Van valakinek valami új infó-ja arról a bizonyos VIP szektorról? Én pár napja valahol "VIP tribünről" olvastam, előtte meg kordonnal lezárt részről. Na most akkor vajon melyik fedi a valóságot? Emlékszem a Sting koncerten anno tribün volt a Városliget oldalában, a tavalyi Pink koncertről látott közvetítésből is egy üres lelátó ugrik be. Vajon most mi várható? Bár úgy gondolom, ezt majd csak akkor tudjuk biztosan, ha már ottleszünk :-(((
Köszi calogero, h betetted ide ezt a képet!Nekem ugyan már volt szerencsém látni,de csak buszról...-onnan ugyebár azért kicsit nehéz lett volna lefényképezni..:p ;neten pedig bárhol néztem,seholse találtam!
Jut eszembe... Vajon a WYG duett hogy lesz megoldva? Neadjisten választ a VIP-részlegből? Már most rémálmaim vannak, hogy ennek milyen következményei lehetnek. Rendes közönségből is választhatna persze, még akkor is ha valóban 50 méter a táv (erről mondjuk vannak kétségei, mióta belegondoltam, hogy mekkora is az) és ellát odáig, de akkor is macerás átemelgetni a szerencsés egyént a ki tudja hány korláton. Vagy nem?
Lehet, hogy még akkor járnánk a legjobban, ha RM-t szerveznék be.
Mennyi az az időben? Úgy dél körül már biztos ott leszek, mennék én előző este is, de anyu (szintén rajongó, viszont valamivel kevésbé megszállott) délnél korábban tuti nem hajlandó odaülni...
Nekem abból állt a délelőttöm,hogy a munkahelyem színes lézer nyomtatóján képeket nyomtattam ki Bryanről.Tök jó magazinminőség tényleg.Most van 92 új képem Bryanről.
Apró örömök.
Visszatérnék egy témára,ha szabad.Nagyon nagyon sovány.Már márciusban is úgy nézett ki,(durva hasonlat)de mint egy háborús menekült.
A szemei kigúvadva.Nem néz ki jól.Aggódom.
Lehet,hogy ő is orthorexiás(mikor valaki mániákusan,már már betegesen ügyel az egészséges táplálkozásra )és így fogy le ilyen nagyon.
Amúgy még így is ő a legszexibb hapsi a világon.
A transzparenst mire gondoltátok?Kartonlap?Mindenki elvállalhatnana egy vagy két betűt,így a munka is gyorsabb.A szineket megbeszélhetnénk.
Újra és újra meg tudnak lepni ezek a pasik... jó értelemben persze!! :) De jó neked! Grat!! Nem semmi, akkor gondolom minden ilyenre szokott válaszolni Keith, nagyon édes tőle. És jó, hogy azért tudják, hogy tényleg nagyon várják őket! ;)
Plakát jó ötlet! Gondolom nem árt, ha 'eldobhatós' ;) Legalábbis egy idő után.
Tavaly mindkét Depeche Mode-on volt kordon. Arénában 1500, a Népstadionban tán 5000 fő után zárták le, hogy ne nyomjuk egymást agyon. Aki sietett, belefért. Én mindkétszer :)))) Szerintem jó dolog. Nélküle nem tudtam volna elképzelni Arénában, hogy a 10. sorban úgy táncoljak mintha hátul lennék :) Népstadion más kérdés... ott majdnem megfulladtam. :S :D
Persze, nyugodtan, mindenki ízlése szerint. A széket ha összecsukom, akkor egy rúdnyi teher lesz belőle. Na mindegy, majd meglátom. Remélem nem lesz 30 fok.
Mivel összecsukható, beteszem a hátizsákomba. Stadionokban én is a földön szoktam ülni, de itt a tér mindig retkes...Sokkal jobb lett volna egy normál koncert, inkább kifizettem volna a jegyet, mint nyomorogni, és messze lenni a színpadtól...