Emilia: Jól beszélsz, ide nekem a Szuszit :)))
Mesélnivaló? Nos az estéim elfoglaltak kissé mostanság (értsd nem dolgozok este :)) de létezik az email nevű találmány. Próbálkozz,próbálkozz,próbálkozz :)))))
Végülis igazad van a karácsonnyal kapcsolatban. Már csak egy kérdés. A családod is netezett éppen? :)))))))))))))
Krap: :-)))) Ha szuszi Emiliora indul be, akkor ne vidd el egy szervezett randira. Te talán örülnél ha a mamád beszervezne neked látatlanba egy csajt? :-)) Persze, ha én tenném, az más, az amolyan baráti segitség. :-)))))
Emilio:
szóval hagytál pihenni.:-) Köszike. Már kipihentem magam. Úgyhogy szivesen összefutnék most már veled. Mesélnivalóm lenne dögivel :-), csak nem itt mondom el. :-))) Képzeld, holnap vacsorameghivásom van. :-) Most más az illető, róla még nem meséltem. :-))) De ha nem látlak, nem is tudok. :-(
a_girl: szerintem nem baj, ha karácsonykor is netezünk, legalább a szeretteink körében ünneplünk. :-))))))))
Emilia: én szeretnék majd kis blökiket, de képzeld el amint egy kosárra való kis emilió csóválja a farkát és közben boldogan maga alá pisil :))))))
a_girl: szenteste sőtt egész karácsony alatt direkt jó volt netezni egy kicsit. A sok rokonlátogatás és a jópofizás már-már kezdett megártani.Ráadásul nem is kedvelem annyira a karácsonyt, a husvét az igen sonka kaláccsal na az már jobban fekszik :)))
Emilio: lehet lecsúszol a szusziról, mert komolyan gondolkodok rajta, hogy elviszem egy boxerhez egy légyottra :)))))
Most mé? Jó volt a műsor a TV-ben. Gondoltam hagylak pihenni :)))) Úgyis fáradt vagy :) Néztem a B2-t, aztán meg ezt a szuperbajnokot.
Látod milyen ez a karpulax? Elzárja előlem a kutyáját. Nem gonosz? :)) Bár ha belegondolunk a Karpulax egy gonosz figura volt a képregényben, úgyhogy minden stimmel. Csak hozta a formáját :)))
Én nem is voltam itt szenteste! Bibíí :)) Meg netközelben sem. Egyébként az a legalkalmasabb időpont, mert az ember úgyis otthon van. A függőség ott kezdődik, amikor buli, nyaralás, vagy ilyesmi helyett irogatok ide. Na ilyet sem fogsz látni :))
Sziasztok!
Látom, még éltek, nem durrantatok ki a sok kajától.
Azért az meglep, hogy még szenteste is képesek vagytok leülni a gép elé. Nem vagytok ti egy kicsit túlzottan indexfüggők?
Na, nekilátok tanulni, mert így soha nem fogok átmenni a vizsgán.
Pussz
Szóval a tvnézést választod helyettem. :-)) Flangálhatok itt neked szexi pizsiben, te mégis a Friderikuszos gyerekeket nézed. :-)
Ezért úgy döntöttem, ma kivételesen korán nyugovóra térek, úgy nyolc körül. :-)) Igaz, múlt éjjel is kicsit múlt nyolc, mikor ledöltem, bár az meg reggel nyolc volt. :-(
Nem értelek KrapulaX :-))), te elzárod a kutyád a hapsik elől? Hát remete életet kell melletted élnie? Miért nem hagysz neki egy kis romantikát? :-) Aztán meg lennének kis szuszik, mint ma a Beethovenben. :-)))))
Emilia néni: Örülök hogy tetszett itt nálunk. Kicsit késtem ugyan a betonozással, de majd akkor január végén megnézheted :)) Ha nem lepi be hó :)))
A fogaim köszönik jól vannak, csak szűrővizsgálaton voltam.
Krapulax: Ki írta? (A mondatot sem értem nagyon :)))
Éltek még? Én már annyi finomságot kóstoltam... :))) Nem zabáltam (mielőtt belekötnétek :)),hanem csak eszegettem :))
Szia :)))
Hat az tuti, hogy nem mondhatja rólam senki azt, hogy nem viszem véghez céljaim :))))
Különben is, másképp ugrott volna a karácsonyi üdvözlés, hiszen a mailok nem mentek el, igaz az SMS-is döcögősen.
a_girl mint ellenálló? Félmunkát sosem végez, az tuti hogy egy kormánypuccsot pikk-pakk összedobna :))))))))
a_girl: megvan az iq tesztem eredménye. Hála égnek negatív :)))) Majd megírom mire jutottam.
Most megyek alukálni
kedves barátom szavaival búcsuzok:
-ki kell nagyon szedulok es hny inegem vena :))
Úgysem találjátok ki ki írta :))))))
Beszélgetünk itt, és most tudom meg rólad, hogy nagyon akaratos vagy. :-)) Mondhatnám, egy szavam se lehet. :-)) Vagyis az nem számit. :-)
Tudatom a többiekkel is, hogy óvakodjanak tőled! Ne a törpétől! :-))
Ebben a pillanatban meg kiderült, hogy Emilio papát sem kimélted, és csak megszerezted, amit akartál.
