Keresés

Részletes keresés

FestivalKesza Creative Commons License 2002.05.25 0 0 454
ilyen korán felkeltél? hogy fogod így bírni az esti bulit? Márpedig ma iszunk. sokat iszunk....
FestivalKesza Creative Commons License 2002.05.25 0 0 453
téged meg ki kérdezett bazze? :)
jól van majd átugrok, most van helyem úgyis.
Bucifej Creative Commons License 2002.05.25 0 0 452
Igen, van. Mégpedig egy komplett The Nephilim Live in Arvika (Svédo.) koncert, Fields dalok Zoon-os hangszerelésben, meg hasonló finomságok. De nem küldök listát, mert kb 2 percnyire laksz, oszt' átjössz. Ennyi mozgás talán még neked sem fog megártani. :)
Előzmény: FestivalKesza (451)
FestivalKesza Creative Commons License 2002.05.24 0 0 451
vagy valami extra-special-hiper-bootleg-video-audio (vagy valami hasonló) dolgotok. Mondjuk Opeth, Nephilim, Anathema, Katatonia, Neurosis vagy mittudomén -től. hm?
FestivalKesza Creative Commons License 2002.05.24 0 0 450
na tessék, tudtam hogy senkinek nem lesz semmije (kár volt megemlítenem :))
Ja igen az a hímnemű dolog úgy volt, hogy én még az Ossian fórumból kiindulva meg ilyesmi, totál azt hittem hogy srác vagy, fel se merült bennem hogy nem (ritka a humorérzékkel megáldott lány ugyanis. lásd pl. Mira :))))
Szóval ez van na. Ezt a Tool dolgot meg legjobb lenne valahogy úgy megoldani, hogy én is jól járjak. Biztos van olyan dolgotok ami meg nekem nincs meg és érdekelne, nincs véletlenül valami listátok, vagy valami?
blackrider Creative Commons License 2002.05.24 0 0 449
ki által?
Előzmény: krist (448)
krist Creative Commons License 2002.05.24 0 0 448
Nem az. Nyíííregyházaji.
Ellenben én is megtekinteném az összes létező videjófelvételt toolékról mer netről letölteni nemtok. Kesza netán át tudnál nekem írni/másolni néhány cuccost és akkor kapnál tőlem ajándéksört Prágában. :-))) Vagy bááármi... :-)))
(Hallom hímneműnek lettem titulálva...:-)))
Előzmény: blackrider (447)
blackrider Creative Commons License 2002.05.24 0 0 447
nekem sajna csak a "házastársamat társasházra cserélném" alapon vannak cuccaim... például rohadtul megnézném azt a videót is, amit említettél, az öcsémml együtt. rájöttem, hogy senkit nem ismerek, aki még szeretné a toolt, és lenne is valami jó kis cucca. (sajna-sajna :)
pesti vagy, kesza?
Előzmény: FestivalKesza (446)
FestivalKesza Creative Commons License 2002.05.23 0 0 446
Amúgy miben különbözött a tavalyi bécsi bulitól az idei?

(Kezdek ráhangolódni lassan a koncertre, épp ma néztem meg egy másfél órás 98-as Ozzfestes Tool koncertet - Mert nekem olyan is van ám :) - csak az a balf@sz aki kamerázott a kivetítőből szinte semmit nem vett :(. Pedig a Sober elején az a szemműtétes rész, az pl. igencsak ott van.)

Apropó nincs valakinek véletlenül Lateralus turnés Tool koncert videója, vagy bármi? (lenne cserealapom vagy ilyesmi)

FestivalKesza Creative Commons License 2002.05.22 0 0 445
örülök hogy tetszett. Mondjuk sokat nem kockáztattam, mert egy "szar" ruszki géppel csináltam :) Ha elveszik elveszik... (meg aztán vaku nélkül). Szerintem megpróbálkozom az Ozzfesten is.
blackrider Creative Commons License 2002.05.21 0 0 444
te csak dógozzá, robotgaru ;)

:*

Előzmény: Garou (442)
3nailz Creative Commons License 2002.05.21 0 0 443

csak becsben lattam oket . . .
tokeletes bulik voltak

ja ez az eves eurotour szokasukka lenne 1altalan nem bannam
ebbol a koncertbol is latszott hogy tudnak ujat nyujtani . . .
es meg talan jobbat is . . .

ps: zen, sikerult kijutnod?

Előzmény: blackrider (441)
Garou Creative Commons License 2002.05.21 0 0 442
Hallod ezt, BlackRid? Ha télleg évente van Tool hangverseny Bécsbe', már csak 354-et kell aludni... Addigra ziher, hogy meglesz az útlevelem (asszem):)
blackrider Creative Commons License 2002.05.21 0 0 441
melyiken voltál? vagy a bécsiről beszélsz?

