Van is pár érdekes eredmény. Jimmy bácsi nagyon beindult, ott is főtáblás lesz. Allen kapott egy 5-0-át, úgy tűnik nem pihente még ki a UK győzelmet. Selby is kikapott. Gilbert feladta a meccsét 2-3-nál egy golyókihagyás után.
a Fradi és a válogatott meccsein sokan vannak, sokszor jegyet sem egyszerű venni, a többi magyar meccs meg senkit sem érdekel.... de itt már ez nagyon offtopic
Én csak a 32621-re hivatkozom, mint sznúker szakértő! )))
Alien ezek szerint nem csak a testsúlyában változott jelentősen, hanem mentalitásban is, hisz régebben 1-6-nál úgy feladta volna a meccset, mint a huzat!
Allen harmadik döntője jön zsinórban. Nem semmi, hogy mennyire megy neki a fogyása óta. Ding meg megint a semmiből döntőzik a UK-n, pont mint 2019-ben. Vajon ezután megint hibernálja magát évekre?
MA Ronnie amatőr módban tolta. Az első2-3 frémben voltak esélyei, akkor még Ding is gyenge volt de utána megérezte a vérszagot, főleg a 4. frém mákos kezdő pirosa után, szerintemott dőlt el végleg. Tartottam Dingtöl, mert nagyon brékerősen játszott az előző meccsein, de azért nullázásra nem gondoltam.