Bosszantó. :-)))
Már csak arra vagyok kiváncsi, a_girl ellen tud-e állni ezeknek a támadásoknak. :-)))))))
Kezdek megőrülni. Minden üdvözlő mail visszapattant. Pedig milyen jó fiu is voltam, mindenkinek külön írtam.Bezzeg a hugom, írt 1-et és azt küldte szét :)))
Na mind 1, majd ujra elküldöm őket.Az SMS-ről meg jobb nem is beszélni. 50 ből 1 elmegy :)))
Boldogot nektek is! Remélem már jót falatoztok, engem épp éhenHALatnak. :-))
Már réges rég itthon vagyok. Nekem nagyon tetszett tifelétek. Már sötétben érkeztünk, főtér kivilágitva, óriási karifa, mellette sétálóutca szintén diszben, csomó ember, tök szép látvágy volt. Olyan kis romantikus. :-)) Aztán meg másnap csak Böszmét kerestem. :-))) SMSek oda-vissza, mosst már kb tudom, hol keressem őfelségét, de sajnos nem jött össze a találkám vele. Pedig a nagy hidegben jól kiugrándozhattam volna magam integetés közben. Bocsi, KrapulaX, majd legközelebb, asszem jan közepén-végén megyek újra. :-)) Remélem akkor szép fehér lesz, úgy még ennél is szebb lehet. Most bezzeg pont eljöttem, mire havazott.
Emiliom, csak nem fáj a fogad? :-( Lehelek rá egy csókot, jó? :-* Jobb?
Emilio: minek hajtod azt a halat ennyire? Csak nem azért mert a neve Vanda? :))))
Lányok segítsetek, valahogyan rá kéne venni Emiliot, hogy járjon rendszeresen sqash-olni a hugommal. Mióta mondták neki, hogy nem szeretne járni azóta pokol az életem :)))) A hugom itt csipog, hogy pont mikor kezdett belejönni emilio akkor tiltották el tőle.
Szerintetek hol kapok hatalmas gumicsirkét a blökinek? Már csak neki nincs ajándéka :(((
Na idefigyelj hajnélküli! Nem biztos hogy akku van a számban, csak olvastam, hogy egyes emberekben az amalgántömés akkumulátort alakíthat ki :)) Ha nálam így van, akkor legközelebb arról üzemeltetjük a digi fényképezőt :)) Egyébként mondta a doki, hogy jók a fogaid Laci :)) Illetve mondta volna, ha Laci lennék :) Az aszisztenskiscsaj meg dekoratív volt. Meg dekoltázsa is volt rendesen :)) El is felejtettem egy pillanatra hogy hol vagyok ;))
Most mész vásárolni? Vegyél nekem halat ha arra jársz :))
Lányok további kellemes készülődést!
Te meg körbe szőrösszájú vásároljál nekem sok-sok ajándékot :))
a_girl: hogy egyem a bioritmusod :)) Nem mondanád meg a főnökömnek, hogy esetleg igazíthatná a munkakezdésemet a Te bioritmusodhoz. Ennek rengeteg előnye lenne, pl ha együtt alukálnánk nyugodtan ágybahozhatnád a reggelit :)))))))
Emilia: Kár, hogy nem a legszebb időben jöttél. Pécs szép tud lenni. Azért remélem tetszett.
Emilio: hallom titokban erőművet üzemeltetsz a fogaidban. Közben rájöttem ám miért olyan szép az aszisztens néni: elfogyott az érzéstelenítő és gondolták ezzel is el lehet vonni a figyelmedet :))))
Na asszem ideje nekilátni az ajándékvásárlásnak :))))
Pusszantás (te bádogfogu kimaradsz az osztásból:)))
Emilio!
Most miért? Én mindig itt vagyok időben! Persze az én bioritmusomnak megfelelően.:-)))
Egyébként nem tom, miért jöttem be, mikor délben úgyis haza mehet mindenki. Erre a pár órára felesleges volt.:-)
Na puszi mindenkinek!
KELLEMES KARÁCSONYT!
Csak én keltem ilyen korán? Hiába no, be kellett fejezni a betonozást :)) Bár Emilia néni elment már, de a polgármesterrel megegyeztem, hogy akkor már lebetonozom az egész várost. Bocs Emilia néni, a böszmét azért nem láthattad, mert éppen áthelyeztem máshová. Csak így tudtam lebetonozni alatta a földet :)))
Krpaulax: Ébresztő!! Menjünk halat venni. De hozzál három napi hidegélelmet. Emléxel tegnap mennyien álltak a halaspultnál? :)))
a_girl: Jó reggelt Neked is! :) Már munkaidő van :)))
Beépített úszógumi... Mi jöhet még? :))) A hugod is azt mondja hogy nem jó az az úszógumi. Hiába mondtam én el neki az érveimet. Nem vagytok ti rokonok? :)) Majd bezzeg ha kitör a háború, akkor én ebből hetekig elvegetálok :))) És különben is nincs is úszógumim. Max egy kicsit téliesített kivitelben leledzem mostanság. Azért azt a fél csirkét rámtukmáltad mi? :)) Hogy fagyjon ki a windowsod.. :))))
Emilia: Na hazaértél már? Sosem írsz mostanában :)))))))
Ma olyan jó napom volt, hogy madarat lehetett fogatni velem. Fogatm is, igaz egyesek tuti belekötnének, hogy már rég kilehelte a lelkét szegény pára, de nem számít.Most miután Emilioval bekebeleztünk egy komplett grillcsirkét kissé piledtt vagyok.
