Nem lapda, labda!!!!!! Szőrnyűűűűűűűűű!!!!!! Megyek megetetem az itthon maradt gyerekem+a férjem. (mert a nagyok elmentek együtt barátnőzni. Mellesleg: 16,15 és lányok) Szóval egy szép, nagy veszekedős, bőgős, hangoskodós olasz család!!!! :-)))
Köszi a tippet, keresni fogom a könyvtárban. (már csak az író kéne)
Egyébként gratula, mert Te voltál az 1100. !!!!
Vumenke: 16 éves kamasz gyerök gyühet labdázni? (tudom, hogy ez <20, de az enyim kölök meg egy kicsit "öregesen" gondolkozik, így biztos jól kijönne a >20 társasággal) Szabad nemet is mondani, én akkor is megyek!!! (ez fenyegetőzés volt)
A Szent Lajos király hídját olvastam. Meg a Büszkeség és balitéletet. Ezt pl imádom, jókat mulatok rajta. A kméti cacibbal egyidőben volt a klubkiállitás is, ott meg én vezettem fel :))) nagy buli volt.
Én így jártam a kiállítási felvezetéssel! A férjem kerek perec kijelentette, hogy ő nem, így nekem kellett. Ráadásul Kméten, ahol azért elég sokan ismernek. De túléltem! Minden elismerésem Neked, igenis legyél bátor!!!!!
Kivel játszik? (ha jó képet néztem) Nagyon klassz a klub honlapja. A leonbergisek példát vehetnének!!!
Kutyikon kívül: olvastál valami jó könyvet mostanában? (én egyedül a túl csöpögős romantikát és a sci-fi-t nem szeretem)
Ma elmentünk az Ability napra a könyvtárba a 9 éves pici lányommal. (még vasárnapig lesz) A kerekes székes labirintust nem próbáltuk, de kipróbáltuk a vak akadálypályát. Hát érdekes volt! Ugye látjuk a fogyatékkal élőket, igyekszünk segíteni is nekik, de így azért egészen más. Ha ráértek, akkor menjetek el!
Szeretnénk. (de nekem is bele kell szoknom..... szégyenlős szmájli) Eddig fiatal volt, hogy erősen terheljük az izületeit, ezért csak párszor volt befogva, de nagyon lelkes :)))
Nanáá! :)) Eddig 4-en vagyunk: Te, egy kolléganő, egy lány az nlcafé fórumról, én. Jó lenne még vagy 15 ember, hogyha nem is jön mindenki mindig, akkor is legyünk annyian, hogy el lehessen "pötyögni" :))
Babézia :((( nálunk is volt ősszel, szerencsére időben elkaptuk.
A leghűségesebb barát
(Észak-amerikai indián népmese)
Vaku, az öreg indián megszámlálhatatlan esztendő óta figyelte a dél
felé húzó vadlibákat s a vágtató bölénycsordák dübörgését. Sok-sok tél
elmúlt már tanyája, az Elveszett Völgy felett. Csendes, komor árnyak
vették körül, s az öreg indián lassan megértette őket. Esténként a
csillagok kigyúltáig beszélgetett velük.
Egy este, amikor az árnyékok talán a leghosszabbra nyúltak, üzenet jött
a Nagyszellemtől. "Manitu vár téged. Készülj az útra! Készülj...Búcsúzz
el, Vaku, búcsúzz..." - szólt a susogó hang.
- Kitől búcsúzhatnék? Fiaim, lányaim már régen szétszóródtak a földön.
A szomszédok pedig csak örülnek, ha örökre elmegyek - válaszolta keserű
mosollyal Vaku. Azzal fogta az evezőét, és lement a Nagy Folyóhoz.
Ezüstös köd ült a folyón. Vaku vízre tolta a kenut, s magát a sodrásra
bízva, elindult az Örök Vadászmezők felé. A víz egyre gyorsult,
gyorsult, végül vágtatva ereszkedett a Mennydörgés-zuhataghoz. Már
hallatszott a vízesés zúgása. "Ez az én halotti énekem" - gondolta Vaku,
de a törékeny csónak a fülsüketítő dübörgésben sértetlenül szállt alá a
zuhatagon. Sima, tejfehér vízen folytatta útját.
- Ez már a Fehér Folyó. Az út végéhez közeledem.
Vaku szétnézett. A kenu egy szelíd öböl vizére siklott, az öblöt
hatalmas sziklakapu zárta le. Az öreg indián a fehér, homokos partra
siklatta a csónakot, és kiszállt.
Abban a pillanatban feltárult a sziklakapu, s két harcos lépett elő,
fejükön aranyos tolldísz.
- Vártunk téged. Az Örök Vadászmezők őrei vagyunk - szólott az egyik.
- Egymagad akarsz belépni a kapun? - kérdezte a társa.
- Már régóta nincsenek barátaim. Különben is, erre az útra kicsoda
kísérne el? - válaszolt Vaku.
- Hát akkor ki az, aki ilyen szomorú szemmel vár már oly régóta ott a
folyóparton?
Vaku hátrafordult, s szeme a leghűségesebb szem tekintetével
találkozott, amelyet valaha is ismert hosszú életében.
- Ó, a kutyám! A kutyám várt reám? - álmélkodott.
És karjába vette hűséges barátját.
- Pedig milyen régen nem gondoltam rá! - mondta még.
- Látod, ő az, aki téged a legobban szeret - hangzott a Nagyszellem
hangja messziről.
Az öreg indián egyetlen barátjával együtt lépett az Örök Vadászmezőkre,
és elindultak azon az ösvényen, amelyről még senki nem tért vissza...
Szeretnék összeszedni annyi vállalkozó szellemű 20< éves csajt, akikből már kijönne egy amatőr röplabada-csapat! Régebben röpiztem és most nagyon belendültem, mert látom, hogy máshol milyen könnyen megy a csapatszerveződés, gondoltam, talán itt is... :))
Szóval légyszi szóljatok az ismerőseiteknek, hogy jelentkezzenek, ha van kedvük hetente 2-3x 2 órát edzeni valamelyik suliban csak úgy hobbyszinten. A terembérlést tutira meg lehetne oldani, labdákat vennénk, csak csajok kellenének! Mostanában kezdtem el futni esténként a KTE pályán (tiszta lüke vagyok), ha valaki ehhez szeretne csatlakozni, az is szóljon! :)
Jól sikerült a tegnapi nap, csak Ti hiányoztatok! Megbeszéltük, hogy rendszert csinálunk belőle. Csak lány kutyik voltak, úgyhogy a tüzelés sem jelent gondot. Értesítelek a következő időpontról, jó? Milyen volt a verseny?