Hajszálrepedés ellen nekem nagyon bevált az egész házban a szövettapéta. Ráadásul nem a tapétára kell a ragasztót felkenegetni, hanem a falra és a tekercset csak úgy rátekerni. Nálam van, ahol téglafal-gipszkarton-faburkolat találkozik és ott sem reped, hiszen jól bírja a mozgásokat. Egyébiránt ha később nem kell, egyben lehúzható, nem kell tépkedni. Csak egy ötlet :-)
Én is méregetem már a festőt meg az ágyat. (no semmi picicsecsemő, csak elég sok pici légypaca és hajszálrepedés). A mi ágyunk praktikergazdaságos, plussz annak idején biztonságból kihivtam egy barátságos asztalost az összeszerelés végett, az meg úgy összeragasztotta, hogy azt csak kisbaltával lehet mostmár széjjelszedni.
Jaaaaj, nem tudom, mi a tanácsos ebben a szituációban!
Igen, nálunk is történt ilyen minimális erőhatású átrendezést követő festőfogadás korábban, jóelőre. Nekünk persze nem francia ágyunk van, hanem lengyel, de azt is szét kellett szerelni, mert nem fért ki a szobából.
Szerintem gyors lesz a logisztikai erőhatás, hiszen ott a 2 üveg dobozos sör frizsider közelben. Nem érdemes késlekedni a munkavégzéssel, ha egyszer ihatunk is.
A hétvégén festési bavatkozás lesz, voltaképpen a hólószoba. Most logisztikázom fel a lehetőséget, hogy a butorokat miként tudnánk Endrével minimális erőhatással elrendezni. Mert mire a festők jönnek, addigra szellősre kell hagyni, hogy kényelmesen tudjanak mászkálni a létrával,ne akadályozza őket a francia ágy a gyors munkavégzésben. De van még ott virág, karosfotel, komód , szobainas és satöbbi. Citromkát most készitem fel, hogy hétvégén ne számítson a szokásos délutáni sziesztájára. Legalábbis nem az ágyban a hálószobában. Nemsokára jön Endre, hogy segítsen és utánna megigya a 2 db sört, amit a hütőbe raktam, hogy leenyhüljön.