Kedves Marguerite Krux, a Te elszánt lelkesedésed adott lendületet :) a honlap készítéséhez. Te mozgósítottál minket, mi csak tervezgettünk 3-4 évig. Aztán mélben átküldeni nagyon nehézkesnek látszott a (tíz éve gyűjtögetett) többszáz oldalunkat, így kerestünk más megoldást.
Az eredmény azonban közösen a mienk, ahogy írtad: „sok csodát köszönhetünk neki, ez összeköt mindnyájunkat”. Építgessük együtt, minden javaslat, ötlet, hír, vélemény legyen megtalálható!
A honlapot megköszönte e-mailben SzT: "nagyon gazdag, kimerítő - úgy értem, alapos, teljes, sokszínű - sok meglepetést és "jé" élményt hozott. Pedig én nagyjából ismerem a történetet..."
Biztos vagyok abban, hogy ha nem tetszene neki valami, szólna - bár ez eddig még nem fordult elő. A Henrikhez méltó, különleges, a nézők nevében átadott Emlék pedig minél nagyobb teret érdemel - hacsak, Te másképp nem gondolod.
Húúú! Köszönöm, erre azért nem számítottam. Gondoltam, marad itt topikon belül. SzT hozzájárulása nem szokott kelleni ilyesmihez? Szokott egyáltalán véleményt mondani a profi szintű honlapjáról? Beleszoktam nézni másokéba, de ez, az övé, nagyon szépen, logikusan és hihetetlen precizitással van összerakva! No és mindig naprakész!!!
Kedves Canutillo, a gyönyörű alkotást, ezt az élettel teli, kifejező alakot felvettük a honlapra: a Róla írták 2006 menüpontnál lehet megtalálni - remélem, egyetértesz vele.
Értem már... a program tömöríti a képeket, így mindegy mekkorában teszem fel. így van. fejfájdításnak nem hozom az interjúról készült képet (inkább elküldtem Vincerének mélben nagy méretben), csak a címlapot:
sajna télen előfordul, hogy nem fogynak el a jegyek, vagy ha igen, akkor meggondolják magukat a nézőtársak, és otthon maradnak. rájuk mondta Hobo a Rocky Horror Show konferansziéjaként: támogatják a kultúrát, megveszik a jegyet, csak nem jönnek el. :)
jól tetted, hogy Magadévá tetted a levelet! lassan olyan lesz, mint a Sóskán írt vers, azt is mindig elhozzuk. :)
Vincere! ugye nem várunk évad végéig a következő találkozásra Philippel? február? március? (januárban vizsgaidőszak, ugye)
Falon az inga lassú fénye villan, Oly tétován jár, szinte arra vár, Hogy ágyam mellett kattanjon a villany, S a sötétben majd boldogan megáll.
Pihenjünk. Az álomba merülőnek Jó dolga van. Megenyhül a robot, Mint ahogy szépen súlya vész a kőnek, Mit kegyes kéz a mély vízbe dobott.
Pihenjünk. Takarómon pár papírlap. Elakadt sorok. Társtalan rimek. Megsimogatom őket halkan: írjak? És kicsit fájón sóhajtom: minek? Minek a lélek balga fényüzése? Aludjunk. Másra kell ideg s velő. Józan dologra. Friss tülekedésre. És rossz robotos a későnkelő.
Mi haszna, hogy papírt már jó egypárat Beírtam? Bolygott rajtuk bús kezem, A tollra dőlve, mint botra a fáradt Vándor, ki havas pusztákon megyen. Mi haszna? A sok téveteg barázdán Hová jutottam? És ki jött velem? Szelíd dalom lenézi a garázdán Káromkodó és nyers dalú jelen.
Majd egyszer... Persze... Máskor... Szebb időkben... Tik-tak... Ketyegj, vén, jó költő-vigasz, Majd jő a kor, amelynek visszadöbben Felénk szive... Tik-tak... Igaz... Igaz... Falon az inga lassú fénye villan, Aludjunk vagy száz évet csöndben át... Ágyam mellett elkattantom a villanyt. Versek... bolondság... szép jó éjszakát!
CC amit említettem még nem topik-képes, arról csak mailben értesítelek titeket. Jó, jó, kissé titokzatos így a többiek előtt, de még maradjon az, kérlek. amint látod, azóta nem is írtam ide semmit, de azért nem árt az óvatosság. :)
Néhány portré felvétel az interjúból. Nem tudom mit fog szólni hozzá a szerver, gondoltam kipróbálom. Itt most elvileg 4 képnek kell következni, ha nem sikerül, sorry!