a_girl: jó, csak ne állj nagyon messze :))))(mondtam már hogy köszi-köszi-köszi a segítséget? :))))
Emilia: hogy tetszett pécs?
Emilio: Na nem vagy semmi, a hugom ágyában pihened ki a csirke fáradalmait és azt próbálod megideológizálni, hogy igenis normális dolog beépített úszógumival rohangálni télvíz idején :)))
Méghogy derékban bőőő? :))) Te állat!! Na csak érj ide!!
ezek után nézheted hogy mikor betonozom le a garázsotok előtti részt!! :)) De Hurley-nek én is eladnám a lelkem :)))
a_girl: Beszállhatok a hóemberépítésbe? Ha kell még dózert is hozok, csak temessük be Krapulaxot :))
Emilia: Még mindig nem tudsz válaszolni. Béna, béna, béna!! Ott volt a szemed előtt a böszme és nem vetted észre? :)) (Bár mondtam én hogy nem is olyan böszme :))
KrapulaX!
Mindig tudtam, hogy önfeláldozó vagy!:-))))
Ha lesz hó januárban, akkor ígérem, hogy csinálok belőled egy hóembert, de nem ám görgetéssel! Hógolyóval:-) Csak hogy számomra is legyen benne valami élvezet:-)))
Emilio: Mindent lebetonoztál? Perszepityu! Hát a garázsom elött meg ugráljak a trutyiban? Na itt a talicska, fogjuk meg és vidd! :))))
Emilia: Hát hó az nincs, pedig csúcsrajártaom a frigót :))) Így max engem dobhatsz a_girl karmai közé. Ha belegondolok ezzel egy csomó strapától megkímélnéd: a magasban tuti tériszonyom lenne ettől alaposan elfehérednék, a hidegtől a nózim is átmenne pirosba majdnem kész a hóember :)))
a_girl: Látod neked lenne a legelső hóembered, bár a görgetésben benne lennék :))))) Még akár a lelkem is eladnám az ügy érdekében. (ez a film... és ez az ördög...,hát hurleynek még emilio lelkét is eladnám :))))))
Na Tsók lányok!
Te meg derékban bő barátom gyere csinálj nekem kocsibejárót :)))))
Már késő!! Lebetonoztam mindent :))) Ne félj nem megyünk vonatnézőbe. Ahhoz lusták vagyunk. Kiküldtünk embereket :)))))) A hóleplet nem tudtam elintézni, mert már zárva volt a havazási osztály :)))
Milyen randi? Akkor most mégis találkozol a Böszmével? :))) Micsoda idill :)))
a_girl: ÚÚÚ ne tudd meg!! Tegnap köpcösnek szólítottak :))) Méghogy én köpcös :)))
Emilia! Elkapom csak dobjad! Remélem nem olvad el, mire ideér! Jó magasan dobd, ott hidegebb van!:-)
Krapulax: milyen becenevet kapott az emilio? Nem is mesélted:-( :-) Pedig az ilyesmikkel mindig el szoktál "dicsekedni".:-)
Sziasztok! Legyetek rosszak!:-)
Ezt elbaltáztátok. :-))) Betonozást hagyjátok abba! Piros szönyeg meg elázik, ha már kiraktátok, mert még csak most indulok majd.
Hopplá! Most elárultam magam, mert drasztikusan lecsökkent a ma még érkező vonatok száma. :-))
Krap: Akkor városnézést a fogdában kezdem, és ahonnan erőteljes orgánumodat hallom, onnan kimentelek. :-)))) De fizetni nem kell érted, ugye? :-))))
A_girl: szar lehet, nálunk meg is maradt a hó még reggel. Azóta meg nem voltam otthon. Na de majd ha viszzajöttem Böszmenézőből, dobok egy hógolyót tefeléd. Aztán elkapd ám!
Én tudnék még genyózni Emilióval. Pl........ tegnap nagy cimbije új becenevet adott neki. :-)))))))) Illik rá, ugye krap? :-)))))))))))
Édesem, te meg intézkedj, hogy mire odaérek takarjon minden szép fehér hólepel. Én örülnék neki. Most úgysem kell pár napig kocsiba ülnöm. :-)
Na mars van, mert a végén még lemaradok a vonatról! És akkor oda lesz a hatos (hetes?) randi. :-)))