyeztető szülő.
Speciel én is olvastam tegnap este, csak nem volt kedvem hozzászólni, meg elolvastam Alice-ét és rájöttem, hogy ez rá a válasz. A különbség annyi, hogy Alice-é általánosít és nem személyeskedő (akinek nem inge ne vegye magára), talán még viccesnek is mondható, afféle rigmus, amivel a falusi lakodalmakban szokás kicsit megcincálni a másikat, tomi meg úgy gondolta, hogy régi szimpátiájának ad hangot Alice felé. Nem baj hogy moderálták, de akár maradhatott is volna, tomiról már tudom, hogy szokása elragadtatni magát...
Én mondtam már a legelején, hogy ez az egész cikk marhaság. Már csak azért is, mert igen nagy különbség van vegetariánus és vegetariánus táplálkozáűs között + az idézett cikk egybemossa azt, hogy az anya a terhessége alatt nem evett húst azzal, hogy maga a gyerek nem eszik húst. Ez az egész egy egyszerű bulvár-kacsa, nem tudományos cikk.
A honlap akkor bővül, ha a férjem éppen ráér. Én szállítom neki az általatok küldött recepteket, de ő teszi fel a netre. De fel fogja tenni biztosan. Csak sok munka van vele.
A tejföl nem a gombapörkölt része (esetleg a gombapaprikásé). Galuskát biztosan lehet tojás nélkül is csinálni. De lehet gombapörköltet enni pl. durumtésztával is, abban nincs tojás.