Őszintén nem tudom pontosan, mert én nem próbáltam. Vettem egy autót félig felújitott állapotban (ami megvolt rajta az igényesen felújitva), ahhoz kaptam, a volt tulaj elmondása szerint egy jó állapotú nem felújitott motor.
Üzlet esetén mindenképpen jó lenne csinálni egy kompreszziómérést. Az ár annak függvénye lesz
Az utolsó maga a lánckerék, ha jól tudom, az előtte lévő a lánckerék egyben még pár alkatrésszel, a 0445 nem tudom mi, csak felírtam, mert diktálták...
Ma megtettem az első párszáz métert az autóval. Elvttem futóműveshez, szépen belőttük a cuccot, kilégtelenítettük normálisan a kuplungot. Nagyon jól ment a szekér. A szervíz fent van a hegytetőn és kettesben gyönyörűen gyorsult a kaptatón a 200D. Füst nuku, viszont zörgött mint az állat. Aztán mikor hazaértem vettem észre, hogy az üres csomitartóban kiborult a crova készlet. :))))))))))))
Készítettem róla videót is, aztán mior megálltam a ház előtt és éppen leállítottam volna a telefonkamerát, gondolt egyet az a kis genya és szétfagyott, így bizonyítékom nincsen a szép kis túrára. :(
mi annó csináltunk egy szerkezetet, igaz azzal nem lehetett görgetni az autót, csak oldalra fordítani
Az első és hátsó emelőben volt a felfogatás és egy - rudakkal összekötött - félköríves vason lehetett oldalra dönteni, így kényelmesen hozzá lehetett férni az aljához
Ez így kompletten kerül ennyibe. Mi is megrendeltük, aztán fél évet mondtak rá, úgyhogy a barátom nekiállt csinálni egyet. Anyagárban SE jön ki ennyiből, lényegesen egyszerűbb lett a szerkezet és 150 felett állt meg csak az anyag.
Azt nem tudom hogy a 123-as meg egyezik vele? de hogy 2 kiállás van az biztos, ahol megtaláltad az egyiket ott van a másik is, egy fehér színű műanyagból? vagy miből, ágazik két felé. Az egyik kiállás lefelé, a másik felfelé, enyhe V alakban, remélem érthető volt ahogy leírtam:-)
A műszerfalvilágítással bíbelődött már valaki? Pontosabban a fűtésrész megvilágításával lenne gondom. Az óracsoporton egy darab kiállást találtam az optikai szálnak, miközben a fűtéshuzogatók mindkét végébe megy be egy-egy luk. Az optikai szálon nyilván nincsen T elosztó, de akkor ilyenkor mi a helyzet? Nézzem meg alaposabban, hátha van még egy kiállás? Az optikai szál megegyezik a w123-ba szerelttel, vagy hosszabb kellene ide? A dugasz része stimmel?
Univerzális szerintem ennyiért nem érdemes házilag csinálni. Lehet, hogy felfogatási pontot kell készíteni speciálisan a tipushoz de az minimális munka és költség.