Előzmény: 3nailz (440)
3nailz Creative Commons License 2002.05.21 0 0 440

skacok ez nagyon jo volt

mi is voltunk az elozon ami szinten nagyon allat volt
de ez egy masik volt

iszonyatosan tudtak vinni az embert
rengeteg meglepetes volt
(mar a kezdes hagyomanygyalazasa is)
mintha nem is 1uttes lett volna a szinpadon

nem sokat torodtem a kozonseggel
a sracokkal akikkel egyutt voltunk is csak a vegen koccantunk ossze
azert volt rendesen hangulat az epicentrumban . . .

ez egy kellemes szellemi utazas volt
meg maradtam volna
akar osszerogyasig is . . .

blackrider Creative Commons License 2002.05.21 0 0 439
kultos a flash, tök jó, hogy így csináltad, és nemcsak feltöltötted őket. (semmi lefety)

egyébként egy csóka digitális kameráját pont az orrunk előtt vették el a koncerten. szegényke, egy szám volt hátra a buliból... balfasz.

blackrider Creative Commons License 2002.05.21 0 0 438
hú, most aztán mi lesz! ;)

köszi szépen, mingyá megnézem. hála istennek a munkahelyem támogatja az ilyesmit, mert kábél van, hehe.

Előzmény: FestivalKesza (435)
fasparagus Creative Commons License 2002.05.21 0 0 437
...és? utánamondták?
Előzmény: UPé (424)
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2002.05.21 0 0 436
Ügyes!
Ezen a koncin én is voltam, gépet is becsempésztem, csak utána vettem észre, hogy 1db kocka maradt benne:-)
Előzmény: FestivalKesza (434)
FestivalKesza Creative Commons License 2002.05.21 0 0 435
ja bocs, elírtam a neved Blackrider
FestivalKesza Creative Commons License 2002.05.21 0 0 434
Blackraider!
itt van egy link ahol a tavalyi koncert képeiből csináltam egy flash-t. Viszont iszonyú sokáig tölt (2 mega) tehát min. kábeles net ajánlott.
http://www.extra.hu/kesza/kepek/toolshow.htm
blackrider Creative Commons License 2002.05.20 0 0 433
mivel nekem ez volt az első tool show ami VÉGRE VALAHÁRA összejött, hadd kérdezzem má +, hogy mindig ennyire kirekesztik a közönséget? mármint, ez engem absz nem zavar, csak kérdezem. igazából bármilyen koncerten voltam, még soha ennyire nem éreztem elzárva a zenészeket a rajongóktól. lehet, hogy rosszul ítélem + a dolgot, és csak azért érzek ilyeneket, mert ilyen jellegű koncerten még életemben nem vettem részt, basszus, iszonyú jó volt...
A nyúl Creative Commons License 2002.05.17 0 0 432
tudom. mindig keverem a kettőt.
Előzmény: Devin (431)
Devin Creative Commons License 2002.05.17 0 0 431
osztrakok ilyenek, tavaly rammsteinen is csak tapsolni voltak kepesek

en bent alltam elol, ahol volt elet, korulottem vagy 20 magyar, jartuk a tancot rendesen

tobb osztrak forumon (hasonlo mint ez) irtak, hogy veszelyben volt a @sparks7.com vagy hogy irjak helyszin a koncert szamara, mert nem fogytak a jegyek, de hala a magyaroknak, megiscsak szinte telt haz lett

kis szorszalhasogatas:
stagediving, amikor a faszi leugrik a szinpadrol a kozonsegbe
crowdsurfing (igy volt tegnap kiirva), amikor uszik a tag-csaj a tomegen
:-)

blackrider Creative Commons License 2002.05.17 0 0 430
jah, kesza, engem érdekelnek a képek.
Előzmény: FestivalKesza (418)
A nyúl Creative Commons License 2002.05.17 0 0 429
kéne. azzal a gondolattal jöttem ki a koncertről, hogy ezt meg kéne még nézni prágában is.
Előzmény: krist (427)
blackrider Creative Commons License 2002.05.17 0 0 428
húúúh, lehet, hogy a reggeli kialvatlan és munkahelyi hangulatom tükröződött. nem, csak ego arra gondoltam, hogy valami másik számot játszhattak volna + levetítik a videót (ami ellen absz nincs kifogásom)
ahol mi álltunk, mindenki csak vakarászta magát. keverőnél voltam, mert aszonták, ott lesz fasza a hang. nah, és ott mindenki ült - minket kivéve.
összességében, hálát adok annak, akinek adni kell, hogy van nekünk ez a kis zenekar. meg ezért a koncertért. inspiráció, meg létfenntartó is valamilyen szinten, nem?
jah, csekidáut a toolshed.down.net-en a review-t; mekkora köcsög az első fazon...
Előzmény: UPé (424)
krist Creative Commons License 2002.05.17 0 0 427
Kinnvoltá teis hülyeúr??? Nem jössz a prágaira?
Előzmény: A nyúl (425)
A nyúl Creative Commons License 2002.05.17 0 0 426
stagediver=ilyen szörfözős köcsög, mielőtt valaki fel nem világosít, hogy.

Előzmény: A nyúl (425)
A nyúl Creative Commons License 2002.05.17 0 0 425
hát azért ott legelöl, ahol mi álltunk, volt némi zúzás, és néhány stagediver is elröppent

egyébként

annak ellenére iszonyatosan nagy koncert volt, hogy szinte a legnehezebb nótákat játszották. de működött a hangulat. nagyon is.

Előzmény: blackrider (422)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!